Oyun : Anlam veremediklerimiz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Garip bi'dünya kendime bile anlam veremiyorken kime ne diyebilirimki ?

Saçma sapan televizyon dizileriyle ,internette saatlerce oyun oynayarak boşuna zaman kaybedenlere fazlaca anlam veremiyorum...
O kadar boş vaktiniz varsa oturup bari biraz gazete-kitap okuyun diyeceğimde ukalalık ollmasın diye susuyorum...
Maşallah lafa gelince mangalda kül bırakmayan..İcraata sıfır,taklitçi ,özentili ,yarınlarını karartarak , gerici bir toplum olma yolunda rakip tanımıyoruz.!
'Ne Mutlu Türküm' diyerek damarlarımızdaki kanın asaleti ile övünüp duruyoruz...
Ne olur bağışla MUSTAFA KEMAL'im ..
.İşte böyle bizim hallarımız.!

crt' Alıntı:
Saçma sapan televizyon dizileriyle ,internette saatlerce oyun oynayarak boşuna zaman kaybedenlere fazlaca anlam veremiyorum...
O kadar boş vaktiniz varsa oturup bari biraz gazete-kitap okuyun diyeceğimde ukalalık ollmasın diye susuyorum...
Maşallah lafa gelince mangalda kül bırakmayan..İcraata sıfır,taklitçi ,özentili ,yarınlarını karartarak , gerici bir toplum olma yolunda rakip tanımıyoruz.!
'Ne Mutlu Türküm' diyerek damarlarımızdaki kanın asaleti ile övünüp duruyoruz...
Ne olur bağışla MUSTAFA KEMAL'im ..
.İşte böyle bizim hallarımız.!

Aynı nüfus cüzdanını,aynı tarihi paylaşmışken,aynı coğrafyada yaşayamamak neden
Bu tahammülsüzlük,bu acı,nefret,kin neden neden neden
Anlam veremiyorum

Bunca bağnazlık bunca aymazlık ve  kula kulluk nedendir anlam veremiyor...Kahroluyorum .!

Şehit haberleri,Kaddafi'nin katledilişi derken gündem nasılda dağişiverdi..Zamlar yağmur gibi yağıyorken sağanak sağanak...Kararıp sönen Fener'ler tekrar ışıldamaya başladı yine..
Anlam veremiyorum ne garip bir ülkede yaşıyoruz.!

Önce Antalyada sel baskını, sonra şehitler, şimdi van'da deprem afeti toplu ölümler başladı neler oluyor sona'mı yaklaşıyoruz anlam veremiyorum..

İlkay akkaya'ya ısrarla ilker akkaya diyen insan kişisine... Ha parça da çav bella değil,çal bella :)

Çağdaş görünüşlü (Nagehan Alçı ) acemi genç yazar ‘Atatürk diktatördür’ diye buyurmuş,  Mustafa Kemal dönemindeki uyugulamaların, 'zalimce' olduğunu iddia etmş....
Anlam veremiyorum böyle saçmalıklara ...Kaça satın kalemini kimsin sen hadsiz.!

Anlam veremiyorum...
Masum bir çocukken büyüdükçe neden değişiyor bu kadar riyakar olabiliyoruz...
Böyle mi olmalıydı bu mudur insanlık ?

Bilgi çağını yaşıyoruz ama sankide teslim olduk cehalete hızla geriye gidiş başladı.!
Anlamadım bu ne haldir?

evrenin bu kadar büyük olmasına anlam veremiyorum. Bir anlamı olması gerekiyor, bir nedeni olmalı ki, bizim yaşamımızdan başka ismini veremediğiniz olgular karmaşası yaşansın.

Bazen bende  felsefi konularatakılıyor evrenin sırrını öyle çok merek ediyor olmama anlam veremiyorum (:

Geri