Oyun : Bugün ne keşfettiniz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Bugün ne keşfettiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 83,550 kez görüntülenmiş, 442 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Bugün ne keşfettiniz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
İllegal düzenlenen 1 Mayıs'ların daha bi heyecanlı olduğunu keşfettim... Ayrıca ben 1 Mayıs'ı işçinin emekçinin bayramı bilirdim,şimdilerde burjuvanında iyiden iyiye sahiplendiğini keşfettim...
Bknz: tehlike...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Korsan katılıyorum. :)
Birde nedense garibin yemeği olan simitte artık sosyete yemeği oldu. Birde Lahana çorbasıda artık sosyete oldu çokmu fakirleştik :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Sözüm meclisten dışarı da,beynen fazlasıyla fakirleştik... Bu başlı başına büyük bi keşif bak.
Benim içimde bi marco polo varmış'ta benim haberim yokmuş... :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Aslında beynin küçülmesi zaman şartlarında ki ahmak türlü beslenmelerden kaynaklandığını iddaa ediyorum :)
Korsan ne dersin bu duruma ? :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Olabilitesi yüksek bi durum derim... Bu arada, seninde iyi kaşif olduğunu keşfettim bak :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
:) Aslında tam benim işim de ne yaparsın :)
Milletvekilleri milletin vekili olduklarını 4 yılda bir anlıyor ama seçimden sonra insanlıktan çıktıklarını keşfettim  ;D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Latif doğan'ın itici olduğunu keşfettim... Vıcık vıcık tv karakterleri yine...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Hayat denen yolda, yaya olarak ilerlemenin dayanılmaz hafifliğini keşfettim... Vasıta kullananlara duyrulur... Bi deneyin yahu bi deneyin... Bknz: Israrlı önerme...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Aslında herşeyin bir döngü içinde olduğunu ve kötü diye düşündüğüm birçok olayın beni hayallerime bir adım daha yaklaştırdığını gördüm :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Yemek yerken ekmeği çok yediğimi (yuh diyorum kendime) bari yediğimi göstersem :D

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Şaka anlamayana şaka yapmayacaksın sanalda olsa diyorum ya Asuka boş takıl yalnızlığınla yalnızken mutluluğumu keşfettim