S
senarist081
;Dbıldırcın' Alıntı:Tam üstüne bastın çek ayağınıİyi adam iyi lafın üstüne gelir derler ya...
;Dbıldırcın' Alıntı:Tam üstüne bastın çek ayağınıİyi adam iyi lafın üstüne gelir derler ya...
Tarık, dostum... Çevir biraz daha... Tuttu dibi...senarist081' Alıntı:İyi adam iyi lafın üstüne gelir derler ya... ;D ;D
Hoşgeldin BülentBülent' Alıntı:Kolay gelsin arkadaş!ar.bıldırcın' Alıntı:Bülent in kulakları çınlasın
Kulaklarım bu yüzden çınlayıp durmuş demek ki...
Benim kabiliyetim yüksektir bu konuda 8)Bülent' Alıntı:Bu nasıl anma'dır Nihal?bıldırcın' Alıntı:;D ;DÇınlamak ne kelime, zar patlayacak sandım.
Hayırdır Bülent seni bu vakitlerde görmeye alışık değilim :
Çorlu'ya kadar ulaştın.
;D ;Dbıldırcın' Alıntı:Benim kabiliyetim yüksektir bu konuda 8)Bülent' Alıntı:Bu nasıl anma'dır Nihal?bıldırcın' Alıntı:;D ;DÇınlamak ne kelime, zar patlayacak sandım.
Hayırdır Bülent seni bu vakitlerde görmeye alışık değilim :
Çorlu'ya kadar ulaştın.
Yeter ki isteyim fizanda olsan yine ulaşırım merak etme ;D ;D
Tabii avatarınıda değiştir.senarist081' Alıntı:Cidden mi,avatarla uyum sağlaması bakımından düşünmüştüm..Film şeridi sanki sırıtır gibi gelmişti bana :-\SUNFLOWERS' Alıntı:Benim film şeridi daha çok hoşuma gitmiştisenarist081' Alıntı:Bu arada kızlar imzamdaki güller nasıl görünüyor bu arada..
Hoş buldum! Ayşe. :SUNFLOWERS' Alıntı:Hoşgeldin Bülent
Valla, maşallahın var yani.bıldırcın' Alıntı:Benim kabiliyetim yüksektir bu konuda 8)
Yeter ki isteyim fizanda olsan yine ulaşırım merak etme ;D ;D
Bıraktım ben o işi Nihal.bıldırcın' Alıntı:Bülent son repliklerle ilgili yorumlarını alalım
Valla senin derin tecrüben bu konuya nasıl yaklaşacak çok merak ediyorum doğrusu :
Esah mı diyon kııı?SUNFLOWERS' Alıntı:Bülent in geleceği benimde içime doğmuştu
Allah allahBülent' Alıntı:Bıraktım ben o işi Nihal.bıldırcın' Alıntı:Bülent son repliklerle ilgili yorumlarını alalım
Valla senin derin tecrüben bu konuya nasıl yaklaşacak çok merak ediyorum doğrusu :
Biraz şımarmış gördüm siziBülent' Alıntı:Esah mı diyon kııı?SUNFLOWERS' Alıntı:Bülent in geleceği benimde içime doğmuştu
Aramızda kalsın;bıldırcın' Alıntı:Allah allah
Ciddimisin sen yaa
Ne oldu ki
Bugünkü konuşmalarımız mı sebep oldu yoksa
Şakaydı onlar biliyorsun değil mi
Reca ederim Ayşe...SUNFLOWERS' Alıntı:Biraz şımarmış gördüm sizi
Cık hayatta inanmam Tarık yapmaz yaTarık bana yamuk yaptı Nihal.
;Dbıldırcın' Alıntı:Cık hayatta inanmam Tarık yapmaz yaTarık bana yamuk yaptı Nihal.
Bence o paparazzilerin işidir
Nazarda olabilir
Tükürüyüm bu taraftan size doğru ;D
Nazar çıksın
Ya da kurşun dökelim ;D ;D
Ben kurşunu sol yanımdan yedim zaten Nihal.bıldırcın' Alıntı:Ya da kurşun dökelim ;D ;D
Abartma BülentBülent' Alıntı:Ben kurşunu sol yanımdan yedim zaten Nihal.bıldırcın' Alıntı:Ya da kurşun dökelim ;D ;D
Oooofffff, oofff.
Bu başımı alıp, hangi dağa vursam acep : :-\
;DBülent' Alıntı:Ben kurşunu sol yanımdan yedim zaten Nihal.bıldırcın' Alıntı:Ya da kurşun dökelim ;D ;D
Oooofffff, oofff.
Bu başımı alıp, hangi dağa vursam acep : :-\