Oyun : Bugün ne keşfettiniz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Bugün ne keşfettiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 83,551 kez görüntülenmiş, 442 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Bugün ne keşfettiniz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Bazen darwinin bazı insanlarda teorisinin gerçk olduğunu  ???

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bu memlekettte tesadüfen yaşadığımızı ..
Sağlıktan,eğitime herşeyin rezalet olduğunu (zaten biliyordumda) iyice öğrenmiş durumdayım.

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Bu memlekettte tesadüfen yaşadığımızı ..
Sağlıktan,eğitime herşeyin rezalet olduğunu (zaten biliyordumda) iyice öğrenmiş durumdayım.

Bugün hastaneye gidecektin sanırım.Neden gittiğini bilmiyorum ama yinede sorayım herşey daha iyimi ?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Türker:) Teşekkür ediyorum.Evet atlattım sayılır daha iyiyim. Her defasında tam uçuruma düşmek üzereyken kurtarıyorum durumu.Yedi canlımıtım neyim ? :)
Ama bi'şeyi iyice öğrendimki( Keşfetmekte denebilir)
Tek çabanız sağlıklı yaşamak için olsun .Devamındaki güzellikler kendiliğinden gelecektir.
Sağlıklı isen ğer kralda sensin ,kraliçede. Gerisi gereksiz teferruat.!

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Türker:) Teşekkür ediyorum.Evet atlattım sayılır daha iyiyim. Her defasında tam uçuruma düşmek üzereyken kurtarıyorum durumu.Yedi canlımıtım neyim ? :)
Ama bi'şeyi iyice öğrendimki( Keşfetmekte denebilir)
Tek çabanız sağlıklı yaşamak için olsun .Devamındaki güzellikler kendiliğinden gelecektir.
Sağlıklı isen ğer kralda sensin ,kraliçede. Gerisi gereksiz teferruat.!

Geçmiş olsun dileklerimle crt rica ederim.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Dünyayı bilmem ama düz mantık yürüteren insanlardan sıkıldığımı anladım.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut:)
Bilirmisin hoca hocayı Mekke'de ,deli deli deliyi  Kendinigeliştir'de bulurmuş:)
Fiziken tanımama gerek yok doğru düşünebilen akıllıları yazdıklarıyla anıda çözerim.
Özel bir insansın bu sözümü unutma.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Hayatımda hiç görmediğim,bilmediğim,duymadığım insanların bile bana laf atabildiklerini keşfettim...  Bknz: Tuhaf...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Bugün dinlediğim müziklerde ilk seslere dikkat ettiğimi eğer sakin bir ses tonu varsa dinlediğimi fark ettim :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Farklı görünmek ve üstünlük kurma çabasının insanları ne kadar çirkinleştirdiğini gördüm.
Çok daha önemli mevzular varken fikir alışverişi yapılabilecekken, birilerinin  kendinin önüne geçmesine tahammül edemeyen insanlarla hiç bir sorunu çözemeyeceğimizi anladım. Üç günlük dünya ne bana ne sana ne da ona kalmayacak. Şu kelimeler bilmem kaç yılında insanlara örnek olmayacak

Önemli olan herkesin düşüncesine saygı duyup anlaşabilmekte orta yolu bulabilmekte.Ancak burnunun dikine gitmek ise tercihinin sana uğurlar olaaa ben engel olmayayım yolun açık şansın bol olsun ::)

Benim hayatımda çoook daha önemli mevzular var bunu çok iyi kavradım özellikle bugün ::)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Açlıktan başımın ağrıdığını hissettim neden ? Çünkü yemek yemeyi unuttum : ???

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Yıllar önce fikirlerinden tavana astığım insanların,evrim geçirerek çok daha saçma bi hal alabildiklerini keşfettim... Onlarda değişmeyen tek şeyin, halen ipe sapa gelmez fikirler olduğunu da keşfettim... Aynı teraneleri yıllardır dinliyorum... Kişinin fikri ne ise zikri de odur derler. Söz felaket doğru bi sözdür...  Aristokrat bünyelerde avam fikirler barınmaz bilirdim,yanılmışım. Avam fikrin ağa babası barınıyormuş bazı aristokrat bünyelerde...

Keşif üzerine keşif yapmışım yahu pehhhh...

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Nadir görülen 'oturarak' seyahat etme duygusu keşfedilmeyi bekliyordu.. Ettim. Metrobüs,otobüs bugün benim için tam da amacına hizmet etti.. Şöförü ya da yolcularda birini öpebilirdim sevincimden..Allahım! İlk duraktan son durağa kadar hemde.İnanabiliyor musunuz? Ben hala inanamıyorum da. Biliyorum bu rüya bitecek. Yarın yine balık istifi,pişene kadar, kokmadan varabilirsek işyerine,o da güzel !
Ne,çok mu abarttım?
100 kişi arasında oturabilen 30 kişiden biri olabilmek nasıl bir duygudur keşfeden bilir.
Özel hissettim bugün kendimi..
nıhıhıhı

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Sınırlarımı zorlamamın beni hasta edebielceğini ve iyiden iyiye yaşlandığımı keşfettim...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Garip bir boşluk ve yaşlandığımı artık hiçbişeyin eskisi gibi olamayacağını , omuzlarımın ağrısını fazlaca hissetiğim bir gün...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Bazen o kadar ince düşünüyorum bazende sırf kalas gibiyim yahu nasıl bir...