Oyun : Anlam veremediklerimiz!

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Oyun : Anlam veremediklerimiz! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 78,020 kez görüntülenmiş, 414 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Oyun : Anlam veremediklerimiz!
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yarence
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Tib'e anlam veremiyorum... Kıvırmasalar daha bi iyi olacak ama nerdeeeeeee. Kurum değil sanki şey...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Neden farklı görünmeye çalışırsın be insan azmanı!

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Neden bir gizemlilik hali. İsimler farklı, şehirler farklı, resimler farklı neden bu gizem anlamıyorum.
Ben insanları gözünden tanırım diyen biri olarak saklananlara anlam veremiyorum.  :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bazı olaylar haber bültenlerinde öyle bi şekilde işlenmesine anlam veremiyorum... yakasım geliyor habercileri yakasım...  Bi haber bu denli yanlı verilir mi yahu...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
İnsanın bütün eylemlerinden "başkalarının" sorumlu olması kadar acı verici bir şey olmasa gerek... Sözde sorumluluk sahbi olan sorumsuzlara anlam veremiyorum. Bir hayat bu şekilde harcanırmı yahu.

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Ey 'sen' deki göz.. Dile gelde söyle nolur,ahreti bekleyemem şimdi; sen neden varsın?

Bir insan 'göre göre' yalan söylerse çatlayan damarın adına ne ad verilirdi bak unuttum şimdi..

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Eserinden bi haber müessirlere anlam veremiyorum... Ben mi yazdım yahu... Ben entelektüelim her haltı derim,demekle olmuyor... Ucuz entelektüellere anlam veremiyorum...

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Bazıların 29 senedir kupa hasreti çekmesine anlam veremiyorum  :eek:  ;D  ;D  :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Aha işte canım sıkıldı gelde içme gaz yağı derler buralarda fakirlikten mi komediden mi bilemem :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Beş para etmezlere, paha biçememiş olmama anlam veremiyorum...