Otuz yıl öncenin söylem ve eylemleri ile bir yerlere varabileceklerini sananlara... Yazık geçirmekte olduğunuz zamana... Yazık sizinle birlikte yola çıkanlara...
Bir yamurdu ki sormayın gitsin... Her damla belli bi ritimle çarpıyordu cama... Yağmur birşeyler anlatıyordu bana... Yağmurun bana bir şeyler anlatmasına,Anlam veremedim...
Anlamamakta ısrarlıysa karşındaki bırak kendi haline ne o zorlansın ne de sen yorul. Zaten pek çoğunu fazlasıyla anlayabiliyorum ..Onlar beni anlamasada olur
Bütün sığlığı ile karşıma çıkıp,saçma sapan ideolojik analizlerde bulunan insanlara... Yürüdüğünüz yolları inşaa edenlerdenim... Bana anlatmayın o yolun iyi ve kötü yanlarını...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.