Oyun : Anlam veremediklerimiz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Taksim'de "gündoğdu marşı"nın  söylenmemiş olmasına anlam veremedim...
"gün doğdu hep uyandık,siperlere dayandık...(ilk cümle 2 defa okunacak) sonra;Bağımsızlık uğruna da al kanlara boyandık."  sade çav bella ile olmuyor  hacılar...

Taksim'de alınan bunca güvenlik önlemlerine anlam veremiyorum hane (:
Oysa bu gün bayram bunda ne kötülük olabilir ki .
Neyseki olay falan olmamış  vatana millete hayırlı olsun nice bayramlara diyelim.

Şu an iş yapmam gerekiyorken neden oturup duruyorum anlam verebilmiş değilim hane(:
Neyse bugün bayramya izin verdim kendime.
Günün anlam ve önenmine dair bir slogan benden gelsin.
"Kahrolsun ev işleri yaşasın tembeklik dayanışmamız"(:

crt' Alıntı:
Şu an iş yapmam gerekiyorken neden oturup duruyorum anlam verebilmiş değilim hane(:
Neyse bugün payramya izin verdim kendime.
Günün anlam ve önenmine dair bir slogan benden gelsin.
"Kahrolsun ev işleri yaşasın tembeklik dayanışmamız"(:

Amaannn ev işi yapmayan ölmedide ,yapan ölmedimi ? Bi ara yaparsın  ;D.Annemde normalde pazartesi yapar temizliği en fazla ama nedense yarın çok yorulmamak için bir kısmını bugün yapacakmış mış  ;D
Tembelliğe neden bu denli alıştığıma anlam veremiyorm.

Pazar günlerini hiç sevmiyorum.
Emeğe saygı durumlarından yola çıkarak... Ev işlerini neden hep ben yapacakmışım anlam veremiyor ve isyan payrağını ilk ben çekiyor ve yeni bir örgüt kuruyor kavgamızı başlatıyorum. Söyle annene bıraksın işi gücüde bana destek versin(:

Bugün kendime anlam veremiyorum . Hem doğayı bu kadar sevip onu korumaya çalışıyorum hemde çok fazla banyo yapmaktan çok su harcamaktan vazgeçemiyorum
''Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu'' olmuyor cantuu kendine gel suyu dikkatli kullan :doverim

Bu sigara yasağına ilk günden beridir anlam veremiyorum... Sigara içme özgürlüğüm kısıtlanıyor yahu... Pes...

İnsanlara iyilik yapınca neden astarını alırken çırıl çıplak ortada kalırsın sonrada bütün suçlu sen olursun ?

Eskiden ; Allah'a tapanlar vardı, Tanrıya tapanlar vardı,ateşe suya hatta budalara artık çoğunluk paraya taptığı halde bunu inkar etmelerine anlam veremiyorum.

Tanrımıyım ben ki;ol deyinvce her şey oluversin yahu... Her şeyi hemen isteyenlerden bıktım... Anlamsızın önde gideniler...

"Öncesi : Korkmaya hiç gerek yokmuş yahu !
Sonrası: Ben korkmayayım da kim korksun?"
Bunun ortası nerede abi? Neden yok? Manyak mısın oğlum sen -ben?

Benim o Tren'den inelim uzun zaman oldu... Beni,hala o Tren'de sananlara anlam veremiyorum... Öpüyorum algılarınızdan... Mucuks...

Geri