Bütün dünyadaki adalet sistemine...Özlem' Alıntı:Ülkemdeki adalet sistemine...
Kainatın adaleti var. (anlamlı) Anlam veremediğim şey şu ; İnsanların bahsettiği adalet, adaletle mi alakalı anlamıyorum. Hayvanlar aleminde ki adalate anlam veremiyorum ve size sonuna kadar katılıyorum ; Dünyada ki adalet sistemine..Korsan' Alıntı:Bütün dünyadaki adalet sistemine...Özlem' Alıntı:Ülkemdeki adalet sistemine...
O kadar güzel hatun varken Kaptanın Megan Fox'u beğenmesine anlam veremiyorumKorsan' Alıntı:Koca koca ülkelere "çadır devleti" diyenlerimize gık demeyip, Megan Fox İstanbula kasaba dedi diye yüklenenlere... Megan Fox candır can... Kurban olun siz ona emi...
Beğenme babına değildi o... Bi şekilde ezilmeye çalışıldığı,ezildiği içindi... Yoksa tipim değil. Ben jenifer lopez ve salma hakeyçiyim...Özlem' Alıntı:O kadar güzel hatun varken Kaptanın Megan Fox'u beğenmesine anlam veremiyorumKorsan' Alıntı:Koca koca ülkelere "çadır devleti" diyenlerimize gık demeyip, Megan Fox İstanbula kasaba dedi diye yüklenenlere... Megan Fox candır can... Kurban olun siz ona emi...
Sanada teessüf ediyor,her ikinizede anlam veremediğimide bilmenizi istiyorum... Hahaha...Thunder' Alıntı:o araba markası değilmiydi?
Hahaha. Yok yahu Ne büyük insanı...Özlem' Alıntı:büyük insansın ya ezilenlerin yanında olan kaptanım benim