bloodelf' Alıntı:yılda 3-4 kitap okuyabiliyorum..çünkü okuduğum bir kitabın etkisinden 2ayda anca çıkabiliyorum..çoğunlukla felsefe kitapları okudğumdandır..
syn' Alıntı:o ay okuduğum kitabın türüne göre değişir genelde
polisiye ve kurgusu olan herhangi bir kitapsa 5 i geçebilirim
ancak deneme veya herhangi kurgusu olmayan bir kitap okuyorsam o kitap bir sonraki aya sarkabilir sonra bir sonrakine sonra da okumaktan vazgeçebilir 2 ay sonra bitirmeden başka bir kitaba geçiş yapabilirim
su perisi' Alıntı:Doğaldır parapsikoloji ye girdin ise uyuku düzeninin bozulması)) Varmı psişik güçlerin peki,trans olayları felan,bu kitapları beğenerek okuduğuna göre aşmış olman gerekli diye düşünüyorum
![]()
Tvde bir ara fenomenler diye bir proğram vardı,mutlaka izlemişindir sen;![]()
üstte yalnış yazmışım dabloodelf' Alıntı:yok ya fazla birşey yapmıyorum..fenomen programını da sadece bi kere izledim..belki aralarında sihirbaz yoktur diye ama hepsi sihirbaz çıktı ;D
Zynep' Alıntı:Valla bazen aynı anda 3 kitap birden aynı anda okuyorum, bazen tam bir okuma tembeli olup çıkıyorum.
Zynep' Alıntı:Kitapçılarda ve özellike Migros'larda kaçak okuduğum kitaplarıda sayarsam... ayda 3 civarı okuyorum herhalde ortalama olarak.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.