Oyun : Bugün ne keşfettiniz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Bugün ne keşfettiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 83,548 kez görüntülenmiş, 442 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Bugün ne keşfettiniz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Karanlık kulislerde yazılmış, sayısız senaryo okuduğumu keşfettim... Boş metinleri eyleme geçirseniz dahi içleri dolmuyor. Yazık...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Kimin hangi enlem boylam da olduğunu keşfettim... Kimse dünyanın merkezinde değilmiş...  Bu arada coğrafya bilgimin'de fazlasıyla gelişmiş olduğunu keşfettim... Kutupları kınalı dünya işte. Bak iki arada bi derede dünyanın kutuplarının kınalı olduğunuda keşfettim. Bu kadar keşif bir güne çok fazla :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Teknolojinin dünya durana kadar gelişmeye devam edeceğini.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Cübbeli Ahmet'in bile beni güldürebildiğini keşfettim... Gecenin bu saati keşfe bak sen...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Cübbeli güldürüyor yahu Korsan :) mizah katarak anlatıyor herkese dinlettiriyor :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
asukaki' Alıntı:
Cübbeli güldürüyor yahu Korsan :) mizah katarak anlatıyor herkese dinlettiriyor :)
Hiç söyleme yahu. Ben ön yargı ile yaklaşıyordum o arkadaşa... Az evvel denk geldimde zap yaparken baya takıldım ne yalan söyleyeyim şimdi...  Tarzı var adamın vesselam...

Tarzı olan insanları keşfedebildiğimi keşfettim :)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Ben çok tatlı biriyim,bunu keşfettim. Başkalarının da keşfetmesini istediğimi keşfettim.Bununla beraber şımarık olduğumu,ardından biraz şımarmaya da hakkım olduğunu ...

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
hava güzelken çalışmanın daha zor geldiğini keşfettim :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Havanın ısınmasıyla etrafta çok fazla sevgililerin artığını ve bir çoğunun vıcık vıcık olmalarının dışarıdan ne kadar iğrenç göründüğünü keşfettim.

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
son 2-3 aydır dikkat bozukluğu çektiğimi farkettim.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Mevsimlere güven olmadığını yükseklere kar yağdı aralık mıydı ? bu ay neydi _

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Yalnız olduğumu... Pencereden bakınca herkeste olan o tatlı telaşların beni terkettiğini...

Y

yadois

Kullanıcı
20 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
keşke demenin bir anlamı olmadığını ..eğer  şimdiki durumundan bir sonraki aşamaya geçemediysen yani level atlayamadıysan.
örn: şimdiki aklım olsa hiç ıvır zıvırla uğraşmaz yapmam gerekeni yapardım. yok cicim yapamazdın.
bir insan sorunlarını çözmede zorlanıyorsa tek yolu var ufkunu arttırmak tıpkı dünyadan uzaklaştıkça görülen alanın artması gibi.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Hiç bir şey sağlık ve huzurdan değerli değilmiş

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Kaybettiğimi sandığım,ilkokuldaki,'sorunsuz' hafızalı keskin kıvrak zekamın hala kaybetiğim yerde durduğunu.. Büyük adam olabileceğimi...