Oyun : Anlam veremediklerimiz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tib'e anlam veremiyorum... Kıvırmasalar daha bi iyi olacak ama nerdeeeeeee. Kurum değil sanki şey...

Neden bir gizemlilik hali. İsimler farklı, şehirler farklı, resimler farklı neden bu gizem anlamıyorum.
Ben insanları gözünden tanırım diyen biri olarak saklananlara anlam veremiyorum.  :)

Bazı olaylar haber bültenlerinde öyle bi şekilde işlenmesine anlam veremiyorum... yakasım geliyor habercileri yakasım...  Bi haber bu denli yanlı verilir mi yahu...

İnsanın bütün eylemlerinden "başkalarının" sorumlu olması kadar acı verici bir şey olmasa gerek... Sözde sorumluluk sahbi olan sorumsuzlara anlam veremiyorum. Bir hayat bu şekilde harcanırmı yahu.

Ey 'sen' deki göz.. Dile gelde söyle nolur,ahreti bekleyemem şimdi; sen neden varsın?

Bir insan 'göre göre' yalan söylerse çatlayan damarın adına ne ad verilirdi bak unuttum şimdi..

Eserinden bi haber müessirlere anlam veremiyorum... Ben mi yazdım yahu... Ben entelektüelim her haltı derim,demekle olmuyor... Ucuz entelektüellere anlam veremiyorum...

Aha işte canım sıkıldı gelde içme gaz yağı derler buralarda fakirlikten mi komediden mi bilemem :)

Geri