Oyun : Bugün ne keşfettiniz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Bugün ne keşfettiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 83,548 kez görüntülenmiş, 442 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Bugün ne keşfettiniz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli
C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Meğer ne kadar safmışım  :(  Her söylenen güzel söze inanıyorum. İçimdeki güzel hisler yavaş yavaş ölüyor en son beni psikopat yapacak. Neden iyi niyetim hem kullanılmaya çalışıır ki? Yoksa düşündüğüm gibi akıllı değilmiyim. Artık karşıma kötü insanlar çıkmasın  :mad: :mad: Gidin gidin :mad:

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
cantuuu' Alıntı:
Meğer ne kadar safmışım  :(  Her söylenen güzel söze inanıyorum. İçimdeki güzel hisler yavaş yavaş ölüyor en son beni psikopat yapacak. Neden iyi niyetim hem kullanılmaya çalışıır ki? Yoksa düşündüğüm gibi akıllı değilmiyim. Artık karşıma kötü insanlar çıkmasın  :mad: :mad: Gidin gidin :mad:
akıllısın akıllı olmasınada işte iyi niyet iyi niyet...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bu saate kadar uyumanın insanı daha da yorabildiğini keşfettim...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Teknolojinin gelişmesiyle insanları davranışları farklı bir boyuta ulaştı. Hiçbir konuda kontrollü olmayı bilmeyen %93 kesim :) kafayı yemiş durumda, doğru tek kelime konuşmuyor. Yahuu %7 lik kısmı bırakında kendi pisliğinizde debelenin hoooof gidin gidiiin :))

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
cantuuu' Alıntı:
Sadece sen değilsin bütün kızlar çok saff..

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Sezarın hakkını sezara vermediğimi... Vereyim;hakikaten iyi adam değilmişsin sezar...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
cantuuu' Alıntı:
Teknolojinin gelişmesiyle insanları davranışları farklı bir boyuta ulaştı. Hiçbir konuda kontrollü olmayı bilmeyen %93 kesim :) kafayı yemiş durumda, doğru tek kelime konuşmuyor. Yahuu %7 lik kısmı bırakında kendi pisliğinizde debelenin hoooof gidin gidiiin :))
Orijinal tespit :)
bjkerim' Alıntı:
cantuuu' Alıntı:
Sadece kızlar değil erkeklerde saf iyi niyet ve saflık yakın iki kardeş :)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
asukaki' Alıntı:
cantuuu' Alıntı:
Orijinal tespit :)
bjkerim' Alıntı:
cantuuu' Alıntı:
Sadece kızlar değil erkeklerde saf iyi niyet ve saflık yakın iki kardeş :)
Erkekler neyse de kızların saflıklarını kullananlar var :(

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Haklısın onlarda ... erkekler diyorum ama erkekleride kullananlar var ne anlarlar birbirlerini kullanmadan anlamam gereksiz işlerle uğraşırlar insanları üzerler yaşattığın daha beterini yaşatacan o zaman daha iyi bir ders alırlar.

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Eden bulur diye boşuna dememişlerr :) Burda olmazsa öte taraftaaa :) Söke söke alıcaz hakkımızı  ;D

S

saniye1

Kullanıcı
17 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
sahte insanlardan nefret ettiğimi birkez daha anladım...
defolun yaa...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bjkerim' Alıntı:
cantuuu' Alıntı:
Kısmen katılıyorum. Biz doğamız gereği erkeklere göre daha duygusalız, iç güdüler ve seziler erkeklere göre daha farklıdır. Ama bu güzel duyguları mahvedecek insanlarda olmasa ortada ters giden bi'şey olmayacak...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Seçim yaklaştıkça caddelerde geçen o kulağımı mahvedecek sesle aslında hiç yapamaycakları güzel söleri insanları beynine yerleştirmeye mahalle ağzıyla konuşmaya çalışan bu parti tanıtım arabalarının yüzünden müzikten artık nefret etmekten korkuyorum.
Müzik ruhun gıdası bari boş sözleri orada doldurmayın :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
"Yaşasın mücadelemiz" eskidi bu slogan... Hala eskimiş sloganları dillerine peleseng etmiş sözde devrimciler olduğunu keşfettim...