H
hayalhane
emosin' Alıntı:Hayalleriniz umarım gerçekleşir![]()
inş.
hep ebnden konuşmayacaz heral,siz ne okudunuz yada okuyorsunuz,ne olmak istersiniz yada oldunuz ;D ;D ;D ;D acayip bi soru oldu ama ;D ;D ;D
emosin' Alıntı:Hayalleriniz umarım gerçekleşir![]()
emosin' Alıntı:yok yok iyi ;D ;D
lise ticaret lisesi.. malum meslek lisesi olunca ünv biraz zor oluyor..
Birde ailem pek başka şehre göndermek istemedikleri için bende aöf büro yönetimi ve sekreterlik bitirdim..
Pek mutlu değilim açıkcası ünv okumak çok isterdim ki halada istiyorum![]()
emosin' Alıntı:9 sene oldu liseden mezun olalı..
ama tabi denemekten bişey çıkmaz da ne bileyim zor yani..
hayalhane' Alıntı:emosin' Alıntı:9 sene oldu liseden mezun olalı..
ama tabi denemekten bişey çıkmaz da ne bileyim zor yani..
bu siteye üyeliğiniz varsa yani kişisel gelişime inancınız var demek istiyorum,başarırsınız eminim,bu bile yeterli bir sebep eminim,yani size bunu demek için Kadir likten çıkıp emin olduk (meraba ben Emin![]()
)
aman aman tadı hiç iyi değil tavsiye etmem,ben çok yedim hatta aklımı peynir ekmek arasına koyup yedim bide adım Kadir miletin diline düştük deli diye,hııııemosin' Alıntı:hayırlısı ne diyelimilerleyen seneler ne gösterecek bize bakalım..
umarım bi iş bulurda çalışırım.. 1 senedir yedim kafayı evde![]()
emosin' Alıntı:Git tabi hem kafa dinlersin hem ders çalışırsın
Valla sohbet çok güzelde ben artık çıkayım..
Herkes yattı babam birazdan hala yatmadın mı demesin ;D ;D ;D
Bu yaşta azar işitmeyelim dimi ;D ;D (bişey diyeceğinden değilde uykum geldi 8) erken kalktımda biraz)
emosin' Alıntı:iyi geceler sanadahoşçakal..
Allah'a emanet ol![]()
;D ;D Ya sırf şunu söylemek için erkenden kalktın koştun geldin dimi hhahaha ;D ;D ;D ;DdideM' Alıntı:Günaydıın
Tatilde dönen arkadaşlar, mis gibi iş ortamına hoşgeldiniz ;D ;D Ohh özlemişsinizdir işinizi he bi de ev-iş yolunu)))
;D ;D ;D ;DYa sırf şunu söylemek için erkenden kalktın koştun geldin dimi hhahaha
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.