Burası Türkiye ...Artık yasaklara alışmalı yavaş yavaş Düşünce özgürlüğünün fazlası depresyona sokuyormuş insanları.Bunu ben haşmetlü Crt değil devletlü büyüklerimiz söylüyor
Ben geldim Hayır akşam elektrikler kesildi şimdide kardeşim windowsu çökerti onla uğraşıyorum diyorum bırak linux kullan yok o zor la hevla diyorum Crt şeylül islama haber saldım
Aksine sabah 06,30 kalktım kahvaltı hazırladım uyumadım bilgisayar tamiratı Haşmetlü crt ve tüm kendini geliştir üyeleri iyi günler ve hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa diyorum
Selam olsun Mustafa Kemel'in yolunda gidenlere ve hepinize. Selam olsun yaşanası güzel günlere . Selam olsun aydınlığa ,umuda ve sevgiye varım diyenlere.
Nasıl olalım yaşatıp gidiyoruz işte. Bugün yine bi'tuhafım .Bulunduğum ortamlarda rahatsızlık vermemek adana düşüncelerime zincir vurmuş beklemekteyim. Sıra bana ne zaman gelecek.? Tahtımdan ne zaman indirileceğim diye Sevimli çocuk şimdi de sen bakalım nasıl gidiyor hayat,moraller ne durumda?
İyiyim haşmetlüm mutluyum-daha da mutlu olacağıma inanıyorum. Biraz karnım acıktı dışarda yemek istiyorum galiba Sabah bezleme(bazlama) yiyesim var idi ama olmadı ) İyiyim iyi herkes iyi olsun hava bozuk moraller düzgün olsun Tebessüm edelim hayata ki hayatta bize tebessüm edebilsin Öyle ağzı açıp gülme yok ne o öyle
Gül dallarına paralar asılır hızır uğrasın diye..Yeryüzündeki insanların yardımına koşulduğuna inanılan Hıdırellez bugün... Bayramınız kutlu olsun... Sezen Aksun'nun da şarkılarına yansımış bu günün anlam ve önemi. "Ağlama hıdrellez..Ağlama be bana Acı ektim yerine..Aşk yeşerecek Başka bahara..Ağlama hıdrellez Ağlama be bana..Acı ektim yerine Aşk yeşerecek..Başka bahara."
Oysa ,I'm not in the mood. Darağacında üç fidan ve bir gülün solduğu gün.!
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.