K
korsan
Kullanıcı
İlk dediğini bende seviyorum ama,dergi dedinmi penguen hehehmaxMESA' Alıntı:Uyumayı çok seviyorum, en sevdiğim dergi ise uykusuz.
İlk dediğini bende seviyorum ama,dergi dedinmi penguen hehehmaxMESA' Alıntı:Uyumayı çok seviyorum, en sevdiğim dergi ise uykusuz.
Yaptıgım araştırmaya göre size iyi bir haberim varmaxMESA' Alıntı:Uyku baldan tatlıdır abi ötesi varmı ya. Aslında en güzeli uyurgezer olcaksın abi bu devirde. Hem uyuyosun hem işten güçten kalmıyosun. Hatta daha ileri götürüp çalışırken bile uyuycaksın.Derste , yolda, her yerde. ;D
Senin gibi düşünüyorum Gülşah,ama bedenim isyan ediyor Bu kitabı okuyarak değiştirebilirmiyim bilmiyorum ama sanırım faydası olur,daha yeni başladım bakalımGülşah' Alıntı:Bu kitabı buradan paylaşılması ve tavsiye edilmesi ile almıştım ve iyi ki almışım...
Zaten uykuyu sevmezdim ama kitanı okuyunca daha bir sevmez oldum ve daha bir kontrol eder oldum uyku düzenimi.
Ben de kitapta bahsedilen bir çok şeye katılıyorum, sonuçta fazla uyku zaman kaybı.
Oysa ki yaşamda uykudan daha keyif verici şeyler var bunları keşfedip uygulamak lazım... yatarak harcanan zamana acıyorum
2 hafta öncesine kadar akşam 22:00-23:00 gibi uyuyordum. Şimdi ise gece 3 e kadar oturuyorum sabah 7de kalkıyorum. Aradaki bu dönemde bu kitabı okudum. Kitabın etkisi mi içsel problemlerim mi buna sebep anlayamadım..)Senin gibi düşünüyorum Gülşah,ama bedenim isyan ediyor Bu kitabı okuyarak değiştirebilirmiyim bilmiyorum ama sanırım faydası olur,daha yeni başladım bakalım
Zaten uyumayı sevmeyen, gününü yaşamak isteyen biriysen kitap yardımcı oluyor. Ama istemeyen biri okusa hiç bir etkisi olmaz tabiiEbruliyn' Alıntı:Sana faydası olmuş sanırım Didem,ben altı saat uyuyorum ve beş saate düşürmek istiyorum,zaten günümün çoğunu dingin şekilde işte geçiriyorum,kendim için zamanı dibine kadar kullanmak istiyorum,bakalım faydasını görürsem paylaşırım
doğrusun galiba annemde hep böyle derEbruliyn' Alıntı:İnsan yaşlandıkça uyku saati azalıyor ama ben yaşlanmadan bu duruma gelmek istiyorum ;D
Zaten bahsettiklerini kendiside kitapta dile getirmiş,bilmiyorum kitabı okudun muhayalhane' Alıntı:arkadaşlar hiç erdal demirlıran araştırmamış mı ki bir insan gündüz öğrendiği bilgiler gece uyurken beyne işlenir vede 3 saat uyuyan bir insanın zihni alkol almaktan zom olmuş bir kişiyle aynı değerde çalışır.Bir günde 8 saat uyunması doğru olmaya bilir ama 4-5 saatten aşağıda uyunmazki