Serbest Kürsü(Geyik)Replikleri
Kristal:Ayşe sen bir işler peşindesin hadi bakalım hayırlısı.(Akıllı kız modeli diye buna denir,gözünden hiçbir şey kaçmıyor,biraz merak da var tabi..Ayşe bu ne zaman ne yapacağını bilemezsiniz..)
Sunflowers:Ewet .Hemde güzel işler peşindeyim(Ona ne şüphe!!!)
Kristal:Ayşe sonra açıklayacakmısın bu önemli iş neymiş
merakta bırakma bizi (Çatlıyor meraktan,mutlaka öğrenmesi lazım)
Senarist081:Bu bayanları anlıyamıyorum,ne kadar meraklı şeylersiniz siz yaaa(Her zaman doğrulardan yana olmuşumdur)
Kristal:Sanki sen değilsin(Aaaaa beni neyle itham ediyor,bknz)
Senarist081: Ben,merak..O benim semtinden bile geçmez(Arada geçtiği oluyor ama )
Sunflowers:Emine o benim özelim ama???!!! (Özelinse madem niye sitede açıklıyorsun ve niye kızı çatlatıyorsun meraktan Ayşe,günah değil mi kıza)
Zeynep:Ayşeeee siteye bir bebek mi geliyor yoksa?(Mevla neylerse doğru eyler,Zeynep kulunu da vesile kılıp herkese bu mutlu haberi vermek için vekil kılar..Adminim bir şeyden kuşkulandıysa o mutlak doğrudur,o kadar!!)
Zeynep:Bu arada Ayşe yüzünden heyecan yaptım biraz yav.
Sağolun, uykusuz bir gecenin ardından, yine midemde bir yangın ile iyiyim(Adminim kendinize iyi bakın,siz bize lazımsınız..Aman aman!!)
Zeynep:Ayşe anladım!
İşe başlıyorsun sen(Adminim bakalım ağzından laf alabilecek mi,ne ağzı sıkıymış bu Ayşenin..Adminimi de merak krizine soktu vesselam)
Sunflowers:Bilemedin??!!!
Ben zaten çalışıyorum aile şirketimizde
Benimki keyfi biraz (Adminler de yanılırmış,meğer ne çok gözümüzde büyütmüşüz şu adminleri yahu.. ;D)
crnkcclr: bideeeeeeeeeee
bugün benim doğum günüm(Ayşenin keyfi sevinci senin doğum gününü gölgeledi maalesef,geç kalmadın mı bu mutlu haberi vermek için ...Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere..)
crnkcclr: teşekkür ederim
büyüdüm bugün ben
azcık şımarsam hakkım olur değil mi (Aman hemen de gevşersiniz zaten,hiç ciddiyetli olmayın..Ciddiyeti erkeklere bakarak öğrenebilirsiniz vesselam ;D)
Kristal:Bu gün istediğin kadar şımarma hakkın var.(Zaten hepiniz şımarıksınız,başı da Ayşe çekiyor..)