Oyun : Bugün ne keşfettiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İllegal düzenlenen 1 Mayıs'ların daha bi heyecanlı olduğunu keşfettim... Ayrıca ben 1 Mayıs'ı işçinin emekçinin bayramı bilirdim,şimdilerde burjuvanında iyiden iyiye sahiplendiğini keşfettim...
Bknz: tehlike...

Korsan katılıyorum. :)
Birde nedense garibin yemeği olan simitte artık sosyete yemeği oldu. Birde Lahana çorbasıda artık sosyete oldu çokmu fakirleştik :)

Sözüm meclisten dışarı da,beynen fazlasıyla fakirleştik... Bu başlı başına büyük bi keşif bak.
Benim içimde bi marco polo varmış'ta benim haberim yokmuş... :)

Aslında beynin küçülmesi zaman şartlarında ki ahmak türlü beslenmelerden kaynaklandığını iddaa ediyorum :)
Korsan ne dersin bu duruma ? :)

:) Aslında tam benim işim de ne yaparsın :)
Milletvekilleri milletin vekili olduklarını 4 yılda bir anlıyor ama seçimden sonra insanlıktan çıktıklarını keşfettim  ;D

Hayat denen yolda, yaya olarak ilerlemenin dayanılmaz hafifliğini keşfettim... Vasıta kullananlara duyrulur... Bi deneyin yahu bi deneyin... Bknz: Israrlı önerme...

Aslında herşeyin bir döngü içinde olduğunu ve kötü diye düşündüğüm birçok olayın beni hayallerime bir adım daha yaklaştırdığını gördüm :)

Şaka anlamayana şaka yapmayacaksın sanalda olsa diyorum ya Asuka boş takıl yalnızlığınla yalnızken mutluluğumu keşfettim

Geri