Oyun : Bugün ne keşfettiniz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Bugün ne keşfettiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 83,552 kez görüntülenmiş, 442 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Bugün ne keşfettiniz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Bana da öğretir misin ? mesut :) Geleceğimi görmek istiyorum  :D

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
asukaki' Alıntı:
Bana da öğretir misin ? mesut :) Geleceğimi görmek istiyorum  :D
Geleceği zaten görüyorsun. Yalnız gecikme payı olmadan,anında görüyorsun.
Geleceğini görmek istiyorsan,bugünlerini merak ettiğin eski dünlere götür aklını;işte bugün;işte gelecek !
:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Doğru gelecek saniye gelecek geçmiş saniye geçmiş biz ikisi arasında kalmış an :)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Madem zamandan konu açıldı .Herkese gözünüz aydın diyorum çünkü geleceğe dönüş filmi gerçek oluyor )) bilim adamları zamana yolculuk yapabiilmenin mümkün olduğunu söylediler.Yalnız buna daha kimse hazır değil ve teknolojinin dahada ilerlemesi gerektiğini düşünüyorlar.Şahsen bu çok karmaşık ve komplike düşüncenin mantıki açıklamasını izleyip duyunca bende ikna oldum...
Hadi hayırlısı  :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Vaz geçilemez bir film olduğunu inkar edemem her akşam versinler kemal sunal izler gibi izlerim :) Böyle bir şeyin nasıl mümkün olacağı hala kafa karıştırıcı hala daha ışınlama olayını doğru düzgün yapılamazken. Bekleyip eğer görebilirsek göreceğiz. Zamanda yolculuk o kadar cezbetmiyor açıkcası çünkü pek mümkün görmüyorum :) Ama İzafet teorisi derseniz ona inanırım ve ilgilimide çokça çeker :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Etrafta gerçek sevgiyi göremediğim, sahte ilişkilerin çoğaldığı herkes birbirinin  kopyası gibi aşkım ( hiç anlamam bu kelimeyi de ) kelimesini kullanıp şapur şupur olmaları çok basit geliyor. Gerçekten sevgi bu kadar basit bu kadar kolay olmamalı.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Saçmalamanın sınırının olmayabileceğini keşfettim... Bknz: Büyük keşif.

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
cantuuu' Alıntı:
Etrafta gerçek sevgiyi göremediğim, sahte ilişkilerin çoğaldığı herkes birbirinin  kopyası gibi aşkım ( hiç anlamam bu kelimeyi de ) kelimesini kullanıp şapur şupur olmaları çok basit geliyor. Gerçekten sevgi bu kadar basit bu kadar kolay olmamalı.
.

Ben de böyle düşünen sorgulayanlardanım,rahatsız edici bir düşünce olduğunu söyleyebilir. Doğruluğu insanın heveslerini köreltiyor. Zamanında yaşayamıyorsun hiç birşeyi..

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Ben mi çok sıkılganım yoksa her şey çok mu ? Çabuk değişiyor ya da ben değiştirmek istiyorum. Anlamıyorum bazen kendimi ne yapmaya çalıştığımı ???

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Yeni bir şey keşfedemediğimi keşfettim :) Bknz: Bahtsız kaşif.

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Gereksiz yorgunluğun yorgunsuz gerekliliğini ve bunun gibi bir sürü saçma sapan cümle kurduğum zamanlar,aslında ne
kadar da manidar olduğumu anlamsız bulan insanların beni deli zannetiğin düşndüğümü bilen birisinin sayesin de kendime geldiğimi sanıp uyur yazar olduğumu ve bunun bilinçaltı fışkırması olduğunu keşfetmenin beraberinde getirdiği zihin ölmesi sonucu 5 saat uyumak istediğimi söylemekle bitirmek istemediğim ama zorunda kaldığım cümlemi, 'sevdiğin işi yapabilmek için her şeyi yap,aslında herşeye,işte bunu keşfettim.' diyorum ve herkese deliksiz uykulu güzel rüyalı bir gece diliyorum

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
  Amerika'yı Kristof Kolomb Keşfetti diye biliriz ama Türkler keşfetti diyenler de var :)
Oysa benim kayda değer fazla bir keşifim olmadı hala:) bakalım yarın ne getirecek ?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Her şeyden çok çabuk sıkıldığımı.Anında vazgeçişler yapabildiğimi....

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
crt' Alıntı:
deli' Alıntı:
Yaşamı fazlaca sorgulayan birisin desem :)

"Aklımı kodese tıktım
Yaşam sorgu odasında
Hey!
ifadesini al şu hayatın amirim !
Hakim bey ölüm'ü affet
O yalan söylemez
Amir benim,bütün suçlarıma hakimim de hem?" 2009

diye bir yazımı buldum kayıtlarda ,neyi düşünerek yazmışım hatırlamıyorum ama doğru tespit :)

Bugünkü keşfime gelinceeee..mmm.Bir bakalım .
Ne keşfetmişiz ne keşfetmişiz..Hah buldum!
Ne kadar da alışkın,uyumlu,memnun,dayanıklı olursam olayım ;ne kadar seversem seveyim,aslında hep yakındığımı o şeyden.
mesela sigaradan ..
ııh..Yok olmadı..
Örneğin yalnızlıktan...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
"Düşmanımın düşmanı dostumdur" felsefesinin bilinen en adi felsefe olduğunu keşfettim... Kahrolun emi.

Konu başlığını karıştırmışım yahu :) Başlıkları karıştırmanında ayrıca saçma bi keşif olduğunu belirteyim...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Lafı soktuktan sonra kenara çekilip hiç bi halt etmemiş gibi pişkin,pişkin durabilen insan müsvettelerinin sayısının bi hayli fazla olduğunu keşfettim... Bknz: Acı verici keşifler...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Eşeğe altın semer vursalar, eşek yine eşektir...

Boşa söylenmemiş. İyi ki yürüyüşe çıkalım dedik yok yani huzur yok bayansan her yerde tedirgin oluyorsun :sinirli :sinirli