KENDİNİGELİŞTİR REPLİKLERİ-3(Bu bölümde sevgili Adminimiz Zeynep Hanımın Pınarla ilgili olan Gaflarını da bulucaksınız..Tüyleriniz ürperebilir,benden söylemesi
SUNFLOWERS:Sevgili eşim geliyor ...
Yaşasın alışverişşş!!!!(Tipik bir türk kadını)
LİLASLMN:ben,kabiliyetsizim heralde!!!(What!!!)
BÜLENT:Vay, vay, vay...(Sinsilik peşinde yine bu :-\)
BÜLENT:Tövbeler tövbesi...
SUNFLOWERS:Yalanmı?
BÜLENT:Korkulur senden.
SUDE19811981:bu sene bitirmek istiyorum(Niyekine bir şans daha versen çocuğa ne çıkar,amma kaprislisiniz siz kızlar yaa..)
BÜLENT:Seyirciye sataşmayalım lütfen.(Anlamadım,ne seyircisi
SUDE19811981: kimseyle ko-nuş-mu-yo-rum üfff(Pardon tamam kızma yaa,ben bitirmek istiyorum deyince bir ilişkiniz var sanmıştım da :-\)
SUDE19811981: sus yeterrrrrrrrrr :ciglik :ciglik(Amanın ne asabi bu yaaa)
SUDE19811981:uykum var ;D
BÜLENT:Al kalın bir kitap, yakından okuyormuş gibi koy başını üzerine ve uyu.
BÜLENT:Ahanda film başladı... (Günaydın!!!)
RE-MEMBER:güzel bir söz söylediniz...bu konuda haklısınız...
GÜLŞAH:iyi geceler kimse var mı?(İyi geceler mi,Gülşah kendindemisin saat daha sabahın dokuzu ;D ;D)
ASLI82:kimse yokmu yahu ?(Buyrun yardımcı olayım,birine mi bakmıştınız..Ben nöbetçi üye..Admin,moderatör hepsi şu anda tenefüsteler ;D)
ÖLÜDENİZ:Bir an kendimi nasrettin hocanın eşeğine ters binmiş gibi hissettim (Ne alaka anlamadım,Nasrettin Hoca ve Eşşek ;D )
SUDE19811981:yatağıma kavuşsam da bir güzel uyusam(Bir türlü yatamadın gitti yaaa Sude ;D)
ZEYNEP:Yorgunlar ordusuna benide alın. Gözlerim kapandı kapanacak

Sanırsınız ki 4 eleman masa kurmuş okey oynuyorlar gözkapaklarımın üstünde, taşlar çok ağır geldi... (Adminim Allah rahatlık versin,ben yokluğunuzu aratmam emin olun..Apoletizi bana güvenle verebilirsiniz ;D)
ASLI82:hu hu ben geldim(Yine mi sen !!
ZEYNEP

ınarcım tıkla canımcım linke

http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,657.0.html(Zeynep Hanım,bu link neyin nesi oluyor şimdi biz üyeler alındık doğrusu size..Bir torpil falan söz konusu olmasın,burnuma hiç de iyi kokular gelmiyor ;D)
LİLASLMN:gene aynı işlemi yapacağım öyle mi..(Bülent,Nihal korktuğumuz başımıza gelmek üzere..Zeynep hanım Pınarı yerine yetiştiriyor galiba..Oysa ki biz de ne kadar hevesliydik :-\)
ZEYNEP:Evet

(Gördünüz mü arkadaşlar,zeynep hanım da tasdikledi)
BÜLENT:Keşke bundan benim de haberim olsaydı.(Keşke :'(
BILDIRCIN:Kasıtlımıydı bu?(Ben artık kasıt aramaya da başladım yani)
LİLASLMN: Zeynep bu isabetli fikrin için teşekkürler(Ne diyelim hayırlı olsun Pınar,Admin yardımcılığın)
BILDIRCIN:çok alçak gönüllüsün
BILDIRCIN:İnsanlık hali canım olur böyle şeyler....