Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşım gece gündüz para basıyor .. "Crt sen yorulma " dedi .şahsıma limuzinini gönderecek(:
Ve biraz sonra gideceğim.

Çok fırsatçısın ya.Arkadaşla yinede bi'konuşayım ne diyo bakalım?(:
Bilmelisinki haşmetlü crt senden de fırsatçıdır.
İlk mağaşına el koyacağım haberin ola(:

Politikacılar gibi girdim yine havaya..
Bizzzzz herkese bir ev ,bir araba vereceğiz vermesinede ..Beklemeye devam edin.!  Allah bize bizde size durumları(:

Bekar adam kalmayacak diyen xxx şahsına :) neyse kendinigelistir :) kpss ertelenmiş ruhum canlnamış sanki çalınmış imam az birazdan çağırır haydi bakalım namaza diyor herkese mutlu huzurlu anlamlı anlamına özel güzel günler :)

Piyanist şantör gibi adam... İçinden nejat alp çıkacak deyi korkuyorum. Gündüz gözü ile bu ne zevksizliktir,bu ne görüntü kirliliğidir...

Gökçe:)Namaza gideceksin  anladık tamam.Allah kabul etsin
Bizim için de dua etmeyi unutma sakın(:

Eski bir film Korsan bilirsin illaki Cesur Yürek. Son Samurai daha çok sevdim ama bu gece bunu izlim dedim :)

Merhaba gençler:)Nasıl gidiyor hayat?
Başka gezengenlerde de hayat var mı diye merak ederiz hep... Sanki bu gezegende yaşamayı becerebilmişisiz gibi .
Ama bunu Kendini Geliştir'de başardık gibi(:
Ne dersiniz?

İyi hayat güzel hayat bir de şu ptt kargo işini becerebilse daha çok sevineceğim  :sinirli :sinirli ben dedim başka bir yere ver dinletemedim ki

Ne o bi' günaydın bile yok. Sinirlenme hemen.Zamanla  herşey yoluna girecek.
Bir gün gelecek Hahmetlü crt dediydi diyeceksin(:

Ama ben günyadın demeyi unutmuşmuyum hay ben bana :)Günaydın crt günaydın kendinigeliştir hadi yaaa uyanın uykucular :)

Geri