Codex
Özgür Şahin
Site Kurucusu
Merhaba arkdaşlar,Thunder' Alıntı:[quote author=Cσ∂єx]
KendiniGelistir.Com Forumlarından Duyuru
Görüyorum ki, çoğu başlık "başlık olmaktan" çıkmış. Geyiğe doğru dönüyor, döndürülüyor. Hiç sevmediğim(iz) şeylerden biri.
Diğer sitemde de bunu engellemek için her türlü şeyi yaptım/yapıyoruz.
Ancak her zaman şunu savundum ki -hala arkasındayım- kendinigelistir.com kullanıcısı/kitlesi bilinçli bir kitledir. Bir amacı, bir misyonu ve vizyonu vardır. Buradan bir şeyler almak için gelir. Hatta bildiklerini aktararak, benim de çıkmış olduğum bu yolda, insanlara faydası olur. Çünkü "bilgi paylaştıkça kutsaldır!"
Diğer başlıkları bu kirlilikten arındırmak için bu sayfayı açıyorum. Zaten teklifler arasında da vardı. Umarım doğru değerlendirilir.
Herkese hoş sohbetler.
İyi muhabbetler.
Bir önceki # Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!" başlığımız büyük bir veri alanı kapladığı için silinmiştir. Yine bu başlık altında "durmak yok, geyiğe devam..."
Bir önceki # Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!" başlığındaki eski mesajlar büyük bir veri alanı kapladığı için kendinigelistir.com'un tozlu arşivlerine kaldırılmıştır.
Yönetim, gerek duyması durumunda eski başlıktaki bütün mesajları arşivlerden tekrar görme ve inceleme imkanına sahiptir.
Sizlerden ricam, Özgür'ün de dediği gibi, diğer bölümlerde geyik kirliliği oluşmaması açısından açılan bu başlıkta birbirinizi rencide edici ve kural ihlali olabilecek durumlara girmemenizdir.
Anlayışınız için teşekkür ederim.
[/quote]
"Bayram temizliği" bayram öncesi yapılır ama bir değişiklik yapayım dedim, öteledim. Geçmişte de yaptığımız üzere sohbet sayfamızı yeniliyoruz.
İyi sohbetler :