Kendinigeliştir.com replikleri(Bizzat bendeniz tarafından hazırlanmıştır)

• Konbuyu başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde senarist081 tarafından oluşturulan Kendinigeliştir.com replikleri(Bizzat bendeniz tarafından hazırlanmıştır) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 56,834 kez görüntülenmiş, 313 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Kendinigeliştir.com replikleri(Bizzat bendeniz tarafından hazırlanmıştır)
Konbuyu başlatan senarist081
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Marie
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Zynep' Alıntı:
:D :D :D
Kıskandı Korsan...
Kıskanmadım yaf ne kıskanması

senarist081' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
senarist081' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
Bu editörlük işine iice soyundunuz veselam.

Hoş filmlerin galasına hiç davette edilmiok oda ayrı bir konu :)
Olur mu hiç Korsan şimdi ayıp ettin işte..Benim eklediklerim genelde mizah ve konuş-kaynaş bölümünden oluyor..Açıkcası senin pek devamlılığın yok bölümlerde birkaç sözünü kullandım diye hatırlıyorum ama.. :-\
Yaf beni filme zaten alma  :D almaman daha iyide galalara çagırı abi onu demek istedim
Sayi adminim bizim Galamız da olucak mı... ;)
Adminimize sor abi nerde derse orada yapın çırağan da yapacak halimiz yok heralde :D

I

ibrahimcaca

Kullanıcı
8 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
denizli
bir bana yer vermediniz aşk olsun :'( :'( :'(

S

senarist081

Serbest Kürsü(Geyik)Replikleri

Kristal:Ayşe sen bir işler peşindesin hadi bakalım hayırlısı.(Akıllı kız modeli diye buna denir,gözünden hiçbir şey kaçmıyor,biraz merak da var tabi..Ayşe bu ne zaman ne yapacağını bilemezsiniz..)

Sunflowers:Ewet .Hemde güzel işler peşindeyim(Ona ne şüphe!!!)

Kristal:Ayşe sonra açıklayacakmısın bu önemli iş neymiş 
merakta bırakma bizi (Çatlıyor meraktan,mutlaka öğrenmesi lazım)

Senarist081:Bu bayanları anlıyamıyorum,ne kadar meraklı şeylersiniz siz yaaa(Her zaman doğrulardan yana olmuşumdur)

Kristal:Sanki sen değilsin(Aaaaa beni neyle itham ediyor,bknz)

Senarist081:  Ben,merak..O benim semtinden bile geçmez(Arada geçtiği oluyor ama )

Sunflowers:Emine o benim özelim ama???!!! (Özelinse madem niye sitede açıklıyorsun ve niye kızı çatlatıyorsun meraktan Ayşe,günah değil mi kıza)

Zeynep:Ayşeeee siteye bir bebek mi geliyor yoksa?(Mevla neylerse doğru eyler,Zeynep kulunu da vesile kılıp herkese bu mutlu haberi vermek için vekil kılar..Adminim bir şeyden kuşkulandıysa o mutlak doğrudur,o kadar!!)

Zeynep:Bu arada Ayşe yüzünden heyecan yaptım biraz yav.
Sağolun, uykusuz bir gecenin ardından, yine midemde bir yangın ile iyiyim(Adminim kendinize iyi bakın,siz bize lazımsınız..Aman aman!!)

Zeynep:Ayşe anladım!
İşe başlıyorsun sen(Adminim bakalım ağzından laf alabilecek mi,ne ağzı sıkıymış bu Ayşenin..Adminimi de merak krizine soktu vesselam)

Sunflowers:Bilemedin??!!!
Ben zaten çalışıyorum aile şirketimizde
Benimki keyfi biraz (Adminler de yanılırmış,meğer ne çok gözümüzde büyütmüşüz şu adminleri yahu.. ;D)

crnkcclr: bideeeeeeeeeee
bugün benim doğum günüm(Ayşenin keyfi sevinci senin doğum gününü gölgeledi maalesef,geç kalmadın mı bu mutlu haberi vermek için ...Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere..)

crnkcclr: teşekkür ederim
büyüdüm bugün ben
azcık şımarsam hakkım olur değil mi (Aman hemen de gevşersiniz zaten,hiç ciddiyetli olmayın..Ciddiyeti erkeklere bakarak öğrenebilirsiniz vesselam  ;D)

Kristal:Bu gün istediğin kadar şımarma hakkın var.(Zaten hepiniz şımarıksınız,başı da Ayşe çekiyor..)

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
senarist sen neler yaptııın :)
bence elimizden çekeceğin var gibi haberin olsun :D :D :D

K

Kristal

Koptum ben  ;D ;D ;D ;D biri beni durdursun lütfenn :kahkaha :kahkaha

Walla çok güzel olmuş  :D

S

senarist081

Ne o ya herkes bana suçlu muhammelesi yapıyor... Ne yapmışım yaa,sadece sizleri repledim.. :-\ :-\

S

SUNFLOWERS

senarist081' Alıntı:
Ne o ya herkes bana suçlu muhammelesi yapıyor... Ne yapmışım yaa,sadece sizleri repledim.. :-\ :-\
Bari haber verseydinde!!!
Özellikle ben!! güzel şeyler söyleseydik :D
Şaka şaka !!! .
Emeğine sağlık çok güzel olmuş :D :D

S

senarist081

Şaka yaptığını anladım canım hoş..Alınıcak bir durum yok ortada..Geyik bölümünde anons ettim bir defa ama siz geyiğe daldınız arada kaynadı demek ki.. :)

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
;D ;D ;D hala ögrenemedik aysenin ne gizledinin bak bende merak ettim