Oyun : Anlam veremediklerimiz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir aslan bir hayvanı parçaladığında,bir yılan bir civcivi yuttuğunda,bir timsah bir başka hayvanı tutup yediğinde şaşırırsınız da,insanın yaptıkları neden normal gelir?
Hayvan hayvanlığını yapıyor.. Evet hayvan hayvanlığınır yapar da,insan insanlığını neden yapamaz?

Dünkü söylemlerini bu günkü söylemleri ile yalanlayıp,bu yalanlamadan da bi haber homo sapiens idaltulara... Hay bin darwin...

Sürekli 'Ben dürüstüm' diyenlerin sayısı hızla artıyorken...
Bunca riyakarlık nedendir anlam veremiyorum.

Yok Osmanlı zamanında tüccarlar çok dürütmüş,yok padişahlar adaletliymiş vs.
Demokraaaasidennn çok mu sıkıldınız ?
Nedir bu saltanat hayranlıği anlayamadım gitti.!

Mesela İran İslam Cumhuriyeti gibi.
Uyarıları daima  dikkate alırım ama Cumhuriyet demokraside temsili hükümet biçimidir zaten...
Anlam veremiyorum özgürlüklerin bertaraf edilmesine...İnsanların birbirini yerden yere vurma ve de açık arama çabalarına.

Onca kişinin sorumluluk almaması hiç iyi bişey değil anlam da veremiyorum.. Herkes herşey olsun ben bişeye karışmıyim derdinde.. Az elinizi taşın altına koyun da anaaa... Hep başkaları yapıcak..  >:(

Deprem denen korkunç olaya anlam veremiyorum...
Kimilerine göre bu dünyada bir imtihan, kimilerine göre sarı öküzün kafasını salladığı an...
Bence  çaresizliğin ta kendisi.!

Dinlediği müziğin sesini sonuna kadar açıp,başkalarını rahatsız eden insanları anlayamıyorum.Amaçları ne acaba.

Arkadaşlık ,dostluk,insan ilişkileri şu-bu vs.derken o kadar çok şeye anlam verememeye başladımki..
Korkarım artık  hayatın da anlamı kalmayacak.?

Geri