sadece APTALLAR 8 SAAT UYUR/ERDAL DEMİRKIRAN

• Konbuyu başlatan altınay
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde altınay tarafından oluşturulan sadece APTALLAR 8 SAAT UYUR\/ERDAL DEMİRKIRAN başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 26,949 kez görüntülenmiş, 104 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı sadece APTALLAR 8 SAAT UYUR\/ERDAL DEMİRKIRAN
Konbuyu başlatan altınay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hayalhane
A

altınay

Kullanıcı
2 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
esge35 arkadaşm bu senin kararın saygı duyarız ama birgün kalktığında hayatının yarısından çoğunu uyuyarak gecirdiğin için pişman olmamanı umarım çünkü elimizde imkan olsa daha çok yaşamayı isteyen bu insan oğlu hayatını daha fazla uzatıcak daha çok imkana sahip olabilecekken bunu uyuyarak telef edince  gülse birsen de iyi bi komedyen olunca kıyaslamayı okuyanlara bırakmak istiyor...tabi birde kitap da yazanları okuyunca aslında birçok bilim adamının (gülse birsen'in yazısının tersine) uykusuz kaldığında daha sağlıklı olduğunu anlattığını görünce zaten insan kendine daha bir emin  oluyor.neyse teşekkürler...

B

BAHARMAVİ

Kullanıcı
9 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
ya peki kitap jelatinli ve üstte muska tarzı bişey var o nedir çok merak ettim  :)

N

niobe

Kullanıcı
14 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
mrb baharmavi muska gibi şeyin içinde oyun hamuru var ama bildiğimiz oyun hamurlarından değil belli bir misyonu var bizim hipotalamusumuzu canlandırıyor kesinlikle almanı tavsiye ediyorum :)
altınay ayrıca sanada tşkkrler kitabı hatırlatman çok iyi oldu herkesin faydalanması dileklerimle

N

niobe

Kullanıcı
14 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
"Ben dünyanın en akıllı insanıyım " ve "Adam dediğin benim gibi olur" tavsiye edilebilecek diğer kitapları
sevgiler

P

pir.baba

Kullanıcı
1 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
adam resmen aptal dıyor. başka manayla dese merak etmıcemde kıtabı şimdi merak ettım  .kutuphanede bir araştırayım bakayım. saolasın

Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
altınay' Alıntı:
biraz önce yerim seni öss de de bahsetmiştim.Çok güzel kitap tavsiye edilir.
effettttt onun öss şekerıde var süper bişi... :D

I

ilkerseker

Kullanıcı
5 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
normal bı ınsan 8 saat uyumalı bence fazlası omrumuzden gıdıyor!!!

B

berrak

Kullanıcı
28 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
pembe...
vayy farklı bi kitap olsa gerek ilgimi çektii yahu...

G

GTRST_ZEKİCİ

Kullanıcı
26 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ben bu kitabı okudum fakat ben 8 saat uyudupğumda  zinde kalkamıyordummm ve  teknikleriiii  kullandıktan  sora vazgeçtimmm  bu arada 4 saatae kdar düşmüştümmm... kendinee güvenennler  okusunlar  faydası olur:..:

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
''Erdal Demirkıran'' bütün serisi birbirinden güzel tavsiye ederim her zaman Okuyun  :D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Düşününce hak vermemek elde degil.. bilim adamları bir yetişkin için 8 saat uyku şart deselerde,az uyku insanı zinde tutuyor,bu bir gerçek....

cehennemin dibini git ve yerim seni oss kitapalrını okudum... herkesin de okumasını tavsiye ederim...sadece aptallar 8 saat uyuru okumam için,ünüversiteyemi gitmem gerekiyor :( merak ettim şimdi,kitapçımada söyledim ama daha getirmedi:( kitapalrının köşesindeki kutu içi kitaba özel malzemelerinide çok sevdim.. oss şekeri ve bagır taşı hediyesi:) o taşı aldıktan sonra  bagrıma basacak bir taş buldum sonunda diye mutlu olmuştum. :D
paylaşımın için teşekkürler...

I

ilkay_

Kullanıcı
12 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
ordu
SİZ HİÇ HİPOTALAMUSLA KONUSMAYI DENEDINIZMI BENCE BU KİTAP OKUNMALI VE BAZEN ZAMANIMIZ NE KADAR DEGERLI OLDUGUNU UNUTUR AYNI TEMPODA YASARIZ VE SIKILDIGIMI FARK ETIGIMIZDE COK SEY BIRAKMISIZDIR GERIDE AMA GEÇ DEİLDİR :)

Z

zor_yilar

Kullanıcı
17 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
6-8 saat uyku yettermi sizce inşaat işçisine yetmez bedenin yorgunluğunu gidercek kadar uymalı bence 

B

bloodelf

Kullanıcı
23 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
oo kitap bana hitap ediyor en fazla 6 saat uyurum.. :)

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
bendede var uykusuzluk problemi 2-3 saat uyuyabiliom basım agrıo bu yüzden aslında burda 4 saatlik uyku huzurlu sakın bi sekilde uyursak 8 saate denk gelir ama günümüzde bu böle değil huzursuz,stresli insanlar bide uykusuz kalınca hep tuhaf oluo insan :D :D :D