Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 890,500 kez görüntülenmiş, 6,585 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\"
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bi'daha olmasın sevimli çocuk .
Çok kırıldım işte gidiyorum .Unutun beni ...Unutun sözlerimi vede Crt'yi( Yıkın Heykellerimi' den esintiler) :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
crt' Alıntı:
Bi'daha olmasın sevimli çocuk .
Çok kırıldım işte gidiyorum .Unutun beni ...Unutun sözlerimi vede Crt'yi( Yıkın Heykellerimi' den esintiler) :)
Ve bende bu sözüne karşılık heçç bir yere işin yok diyorum :D gidemezsin. İzin vermiyorum ben şeylül islam olaraktan :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Şeyhül İslamım:) Farkındamısın rejimi içten içe kemiriyoruz :)
Ha buara da acele ediyorum Evde misafir olmasına karşın hala yazıyorum üstelikte biraz sonra çıkmamız gerekiyor.
Sevgilerimi gönderiyorum hepinize ..
Döneceğimdir en kısa zamanda .Tahtımı korumaya  vede haşmetlü crt'yi beklemete devam ediniz:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Ben buradayım biraz daha merak etmeyiniz sultanım :D Haydi hayırlı c.tesiler madem misafirlerle börekler çaylar gelde zile basma :)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
asukaki' Alıntı:
İyi hayat güzel hayat bir de şu ptt kargo işini becerebilse daha çok sevineceğim  :sinirli :sinirli ben dedim başka bir yere ver dinletemedim ki
Bi aylığına bende Ptt deyim yanlışlık olursa kusura bakmayın hanii  ;D Ama seninkiyle bi alakam yoktur.. Arada öle olabiliyo sanırsam..  8)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Görevlendirme mi ? Yahu şu benim kargo hataydan geliyor yekten yemenden gelmiyor 4 gün oldu yahu bu nedir :D aksilik bugünde tatil :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Yine tartışıyorlar tv de... Bi kemal sunal filmine denk gelsemde izlessem... :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
velil mevlekin.. diyelim Korsan kardeş :)
Ne var ne yok kendinigelistir sakinleri ;)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Olur bir dahaki sefere tam yazarım :)  Yeni haftaya merdiven dayadık... Kıralısaca ya. Bi anda baştan son'a gidebilsek ne güzel olurdu yahu.  Birisi icat etsin şu zaman makinasını... Geçmişimide,geleceğimide provake edesim var...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
hemde nasıl biliyor musun Korsan :) geçmişe gitsem ey gidi ey vay o zaman kimi ülkelerin haline :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gökçe:) Nasılsın bakalım.?
Nasıl geçti hafta sonu.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
İyilik diyelim iyi olsun :) yok ya iyi iyi güzel işte hafta sonu hafta içi pek farkım yok :) ama bu hafta sonu daha bir iyi geçti :)
sen nasılsın nasıl geçti günün ve dünün :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Uzun zamandır böyle güzel bir hafta sonu helede pazar geçirmemiştim.Günün sonunda ise simemada bu gece izlediğim film (Devrimm Günleri)off off hayali bile güzeldi.
Mutlaka izlemeni öneriyorum canım .

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Salı günü inşallah giderim eğer gelmişse bu tarafa :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Bak buradanda söylüyorum demedi deme kendinigeliştir :) herkese iyi geceler diliyorum. Kendinize iyi bakın. Sizi sevenleri yani beni unutmayın  ;D hadi addaaaa  ;)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
İyi geceler sevimli çocuk.
Tabiki seni unutmayacağız ne o veda eder gibi ne oluyoruz bakim.?
Habersiz çekip gitmek siteyi helede haşmetlü Crt'yi unutmak yok ona göre.
Ha bu arada filmi izlediğinde düşüncelerini öğrenmek istiyorum.(Hayali bile güzeldi ,bu hayalimin gerçekleşmesi dileğiyle yine de aminn diyorum):)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
peşine bir aminde ben diyeyim cemaat gibi olsun daha makbule geçer makbule dedimde makbule geldi aklıma oradan dolaylı sıdıka geldi sonra maklube yemeği geldi yahu neler getiriyorum aklıma :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevimli çocuk hadi  git işine durup duruken  karıştırma kafamı :)
Kendime yalan söylemeye  başladığım günden beri zaten kimseye güvenmez oldum .
Ne olcak bu crt'nin durumu  diyesim gelir sonra boşveririm dünyaya ve hayallere dalarım:)
Ahh bu septik hallerim:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Hayatta ki en zor işii nasıl becerdin diye sorasım gelir sana kendi kendine yalan :) yahu ben beceremiyorum ya da usta olmuşum ne bileyim şimdi sen beni karıştırdın crt  :eek: