Ne kadar kitap okuyorsunuuz?

• Konbuyu başlatan korsan
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde korsan tarafından oluşturulan Ne kadar kitap okuyorsunuuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 32,429 kez görüntülenmiş, 105 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı Ne kadar kitap okuyorsunuuz?
Konbuyu başlatan korsan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ekolıst

Ne kadar kitap okuyorsunuuz?

• Ayda 5'in üstünde

Kullanılan: 14 18.7%
  • Ayda 1-5 arası

Kullanılan: 41 54.7%
  • Birkaç ayda 1

Kullanılan: 11 14.7%
  • Yılda 1 veya 2 tane

Kullanılan: 6 8.0%
  • Hic okumam/okuyamiyorum

Kullanılan: 3 4.0%

• Kullanılan toplam oy
    75
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
sakir' Alıntı:
ayda ortalama 4 kitap okuyorum fakat  çoğu kitabıokuduktan sonra ne öğrendiğimi anlamıyorum
Bu kitap şeçiminle ilgili olsa gerek..İlgini çeken kitapları okuman daha iyi olur,yada önceden kitap hakkında bilgi edinsen,yorumları okusan daha iyi olur diye düşünüyorum...
Yaşlada ilgili aslında,her kitap okunur ama okumak için beynin belirli bir yere gelmesi gerekir,olgunlaşması gibi bir olgu...
Bende ilk okudugum kitaplardan bir çogunu okudugumda anlamakda zorlanıyordum..Şimdi tekrardan okudugumda açık farkı net olarak görüyorum..O yüzden  her kitap her yaşda okunmuyor,bazı kitaplar için olgunlaşmak mutlak gerekir..

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Benu' Alıntı:
Merhabalar,bende kendini kitaplrın arasında bulan ınsanlardanım...

Ayda 5-10 kitap arasnda kıtap okuyorum ve bu okudugum kıtaplar 100-200sayfa degıl 500-1000sayfa arsında degsııo...
Merhaba benu...Kitap kurdu birini daha tanımak çok güzeldi...Okudugun kitaplarla ilgili kişisel yorumunu bizimle burada---> http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,2916.0.html paylaşmak istersen ve bizimde okumadan bir fikir edinmemize yardımcı olursan sevinirim  :)
Ayrıca okudugun kitaplarda altını çizdigin yerler mutlaka vardır,o kadar kitap okuyan biri can alıcı kelimeleri bulmakda ustadır...Eğer altını çizdigin begendigin bölümler olursa burada--> http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,10150.0.html bizimle paylaşırsan eminim kitap dostları olarak mutlu olacagız..ben kendi adıma söyleyim,çok mutlu olacagım :)

B

bir dost

Kullanıcı
19 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Konya
Aylık 2-5 arasında değişiyor.Herhangi bir kitabı seçmemi belirleyen en önemli faktör ise kesinlikle kitabın ismidir sonra arkadaki içeriğe bakarım genelde.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bir gün okuduklarımdan öğrendiklerimin hepsini tekzip edicem.. Boşu boşuna onca ki,tap okumuşum vesselam.
Zamanıma acıyorum..

S

spiritualsigns

Yılda 2 veya 3 adeti geçmez... büyük bir kentte yaşıyorum... yol, iş ve hayat telaşı beni dar bir zaman sürecine soktuğundan kitap okumaya vakit bulamıyorum... bazen eve giriş saatim 21-22 oluyor... kendime ayıracağım bir kaç saati bir kitap için harcamam anlamsız olur... akademik anlamda okuduğum kitapları bu sayıya dahil etmedim ancak normal bir insanın hayatında yemek yemek, eviyle ilgilenmek, duş almak, uyumak, dostlarıyla bir arada olmak gibi insani eylemlerden feragat edip kitap okumak bana göre kayıp... kitap okumaya ve insanca yaşamaya ortam yaratılırsa Türkiye ortamında, belki ayda 1-5 kitap okuyorum diyebilirim...

zira okuduğum kitapları evde süs olarak bekletmem... okumuşsam başkalarınında faydalanması adına esirgeme kurumu veya benzeri dernek ve vakıflara veririm...

U

UNKAPANI

Kullanıcı
3 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ayda ortalama 3 kitap okuyorum ve bunlar da,kişisel gelişim,psikoloji ve bilim kurgu kitapları..Hayatta gerçekten her konuda yardım alabileceğim tek sadık dostum kitaplar.. ;)

S

sabdi

Kullanıcı
2 Ara 2009
En iyi cevaplar
0
0
ordu
Su Perisi' Alıntı:
Ne kadar kitap okuyorsunuzdan geç,ne sıklıkla kitap alır ve okursunuz olsa idi:) şöyle derdim...

Çarşıya indiğim  zaman mutlaka kitapçıma uğrarım,cebimdeki ekmek parasını kitaba yatırıp gelen başka biri varmıdır onuda bilmiyorum.... :)Her gittiğimde elim boş çıktığımı da daha görmedim...
Bu gün  cd yi bırakmak için uğrayıp aldığım 4 kitap gibi...:)

Tıpkı Benim  gibisiniz  Bende internetten siparis ediyorum 

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Okuyamadığım yarım kalmış o kadar çok kitabım varki..
İnternette çok yönlü bilgilere ulaşabiliyor olmam kitap okumama baya engel oluyor.
Ne yalan söleyim bilgisayarım yokken daha çok okuyordum.

D

Düş

Kullanıcı
22 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.kardelen.in
Genelde işim ile ilgili kitaplar okuduğumdan pek vakit bulamıyorum doğrusu.
Şu sıralar İhsan Oktay Anar'ın yazdığı Kitab-ül Hiyel'i okuyorum o bittiğinde Puslu kıtalar atlası adlı kitabına geçeceğim :)
Her akşam bir saat kendime zaman ayırmaya çalışıyorum.

S

sinefun

Kullanıcı
24 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
Adana
www.sinefun.com
Ben ayda ortalama 2-3 kitap okuyorum. Günde en az 1.5 saat ayırırım kitap okumak için. Tüm kitapları netten alıyorum hepsiburada'dan. Geçen günlerde 1 hafta içinde 7 tane kitap aldım. Aydada ortalama 6-7 kitap alıyorum. Anlıycanız daha sırada okumam gereken çok kitap var :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kitap okumak gerçekten çok önemli güzel  bir alışkanlıktır..
Doğru iletiler veren , İnsan sevgisini  ve insani derleri ön plana çıkaran  kişiyi olumlu etkileyen
kitapların okunması dileğiyle ..

simenon

simenon

Kullanıcı
12 Ara 2009
En iyi cevaplar
0
0
değişiyor.. bazen  üst üste  bitiroyorum baende  yüzüne  bile  bakamıyorum

T

tarıkümit

Kullanıcı
11 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
    işim gücüm sınavlarım olmasa aylık bende 5-6 kitap okuyabilirim.. ama işte okul şartları  max. 3 okutuyor...: )  okuduğum kitaplar çoğu insana sıkıcı hatta çok ssaçma gelebiliyor.. sanırım zevksizim:D

B

beyazdilekce

Kullanıcı
1 Ara 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Yakın ve osmanlı tarihi,Çanakkale zaferi, mümkün mertebe fazla okumya çalışırım.Çünkü onları okudukça vatanıma bayrağıma daha sıkı sarılıyorum.Dedelerimizin,ninelerimizin yapmış oldukları fedakarca mücadeleleri okudukça kendimden utanıyorum.Gün geliyor eğer yattıkları yerlerden kalsalar büyük ihtimal ile benim ve benim gibi emanete gereği değeri vermeyenlerin suratına tükürürler diye düşünüyorum.
  Tarihini okumayan ,fedakarca kollarını bacakalarını,evlatlarını, canlarını ortaya koyan o mübarekleri okumayıp roman okuyanlara kızıyorum. :( 
    Çalıştığım için ayda en az bir kitap bitirmeye çalışıyorum.Tabi işin yoğunluğuna göre değişiyor.

D

directedby

Kullanıcı
3 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
okuduğum her kitabın ilk sayfasına okudğum tarihi..zamanı..ve günü yazarım..son sayfasına da aynı şekilde bitirme tarihi..zamanı..ve gününü..

bilinçli bir şekilde okuma isteğimin gelmesiyle birlikte alıp okuduğum ilk kitap ;STEPHEN KİNG= yüzyılın fırtınası adlı eseri 23,10,2001 20:40 salı günü başlamışım...en son okudğum kitap ise YAŞAR KEMAL = yılanı öldürseler
adlı eseri 01,01,2010 20,37 cuma günü bitirdim..arşivime baktım 8 yılda 100 kitap okumuşum..ortalama her ay 1 kitap..

K

kehanet

Kullanıcı
10 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
kaçak okuma kısmı ilginçmiş.  bana gelince haftada 1 kitap bitiyor ama sizlerin de dedigi gibi kitabın sürükleyiciligine baglı bir durum. bazen derslerimin önüne gecer diye korkuyorum evde okumuyorum o bir haftalık süre de otobüs ve tenefüs aralarında gecen zamanlar oluyor :)  yalnız 2 - 3 kitapta aynı anda güzel oluyor deneyen var mı ?

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Ben de oyladım, ayda 1-5. Tatillerde bu sayı beşi çok geçiyor. Ama yoğun da olsam, ayda en az iki kitap geçer elimden... En büyük tutkum, okumak...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Öneden ne kadar çok kitap okurdum ..
Artık pek kitap okuyamıyor günlük dergi ve gazetelerle idare ediyorum.
Ama kitap okumanın yeri tabiki çok ayrı kesinlikle okumak gerek..