Oyun : Anlam veremediklerimiz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kadınların birbirini çekememe durumunu. Her yerde ezme girişimini. Garip bir ego durumu var iyi bir şey yapsanız da hemen pusuda bekleyip sizin açık noktalarınızı yakalamaya çalışan onlarca kadın...

cantuuu' Alıntı:
Kadınların birbirini çekememe durumunu. Her yerde ezme girişimini. Garip bir ego durumu var iyi bir şey yapsanız da hemen pusuda bekleyip sizin açık noktalarınızı yakalamaya çalışan onlarca kadın...

Onlarca mı ? :D Buna inanmak güç :)

EŞy efenim bende evrende olup biten bir çok şeyi kafamda sebeplerken bilimadamlarının anlam verememesine anlam veremiyorum :) beni guruplarına katmalılar :)

Ya Düşlerinin Peşine Düşmeyi  Ya da Olanları Kabullenmeyi Seçmek...
Anlam veremiyorum peki nasıl olacak bu? 

Cumhuriyet geleneği olan resepsiyonlar yavaş yavaş sonlandırılıyor...
Anlam veremiyorum yoksa ülkede yolunda gitmeyen bilmediğimiz bi'şeyler mi var.?
29 Ekim'i beklemekteyiz büyük bir merekla(:

Elektrik  icat edileli çok oldu ama...
Anlam veremiyorum neden hala karanlıkta 'hû' çektiğimize (:

Kenya'lı Devlet başkanı şöyle diyor.
"-Avrupa'lılar ülkemize geldiklerinde bizim elimizde toprak ,onların elinde İncil vardı. Gözlerinizi kapatın dediler. Gözlerimizi açtığımızda onların elinde toprak...Bizim elimizde İncil vardı ".
Eh işte anlam vermeye çalışıyorum (: Siz de anlam verebildiniz ni bari?

mansetankara.jpg

Anlam veremiyorum .!
Hergün kan-gözyaşı hergün üzücü bir olay...

Bende, Türkiye Cumhuriyeti'ni ne hallere sokan bu RTE'ye neden haaala oy verir bu millet  anlam veremiyorum bir türlü!!!! Aklim havsalam almiyor!!!! Kendimi cok zorluyorum tüm akli melekelerimi harekete geciriyorum ama maalesef anlam veremiyorum!!! Neden hala bu millet bu Recep beyi basbakan secer???????

Hurigül:)
Aslında anlam veremeyecek bi'durum yok...Konuyu birazda iyimser değerlendirmek gerek(:
"Uyandırmayın sakın halkım uyusun...
Ölen ölür kalan sağlar bizim..İktidarsa sizindir.!" gibilerinden (:

Geri