Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
estağfirullah,dilim döndüğünce,lisanım yettiğince inş;

şimdi insan vefat ettikten sonra sürekli hayır dua ister,çünki hayatın 2. devresi başlamıştır,kabir hayatı yani,burada insanın amel defteri kapanır 3 kişi müstesna şimdi buna girersek sabah olur:),işte vefat eden kişilerin tek çare açık kapısı geride kalan sevenleridir,o sevenlerin hayır duaları ile kabirde amelleriyle baş başa kalır,neyse daha fazla açıpta üzmeyim sizi,bunlar çok elem verici konulardır :)

Duada edeceğiz inş ama insan ne yaptıysa onlarla gidiyor..
evet bize artık arkasından dua etmek ve Kuran okumak kalıyor..
Rabbim kabul etsin.. Mekanını cennet eylesin..

amin,ecmain inş.

şimdi haklısınız,vefat eden kişi kabrine gideken 3 şey ile birlikte gider,ancak ikisi geri gelir
bunlar;
-dünyada kazandıkları
-evlatları,hanımı,aile yani
-yaptığı ameller

bunlar vefat eden kişiyle gider,ancak kalabalık geri gelince kişi yaptığı amellerle başbaşa kalır

efendim,en iyisi biz bu konuyu kapatalım,bunlaı kendimden büyük birine anlatınca sanki herkesin bana çok bilmiş,kendini beğenmiş dediğini duyar gibiyim,konuyu değiştirelim isterseniz :) :)

Kendini beğenmişlik değil bence bildiklerini anlatıyorsun ben beğenmişlik olarak görmedim anlattığın için çok tşk ederim ayrıca
Değiştirelim bakalım konuyu :)

e  ne olsun peki
güldürecek bişey olsun,şimdi üzgünsünüzdür,keyfiniz yerine gelsin :) :)

emosin' Alıntı:
bilmemki gelmedi aklıma bişey  :D

;D ;D ee ne olsun pekiiii
hah buldum galiba,okullarda nasıl kopya çekerdiniz yada nasıl bir komik olay yaşadınız ;D ;D bu olur galiba :) :)

kusura bakma biraz işim vardıda..
çokta çekmezdm ama bazen sıranın üstüne falan yazardım arada belli olmıcak şekilde tabi  :D
ya da arkadaşıma sorardım  ;D ;D
siz ne yöntemler kullanıyorsunuz  ;D ;D

ben şimdi lisedeyim fazla çekenyok
amaaa orta okulda kopyasız yazılım olmamıştı,daha doğrusu yakalanana kadar
biz toplu çekerdik kopyayı,birbirimize kağıt yazar misket atar gibi atardık,ben genelde yapıştımalı kağıt alır yan cebimin üstüne yakopya yazıp yapıştırırdım,üstünede ceketi örttüm mü anca ben görürdüm başka kimse değil

orta 2 de ani bi yazılı olduk habersiz,sınıfta kopyada ileri gelenlerdendim,toplanıp yeni yöntemler bulurduk,hiç klimse çekemedi,çünki hazırlık yok,ben yanımdaki arkadaşın arkasına kamufle olmuş kitaptan bakıyodum,yanımdaki muhterem arkaya silgi vermeye uzanınca benim haberim yok,hoca geldi başıma dikildi,ben mort,dondum kaldım,yazılıda  0 sözlüde dedi aldi kağıdı hoca,daha o oldu cesaretedemiyom koyaya ;D ;D ;D ;D ;D

aman kopyada bi yere kadar dimi :)
önemli olan öğrenerek yapmak..
birde bugünlerinizin kıymetini bilin öğrenci olmak bambaşka  :)

herkese iyi geceler forum ahalisi

hepiniz en güzele emanetsini
en güzele de güzeller emanet edilir ;) ;) :) :)

Geri