Harun
Kullanıcı
;D ;DdideM' Alıntı:;D ;D ;D ;DYa sırf şunu söylemek için erkenden kalktın koştun geldin dimi hhahaha
Aaa Harun hoşgeldiin) Nerelerdeydin bir haftadır yav ;D Nasılsın?
)))
iyiyim sağol sen nasılsın

;D ;DdideM' Alıntı:;D ;D ;D ;DYa sırf şunu söylemek için erkenden kalktın koştun geldin dimi hhahaha
Aaa Harun hoşgeldiin) Nerelerdeydin bir haftadır yav ;D Nasılsın?
)))
hııı değişen bişey yok bıraktığım gibisin ;DdideM' Alıntı:N'olsun işte, çalışıyoruz))))
Senin işler birikmiştir şimdi![]()
;D ;D ;Dhııı değişen bişey yok bıraktığım gibisin
Uyudum bolca ;DdideM' Alıntı:;D ;D ;Dhııı değişen bişey yok bıraktığım gibisin
Nasıl geçti tatilin, neler yaptın?)
Hoşgeldin Aslı![]()
Diymi diymi diymii ;D ;D ;Döyle işte be tatil dediğin nedir.
Harun' Alıntı:gemi mil ilen olur hudut karakolu ;D ;D bu ne ya en altta çıkıyor hahhaha
hhahahahah o tencere daha pahalı Harun, altından ;D ;D ;D ;DHarun' Alıntı:ya bu çeyrek altın pahalı bişeymiş. ;D bende çeyrek flaan diye ucuz sandımdı. hahha off.. düğünde tencere takayım bari. düdüklü ;D
;DdideM' Alıntı:hhahahahah o tencere daha pahalı Harun, altından ;D ;D ;D ;DHarun' Alıntı:ya bu çeyrek altın pahalı bişeymiş. ;D bende çeyrek flaan diye ucuz sandımdı. hahha off.. düğünde tencere takayım bari. düdüklü ;D
Sen fotorğraf makinası tak bence hahahahahah off ya ;D ;D ;D
Hoşbuldum kaptan. Eyi diyeyim eyi olsun :d Yürüyen bir sürüngenim..Hatta su altında fazlaca kaladabiliyorum. Belkide evrimin kayıp halkası benimdir kim bilir hehehh..dideM' Alıntı:Hoşgeldin abim, nasılsın?
Özlem' Alıntı:benim için tatsız tuzsuz bir geceden herkese merhabalar
umarım sizlerin tadı yerindedir![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.