İllegal düzenlenen 1 Mayıs'ların daha bi heyecanlı olduğunu keşfettim... Ayrıca ben 1 Mayıs'ı işçinin emekçinin bayramı bilirdim,şimdilerde burjuvanında iyiden iyiye sahiplendiğini keşfettim... Bknz: tehlike...
Sözüm meclisten dışarı da,beynen fazlasıyla fakirleştik... Bu başlı başına büyük bi keşif bak. Benim içimde bi marco polo varmış'ta benim haberim yokmuş...
Aslında tam benim işim de ne yaparsın Milletvekilleri milletin vekili olduklarını 4 yılda bir anlıyor ama seçimden sonra insanlıktan çıktıklarını keşfettim ;D
Hayat denen yolda, yaya olarak ilerlemenin dayanılmaz hafifliğini keşfettim... Vasıta kullananlara duyrulur... Bi deneyin yahu bi deneyin... Bknz: Israrlı önerme...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.