Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 890,500 kez görüntülenmiş, 6,585 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Konuş, tanış, kaynaş... \"GEYİK İŞTE!\"
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
İtiraf etmesi zor olsada .Herkes kendi kendini kandırmakla başlar esas yalana.
Direnirken yaşamın zorluklarına ve onca acıya her defasında "bunlarda geçecek crt güçlü olmalısın güzel günler gelecek" beklentisiyle hala kendimi oyalamaktayım bir nevi kandırmaktayım.
Dedimya sevimli çocuk fazlasına gerek yok en büyük yalanı kendime söylemekteyim(İtirafname):)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Haklısın crt :) ama inan karnım aç şu anda ve başım ağrıyor düşünme reseptörlerim çalışmıyor :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gökçe,sende ne bukadar ne aç kalıyor hücrelerini proteinsiz bırakıyorsunki?
Bak sonra iyice unutkanlaşır  tutulur kalır da söz  söyleyemez .Haşmeti Crt'nin yalanlarına muhtaç kalırsın:)
Şimdi iyi dinle..
Üç vatte kadar işsiz insan kalmayacak..Herkesin bir evi ,bir arabası olacak.
Üretende tüketende  eşitlenecek..Emeğini sömürenler çalışmadan zengin olamayacak............vs. anlayacağın herşey güzel olacak:)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bazı konular hassasmış paşam... Hassss sasssss konulara özed bi ilgi duyuyorum nedense...:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Nasılsın kendinigeliştirin gelişen sakinleri yahu biz insanoğlu gelişmeyi bir türlü bitiremeyiz :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Hay bin Proleter... Bu ülkede işin zor... Bu insanlarla,bu Coğrafya'da, yıllardır hayat'ta kalabilmen bile bi mucize... Fazlaca fikir sahibi yüzünden,terkedilesi bi coğrafya burası. Demek ki, neymiş? İnsana rağmen insan için mücadele etmek fazlasıyla gereksizmiş... Bana göre tabi. Belkide garip olan hayat değildir kim bilir...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kerim:) (Oyun bölümünde) bir ara saz kursuna gittim en son sazı hocanın kafasına geçirecek oldum bıraktım diye yazmışsın seni kınım kınım kınıyorum  :)
Bağlamayı ne yaptım kırdın mı yoksa ?
Haşmetli crt'yi çok kızdırdın gece gece ..

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Hayır kırmadım canım :)neydi o parçanın ismi ılgazmıydı öyle bir şeydi çalıyodum o kadar yok yahu sabr gerektirir o zaman bende o kadar sabır yoktu :D

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
crt' Alıntı:
Kerim:) (Oyun bölümünde) bir ara saz kursuna gittim en son sazı hocanın kafasına geçirecek oldum bıraktım diye yazmışsın seni kınım kınım kınıyorum  :)
Bağlamayı ne yaptım kırdın mı yoksa ?
Haşmetli crt'yi çok kızdırdın gece gece ..
Sanırım bi adaşım var?? :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kerim:) Canım ya senle konuşurken Yine yanlış yazdım  .Onun adı gGkçeydi..
Aman aranmızda kalsın. Şimdi  kıyameti kopartır yine:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Yahu hani kız erkek olarak karıştırılor alıştım ismede alıştım anneannem bir gökçe diyene kadar bütün sülaleyi sayar sonra bana gelir :)
Bir ara m.hizmetlerinden aradılar bir bankanın direk şunu dediler bayan gökçe g...... görüşebilirmiyiz dediler direk buyrun benim dedim sonra 10 dakika özür dilerdi :)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
crt' Alıntı:
Kerim:) Canım ya senle konuşurken Yine yanlış yazdım  .Onun adı gGkçeydi..
Aman aranmızda kalsın. Şimdi  kıyameti kopartır yine:)
Bende dedim noluyo :D Öle bişey yapmam ben ama :p İsmini biliyodum da dalgınlığıma gelmiş benimdee :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
asukaki' Alıntı:
Yahu hani kız erkek olarak karıştırılor alıştım ismede alıştım anneannem bir gökçe diyene kadar bütün sülaleyi sayar sonra bana gelir :)
Bir ara m.hizmetlerinden aradılar bir bankanın direk şunu dediler bayan gökçe g...... görüşebilirmiyiz dediler direk buyrun benim dedim sonra 10 dakika özür dilerdi :)
Şeyhülislamım yine hata yaptık Haşmetlki crt özür dilemekten pek hoşlanmaz ama  affola :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
ne eklemeye çalışıyonuz bak ağızını keserim söyleyin bakayım :) crt sorun değil fark etmedim bile siz söylemeseniz :) alışkınım

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Neyse hadi iyi geceler size benim baş ağrısı biraz abarttı kendini takmadım ağrısını ama takılmıcak gibi değil yatsam iyi olacak :) herkese tatlı rüyalar iyi geceler görüşme üzere baş baş! :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gökçe:) Geçmiş olsun .
Geç yatıyorsun ondandır başının ağrısı.
İyi geceler diliyorum .