Oyun : Anlam veremediklerimiz!

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Anlam veremediklerimiz! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 78,020 kez görüntülenmiş, 414 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Anlam veremediklerimiz!
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yarence
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
tırtıl tırtılın gerisi pır pır nereye kalbim... Dökülen saçlarıma anlam veremiyorum ne işiniz varda düküldünüz yahu :D

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben mi kötüyüm, dünya mı kötü, ben mi yanlışım, ben mi anlamıyorum.... Neden mutluluk bu kadar uzak bana

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
İnsanların bağırıp çağırmasına anlam veremiyorum.

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Ne dökersen,onu toplarsın. (Babaanne sözü)
Peki sen adam !
Neden ?
Neden ağaç köküne işeyip,meyve vermeyince de kesersin?
Mal mısın sen?

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
deli' Alıntı:
Ne dökersen,onu toplarsın. (Babaanne sözü)
Peki sen adam !
Neden ?
Neden ağaç köküne işeyip,meyve vermeyince de kesersin?
Mal mısın sen?
:alkis :alkis

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
internette ki forumundaki  insanların %90'nı manyak olduğunu idda edenler ve burada yazılanlarının çoğunun yalan olduğunu düşünenler...
Çalışırken güvenmiyoruz, okurken güvenmiyoruz, yemek yerken güvenmiyoruz, internette yazarken güvenmiyoruz. Acaba bu güvensizliği bir kenara bırakıp olduğumuz gibi davransak tüm sahtelik kaybolur mu?
Şimdi ben yazıyorum sahtemiyim, yalancımı...... Neden kalıba sokulduğumuzu anlamıyorum :mad:

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Abazanlara anlam veremiyorum yahu ismim gökçe ne var bunda sayın milletvekili sinirden çatlatırsın adamı ulan sayın milletvekili diyesim geliyor  :sinirli :sinirli

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Metrobüsten indim..(direkt aktarmanın kalktığı hiza da indirdirince orada beklemek zorunda kaldım kalabalıktan geçmeye üşendim,yani vallahide uyanıklık yapıp ö sıra kapmak gibi çabam yok,çünkü şaşkınım yolun ortasında inmişim zaten)
Bir kadın : yaa yarım saatten fazladır bekliyorum ,bu kadar millet burda aten kalabalık diye binmedim,sen gelmişsin en önden(birde kolumdan çekiştirip itiyor) Sustum,kolumu işaret ederek,
-napıyorsunuz dedim,bu hareke ne oluyo yani?
kadın: vıdıdı vıdıdı vıdıdı..Neyse bindi gitti,zafer onundu.. Ben kaldım orda binemedim,ay yazık bana !?

Şimdi hazır olun,Anlam veremediğim şudur :
Bilenler bilir,her 5 dk. da bir 2-3 tane metrobüs gelir yolcu alır orda,
Be kadın ! Sırf  '10 dk' lık yolu "oturarak" yapabilmek içün,'Yarım saatten fazla' niye bekledin ki?
"Ayakta" bekliyorsun gerizekalı !

Sonuç olarak anlam veremediğim şudur : Büyük balıkları anlıyoruz da, nedir bu yurdum halkındaki 'koltuk' sevdası..?

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Her şeyini değiştirip,kafa yapılarını değiştiremeyen insanlara anlam veremiyorum... Fikir burunları fazla kalkmışlara,itina ile fikir estetiği yapılır... Üstelik bedava...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Dükkan isimlerini yabancı koyanlara anlam veremiyorum sanki bu ülkede Türkçe konuşan çok az insan var gibi

S

saniye1

Kullanıcı
17 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
çoğu şeylere neden sürekli bir anlam vermeye çalıştığıma
anlam veremiyorumm....

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
Dükkan isimlerini yabancı koyanlara anlam veremiyorum sanki bu ülkede Türkçe konuşan çok az insan var gibi
Ama olur mu hiç.. Diyecekler ki neredesin x yerindeyim o çok önemli lütfen :)
Ben ilerde açacağım kafemede isim belli lütfen kimse çalmasın. 'ÇATLAK KAFALAR'  8)
Nerdesin Tuba ?
Çatlak kafadayım gelsene buraya  :ahah

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Ya da şöyle olabilir abla :) KAFADAN ÇATLAKLAR,ya da kafadan çatlak, veya kafadan çatlağın yeri :D

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Kafadan çatlağın yeri demek hoşuma gitti  :) Evet o benim çatlak  8)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Burada heran herşey olabilir. Bence iyi ki çatlaklar dükkan açmış demelisin. Benim gibi çatlaklar ülkeyi yönetmeye çalıştığını düşünse bir  ::)  bunun yerine gidip dükkan açsınlar ki tüm çatlaklar orada buluşsun :D