Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 890,506 kez görüntülenmiş, 6,585 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\"
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Özlem' Alıntı:
iyiki geldin hemen inceden inceye dokundurmalarınla havasını etkilemişsin ortamın :)
hiç sorma artık bende ortamın iyice yabancısı olmuşum :) eskilerden denk gelmek pek mümkün olmuyor artık malesef.
Hahaha. Ya sizlerle ayrı bi keyifti yahu...  Öyle deme,esksi gibi değilim... Erdim mi nettim bilmiyorumki... Ve yabancısı değilsin buranın. :) Bi gün eskileri bi toplamak lazım esas... Mümkün kılar zaman belki kim bilir...

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
yok yok sende erime yokturda paslaşacak birileri denk gelemiyordur sana hep kendi kendinede bi yere kadar :)
o dediğinde mümkün olurmu bilmem ama güzel olurdu :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Özlem' Alıntı:
yok yok sende erime yokturda paslaşacak birileri denk gelemiyordur sana hep kendi kendinede bi yere kadar :)
o dediğinde mümkün olurmu bilmem ama güzel olurdu :)
Kendi kendime de güzel oluyor aslında... Kendi kendime yazdıklarım dehşet hahah. Mümkün olur umarım. Ve evet çok ama çok güzel olurdu... Öğrenirdik işte zaman kimi,ne tarafa attı,kim nerede,nasıl vs... Mgazin gazetecisi gibi yazdım ama işin aslı o napalım :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Bende geldim bakalım neler var neler yok. Korsan ne yapmaktasın. Bu arada kemancı için sağol sabahları dinleyince mutlu olduğumu hissettim hele istanbul ve keman:) bildiğin iyi bir piyanist var mı ? :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
asukaki' Alıntı:
Bende geldim bakalım neler var neler yok. Korsan ne yapmaktasın. Bu arada kemancı için sağol sabahları dinleyince mutlu olduğumu hissettim hele istanbul ve keman:) bildiğin iyi bir piyanist var mı ? :)
Hoşgeldin bakalım... Rica ederim kemancı dehşettir abi... Beğenmene sevindim vesselam. :) İstanbula hiç girmeyeyim... :) Eskiden fazıl say dinlerdim. Lakin tamamen ideolojik nedenlerden dinlemeyi bıraktım... Onun dışında bildiğim yok hyalan söylemim şimdi...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Nedense hiç sevemedim o adamı bırak gitsin :) beeth seçmelere başlım bari :)

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Korsan' Alıntı:
Kendi kendime de güzel oluyor aslında... Kendi kendime yazdıklarım dehşet hahah. Mümkün olur umarım. Ve evet çok ama çok güzel olurdu... Öğrenirdik işte zaman kimi,ne tarafa attı,kim nerede,nasıl vs... Mgazin gazetecisi gibi yazdım ama işin aslı o napalım :)
oluyordur mutlaka :) en çok okunan gazeteciler magazinciler olduğuna göre  içine sızmış olmasın magazinci ruhu :) şaka bi yana umarım herkesi hayat güzel şeylerle karşılaştırmıştır.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Aynen Kaptan aynen... Umarım herkesi hayat güzel şeylerle karşılaştırmıştır...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Gençler:)
 Şuan nedense Fuzili'nin bir sözünü anımsadım  "Selam verdim, rüşvet değil diye almadılar !" der.
Neyse  iyi geceler diliyorum hepinize görüşmek üzere hoşça kalın.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
crt çıkmak için beni bekledin yani yat bakalım ben şeyhül islamla görüşürüm :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Yarın görüşürüz sevimli çocuk.
Şu an bir yazıyı tamamlamam  ve siteye ürün girmem gerekiyor.

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
crt' Alıntı:
Sevgili Özlem:) Hoş geldin .
Didem ve Harun'u özledik ama  görünmez oldular.Sanırım eski müdavimlerdensin .?
Seni yeniden aramızda görmek güzeldi.Umarım bizlerede alışırsın ?
hoşbuldum :) çok özür ben yorumunu kaçırmışım :-[
Çoğu kişiyi tanımasamda fırsat bulup girdiğim zamanlarda senin yorumlarını ve siteye güzel katkılarını görüyorum :) çoğu forum artık ıssız bir haldeyken buranın böyle canlı olmasında seninde katkın olduğunu düşünüyorum  :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Meraba Özlem :) crt uykuya yenik düştü bıraktı gitti :) görcek gününü sabah ola :)

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
asukaki' Alıntı:
Meraba Özlem :) crt uykuya yenik düştü bıraktı gitti :) görcek gününü sabah ola :)
merhaba :) malesef bende uykuya direnemiycem daha fazla :)Herkese iyi geceler

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Daha yeni gelmiştin :) yahu ben mi herkesin uykusunu getiriyorum yoksa gecemi uyutuyor sizi :pp
İyi geceler ne diyelim :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Özlem' Alıntı:
crt' Alıntı:
Sevgili Özlem:) Hoş geldin .
Didem ve Harun'u özledik ama  görünmez oldular.Sanırım eski müdavimlerdensin .?
Seni yeniden aramızda görmek güzeldi.Umarım bizlerede alışırsın ?
hoşbuldum :) çok özür ben yorumunu kaçırmışım :-[
Çoğu kişiyi tanımasamda fırsat bulup girdiğim zamanlarda senin yorumlarını ve siteye güzel katkılarını görüyorum :) çoğu forum artık ıssız bir haldeyken buranın böyle canlı olmasında seninde katkın olduğunu düşünüyorum  :)
Sevgili Özlem:)Çok nazik çok düşüncelisin .
Özelden yazmış olduğun mesajınıda okudum  teşekkür ediyorum canım.Üzülmeni istemem asla inan hiç önemli değil.
Seni aramızda daha sık görmek ve yakından tanımak isterim.
Başarılatın daim herşey gönlünce olsun.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
asukaki' Alıntı:
Sevimli çocuk:)
Ne o uyuyup kaldın mı?
Er meydanı işte buradayım vede hesaplaşmaya hazırım:)
Aa gününüz aydın olsun diyecektim.Yine unutturdun bana alacağın olsun.!:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Mesut:)
İkinci bir emre kadar sana İngilizce konuşmayı yasaklıyorum:)Ama ne yalan söyleyeyim video güzeldi.
Ha bu arada ..
How are you?
Bana hiiç sorma..
I'm not in the mood.

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Sabah sabah keyif veriyor böyle parçalar :)
Yasaklamana lüzum yok :) No yasak no yasak :)