Ne kadar kitap okuyorsunuuz?

• Konbuyu başlatan korsan
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde korsan tarafından oluşturulan Ne kadar kitap okuyorsunuuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 32,429 kez görüntülenmiş, 105 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı Ne kadar kitap okuyorsunuuz?
Konbuyu başlatan korsan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ekolıst

Ne kadar kitap okuyorsunuuz?

• Ayda 5'in üstünde

Kullanılan: 14 18.7%
  • Ayda 1-5 arası

Kullanılan: 41 54.7%
  • Birkaç ayda 1

Kullanılan: 11 14.7%
  • Yılda 1 veya 2 tane

Kullanılan: 6 8.0%
  • Hic okumam/okuyamiyorum

Kullanılan: 3 4.0%

• Kullanılan toplam oy
    75
G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Cevapladığın için teşekkür ederim ama ben şunu demek istemiştim;yazdıklarınız size mi ait yoksa beğendiğiniz yorumdan alıntı mı?
Ama siz zaten cevabı vermişsiniz,kendinize ait olduğunu  :)

M

med_cezir_azra

Kullanıcı
10 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Güzel soru teşekkürler... Önceleri haftada 2 kitap okuyordum ama şimdi öss var... Bir bile zor bitiyor..

H

hazal93

Kullanıcı
11 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ayda 1-5 arası ama elimde olsa hergün hiç bıkmadan usanmadan gözlerim ağrıyana kadar kitap okuyabilirim :)

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
BİZ ÜLKELER ARASI KİTAP OKUMASI SIRALAMSINDA ÇOOOOK GERİDE KALDIK BEN DE BUNA YARDIMCI KİŞİLER ARASINDAN BİRİYİM :-[

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
ne güzel çoğu kişi ayda 1-5 arası kitap okuyormuş
ben bitane ancak bazende ikitane daha üstüne çıkamadım

G

gülümse hayata

Kullanıcı
18 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
taarz
DÜZENLİ OLMAMAKLA BİRLİKTE OKUYORUMMM..., 'KİTAPLAR ÖĞRETMENDİR!'
BEN ÖĞRETMENLERİMİ ÇOOOK  SEVERİM  ÇOKTA AKSATIRIMMMM  ???

I

içtnlik

Kullanıcı
17 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
ayda 2 kıtabı gecmıyor malesef :(

D

donnie darko

Kullanıcı
13 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Gülşah' Alıntı:
Ayda en az 4/5  kitap okuyorum. :)
gelde kıskanma şimdi.:) diyebileceğim tek şey allah nazardan saklasın gülşah .:)

benim de keşkelerimin arasındadır çok kitap okumak ama ne yazık ki okumak istemekle ,okumaya çalışmak arasında fark var. :(

çaba gösteriyorum ama alışkanlık yapamıyorum..bu durum ayda kaç kitap okuyorsun sorusuna cevap veremeyeceğim anlamına geliyor..

benim kitap okuma isteğim arkadaşlarımın söyledikleriyle yada etkilendiğim bi olayla oluşuyor..umarım ilerde benim ayda kaç kitap okuyorsunda  gururla taşıyacağım bir kaç rakamım olur: )

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Aslında sayı önemli değil yada çok kitap okumak,önemli olan verimli ve gereken mesajı alarak okumak.
Şuan çalşıtığım iş nedeni ile fazla okuyamıyorum ,biraz ukalalık olacak ama ayda 10 kitap bitirdiğim oluyordu.
Bu tamamen ilgi alanınla alakalı aslında Dannie Darko  :),
Kimi kitap okur,kimi film seyreder kimi direk hayatı okur  ;)

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
donnie darko' Alıntı:
Gülşah' Alıntı:
Ayda en az 4/5  kitap okuyorum. :)
gelde kıskanma şimdi.:) diyebileceğim tek şey allah nazardan saklasın gülşah .:)

benim de keşkelerimin arasındadır çok kitap okumak ama ne yazık ki okumak istemekle ,okumaya çalışmak arasında fark var. :(

çaba gösteriyorum ama alışkanlık yapamıyorum..bu durum ayda kaç kitap okuyorsun sorusuna cevap veremeyeceğim anlamına geliyor..

benim kitap okuma isteğim arkadaşlarımın söyledikleriyle yada etkilendiğim bi olayla oluşuyor..umarım ilerde benim ayda kaç kitap okuyorsunda  gururla taşıyacağım bir kaç rakamım olur: )
Sana tek bir şey söyliyim. Eğer kitap okumaktan zevk almıyosan sakın okuma. Ben hiç zevk almıyorum o yüzden okumuyorum. Ayda yı bırak 10 senede 1 kitap falan zar zor okurum. O da zaten karikatür kitabıdır.

D

donnie darko

Kullanıcı
13 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Gülşah' Alıntı:
Aslında sayı önemli değil yada çok kitap okumak,önemli olan verimli ve gereken mesajı alarak okumak.
Şuan çalşıtığım iş nedeni ile fazla okuyamıyorum ,biraz ukalalık olacak ama ayda 10 kitap bitirdiğim oluyordu.
Bu tamamen ilgi alanınla alakalı aslında Dannie Darko  :),
Kimi kitap okur,kimi film seyreder kimi direk hayatı okur  ;)
gülşah kim ne okur  konusunda sana hak veriyorum biraz film izleme hastalığım var:)

harun  zorla okunan kitap kadar insanı sıkan ve yoran bir şey olamaz ama benim derdim okuyamamakla alakalı değil sadece alışkanlık yapamamakla alakalı..daha yeni nehir tanrısı-wilbur smith'in kitabını bitirdim aynı yazarın  yedinci papirüs kitabına  başladım 120. sayfaya geldm bi bıraktım öyle kaldı 1 haftadır okuyamıyorum kitabı:)

zannedersem benim için hobi olacak ara sıra okunan kitaplar.gerçek alışkanlığım ise sürekli izlenecek filmler:)şimdilik yaptığım bu.
fikirleriniz için teşekkür ..

Z

zehraaa

Kullanıcı
7 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
ayda 5ten fazla  :D nedeni ise her yerde kitap okuyack bi potansiyelimin olması yürürken durakta otobüste yemek yerken çorba karıştırırken teefüste sıkılırsam derste  :D o yüzden günde 100 sayfa civarı okurum genelde 2-3 günde bitiririm  :) 1000in üstünde kitabımın olduğu ismime özel evimde kütüphanem var  :) sakın vakit bulamam demeyin şu şekilde örnek vereyim hukuk fakiltesinde okuyorum tenis oynuyorum piyano çalıyorum şu an keman kursuna gitmekteyim ayrıca yabancı dilim ingilizce ve almanca fransızca kursuna başlayacağım birde o yüzden ayyyy vaktim yok demeyin derseniz mesajımı okuyun  ;) sınıfımda çoğu kimse tenefüste kimse okumazken şu an 10 kişiyiz  :D

K

kaganca

Kullanıcı
26 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
zonguldak
Yorumları okudukça bazılarınızı öyle kıskandım ki! Ben kitabı,kitabın  kokusunu ..öyle çok seviyorum ki ama buna rağmen artık doğrudürüst kitap okuyamıyorum. Elime alınca 3-5 sayfa içinde uyuya kalıyorum. Aslında eskiden benim için ekmek gibi, su gibi olan alışkanlıklarımı şimdi ne kadar da ihmal ettiğimi farkettim.

S

sakir1

Kullanıcı
6 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
ayda ortalama 4 kitap okuyorum fakat  çoğu kitabıokuduktan sonra ne öğrendiğimi anlamıyorum

T

TatlRya

Kullanıcı
25 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Ben eğer ki şiir kitabı okuyorsam mutlaka elimdeki iki farklı kitabı birlikte yürütüyorumdur. Ve bu kitaplarımı sindire sindire daha çok anlayarak okurum

Eğer roman öykü v.b türde bir kitabı okuyorsam tek kitap halinde yürütürüm ve genellikle 3-4 günde bitiririm(Eğer sınav haftası değilse)
Yani eğer meşgul olabileceğim bir iş yoksa o zaman ayda 15-20 kitap okuyabilirim.
Eğer meşgul olabileceğim durumlar varsa o zaman ayda 6-7 kitap okuyabilirim.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kütüphanemi oturdugum odama yaptırdım..Her gün kafamı çevirip onlara bakmak,anlıkda olsa okudugum kitapalrın içine girip çıkmak,beni acayip pozitif enerji veriyor..
Psikologlarım benim :)

B

Benu

Kullanıcı
15 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Merhabalar,bende kendini kitaplrın arasında bulan ınsanlardanım...

Ayda 5-10 kitap arasnda kıtap okuyorum ve bu okudugum kıtaplar 100-200sayfa degıl 500-1000sayfa arsında degsııo...