Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
emosin' Alıntı:
Hayalleriniz umarım gerçekleşir :)

inş.
hep ebnden konuşmayacaz heral,siz ne okudunuz yada okuyorsunuz,ne olmak istersiniz yada oldunuz ;D ;D ;D ;D acayip bi soru oldu ama ;D ;D ;D

yok yok iyi  ;D ;D
lise ticaret lisesi.. malum meslek lisesi olunca ünv biraz zor oluyor..
Birde ailem pek başka şehre göndermek istemedikleri için bende aöf büro yönetimi ve sekreterlik bitirdim..
Pek mutlu değilim açıkcası ünv okumak çok isterdim ki halada istiyorum :)

emosin' Alıntı:
yok yok iyi  ;D ;D
lise ticaret lisesi.. malum meslek lisesi olunca ünv biraz zor oluyor..
Birde ailem pek başka şehre göndermek istemedikleri için bende aöf büro yönetimi ve sekreterlik bitirdim..
Pek mutlu değilim açıkcası ünv okumak çok isterdim ki halada istiyorum :)

bu zor işte,ama şimdiki sınav sistemi ile mesleklerin önü açıldı,tavsiyem bilgilerinizi unutmadan hazırlanıp girin sınava ::) ::)

9 sene oldu liseden mezun olalı..
ama tabi denemekten bişey çıkmaz da ne bileyim zor yani..

emosin' Alıntı:

bu siteye üyeliğiniz varsa yani kişisel gelişime inancınız var demek istiyorum,başarırsınız eminim,bu bile yeterli bir sebep eminim,yani size bunu demek için Kadir likten çıkıp emin olduk (meraba ben Emin  :D :D )

hayalhane' Alıntı:
emosin' Alıntı:

bu siteye üyeliğiniz varsa yani kişisel gelişime inancınız var demek istiyorum,başarırsınız eminim,bu bile yeterli bir sebep eminim,yani size bunu demek için Kadir likten çıkıp emin olduk (meraba ben Emin  :D :D )

bu gece iyi güldürdünüz beni  ;D ;D Allah'ta sizi güldürsün  ;D ;D Hep böyle neşeli olun :) emi..
bakalım hayırlısı ama denicem mutlaka bu sene olmaz belki de ilerde diyelim kısmet yani..

inşallah amin ecmanin diyelim cümlemizew olsun,çünki bu sene değil öteki sene ye bende sınava giriyorum,bismillah çıktık yola,geleceğimiz hayrola,sapıkların gözü kör ola tüüüüüü ;D ;D ;D ;D

hayırlısı ne diyelim :) ilerleyen seneler ne gösterecek bize bakalım..
umarım bi iş bulurda çalışırım.. 1 senedir yedim kafayı evde  :(

emosin' Alıntı:
hayırlısı ne diyelim :) ilerleyen seneler ne gösterecek bize bakalım..
umarım bi iş bulurda çalışırım.. 1 senedir yedim kafayı evde  :(
aman aman tadı hiç iyi değil tavsiye etmem,ben çok yedim hatta aklımı peynir ekmek arasına koyup yedim bide adım Kadir miletin diline düştük deli diye,hıııı  >:( ,en iyi yöntem disiplindir,geçen haberlere çıktı dağda çobanlık yapan adam doktorluğu kzandı diye,biz rahat yatağımızda kazanamazsak yuh bize,ama aslında bize rahat iyi gelmiyi azizim bize sıkıdisiplin gerek,anca kazandırır ;D ;D haksızmıyım muhterem ;D ;D ;D ??

Hakılısın valla ne diyeyim gerçekten disiplin gerek..
Zorlukları görenlerde hırs var ve yapıyorlar..
Bizde de öyle bi rahatlık varki sorma gitsin..
Sıkı tutmamız gerek herşeyi  ;)

heya,ama akıl rahatlığı gerek,hele evde aman evladım çalış,aman evladım oku,aman evladım ekmek aslanın ağzında demekten akıl kalmıyo
ama köydeki çobanda o dırdır yok,git dağın tepesine otur ders çalış,kafa rahat,bakkal gidip ekmek alma derdi yok,ana acıktım diyo,tandırdan ekmek,susadım diyo dereden su ohh
köyde ders çalışmaya giderim yazın en rahat yer be ;D ;D ;D ;D

Git tabi hem kafa dinlersin hem ders çalışırsın :)
Valla sohbet çok güzelde ben artık çıkayım..
Herkes yattı babam birazdan hala yatmadın mı demesin  ;D ;D ;D
Bu yaşta azar işitmeyelim dimi  ;D ;D (bişey diyeceğinden değilde uykum geldi  8) erken kalktımda biraz)

emosin' Alıntı:
Git tabi hem kafa dinlersin hem ders çalışırsın :)
Valla sohbet çok güzelde ben artık çıkayım..
Herkes yattı babam birazdan hala yatmadın mı demesin  ;D ;D ;D
Bu yaşta azar işitmeyelim dimi  ;D ;D (bişey diyeceğinden değilde uykum geldi  8) erken kalktımda biraz)

evet bende çıkacam zaten amcam görüp interneti çekmesin ;D ;D ;D iyi geceler sohbet çok güzeldi ;D ;D

Günaydıın

Tatilde dönen arkadaşlar, mis gibi iş ortamına hoşgeldiniz  ;D ;D Ohh özlemişsinizdir işinizi he bi de ev-iş yolunu:))))

Geri