K
Kristal
Kitap almak bir alışkanlık haline geldiğinden lüks tüketimi kısıp kitap almaya çalıştığım zamanlar oldu,oluyor...Öncelik meselesi olarak görüyorum.
Ağaç yaş iklen eğilir sözü ne kadarda etkili bir söz..Tvde özellikle üst makamalrda olsun bir çok kişinin 70 milyon insana seslenişini duyarken konuşmalarında "ıı yada aa yada ee" kelimelerini telavuz ettiğini gördükçe türkiyemiz kimlere emanet,iki kelimeyi birleştirip konuşmakdan aciz o akdar insan gördükçe utanıyorum...egeli_muh' Alıntı:bence kitap okumak çok güzel bir alışkanlık. insan sadece bilgi dağarcığındaki düşünceler ve fikirler kadar davranış sergileyebiliyor. kelime hazineniz ne kadar geniş ise o kadar parlak düşünebiliyormuşsunuz.uzmanlar söylüyor bunları.en az kelime hazinesi olanlarda ne yazıkki biz türkler imişiz. çünkü çok az kitap okuyoruz.konusurken "ııı", "şey" gibi kelimleri fazla kullanma nedenimizde kelime kapasitesi bakımından yetersizliğimiz, az kitap okuyuşumuz...
Zynep' Alıntı:O zaman neymiş?
Kitaplara yatırılan para lüks tüketim olarak görülmemeliymiş!
Öyle görenlerden değilim şükürGülşah' Alıntı:Zynep' Alıntı:O zaman neymiş?
Kitaplara yatırılan para lüks tüketim olarak görülmemeliymiş!
Kesinlikle
Arkadaşımız bu yorumunu daha önce bağımsız bir konu olarak açmıştı ve bizlerde görüşlerimizi dile getirmiştik, ancak kendisi "doğru okuma" kuralını biraz ihlal ederek, bizim görüşlerimize itibar etmemiş, yanıtlamamış, konuyu bir kerede bu sayfada yayınlamayı uygun görmüş sanırım?Gülşah' Alıntı:Sessizlik 25 yazdığınız bu yorum size mi ait?
Evet Zeynep,diğer bölümde de okudum ve aynı cümle hiç bir değişiklik yapılmadan yazılmış.Zynep' Alıntı:Arkadaşımız bu yorumunu daha önce bağımsız bir konu olarak açmıştı ve bizlerde görüşlerimizi dile getirmiştik, ancak kendisi "doğru okuma" kuralını biraz ihlal ederek, bizim görüşlerimize itibar etmemiş, yanıtlamamış, konuyu bir kerede bu sayfada yayınlamayı uygun görmüş sanırım?Gülşah' Alıntı:Sessizlik 25 yazdığınız bu yorum size mi ait?
evet yorum bana ait. sanırım, yazıyı yazdığım gün, bu konuyu da görünce baktım yorum olarak buraya da uyuyor. ben de hemen buraya da ekledim. herhalde. şimdi ben de hatırlamıyorum olayın nasıl olduğunu. :dusunGülşah' Alıntı:Sessizlik 25 yazdığınız bu yorum size mi ait?