B
Bülent
Sepet?SUNFLOWERS' Alıntı:Bülent gece gecede senin sepet güzel çalışıyor
Saksı mı demek istedin?
Sepet?SUNFLOWERS' Alıntı:Bülent gece gecede senin sepet güzel çalışıyor
Ewet saksı ;D ;DBülent' Alıntı:Sepet?SUNFLOWERS' Alıntı:Bülent gece gecede senin sepet güzel çalışıyor
Saksı mı demek istedin?
Gece gece tam sendeleme modundayken yazmıştım Zeynep Hanım,sürç-ü lisanım için affola.. ;DZynep' Alıntı:Tarık eline sağlık ama link gayet yerinde verilmiş bir link yani? Konu başında "gaf" demişsin ama?
Bu arada paragraf içlerindeki kendi düşüncelerini, ya da yazıları koyultursan çok şık olur gibi?
Olur mu hiç Korsan şimdi ayıp ettin işte..Benim eklediklerim genelde mizah ve konuş-kaynaş bölümünden oluyor..Açıkcası senin pek devamlılığın yok bölümlerde birkaç sözünü kullandım diye hatırlıyorum ama.. :-\Korsan' Alıntı:Bu editörlük işine iice soyundunuz veselam.
Hoş filmlerin galasına hiç davette edilmiok oda ayrı bir konu
Estağfurullah adminim olur mu...Zynep' Alıntı:Estağfuruulah Tarık
Ben de okumaya başlamadan dedim kendi kendime... "ehh yaşlılık yapmışımdır bir gaf..."
Yaf beni filme zaten alma almaman daha iyide galalara çagırı abi onu demek istedimsenarist081' Alıntı:Olur mu hiç Korsan şimdi ayıp ettin işte..Benim eklediklerim genelde mizah ve konuş-kaynaş bölümünden oluyor..Açıkcası senin pek devamlılığın yok bölümlerde birkaç sözünü kullandım diye hatırlıyorum ama.. :-\Korsan' Alıntı:Bu editörlük işine iice soyundunuz veselam.
Sayi adminim bizim Galamız da olucak mı...Korsan' Alıntı:Yaf beni filme zaten alma almaman daha iyide galalara çagırı abi onu demek istedimsenarist081' Alıntı:Olur mu hiç Korsan şimdi ayıp ettin işte..Benim eklediklerim genelde mizah ve konuş-kaynaş bölümünden oluyor..Açıkcası senin pek devamlılığın yok bölümlerde birkaç sözünü kullandım diye hatırlıyorum ama.. :-\Korsan' Alıntı:Bu editörlük işine iice soyundunuz veselam.
Yani Bülent'e... ;D ;D Bülent hadi pamuk eller cebe..Cebindeki akrebi çıkarmanın zamanı geldi de geçti bile..Zynep' Alıntı:O yapımcının elinin açıklığına bağlı senarist, beni aşar bu konu
roze' Alıntı:Replikler de yorumlar da süper, bayıldım. Tşkler Senarist
Hallederiz Tarık'çığım. Sen orayı hiç düşünme... Denizde kum, bende para...senarist081' Alıntı:Yani Bülent'e... ;D ;D Bülent hadi pamuk eller cebe..Cebindeki akrebi çıkarmanın zamanı geldi de geçti bile..Zynep' Alıntı:O yapımcının elinin açıklığına bağlı senarist, beni aşar bu konu
Tamam o halde..Galayı Beykozdaki Hidiv Kasrında yapmayı öneriyorum ben...Oylamaya sunalım lütfen.. ;D ;DBülent' Alıntı:Hallederiz Tarık'çığım. Sen orayı hiç düşünme... Denizde kum, bende para...senarist081' Alıntı:Yani Bülent'e... ;D ;D Bülent hadi pamuk eller cebe..Cebindeki akrebi çıkarmanın zamanı geldi de geçti bile..Zynep' Alıntı:O yapımcının elinin açıklığına bağlı senarist, beni aşar bu konu
Ben orayı bilmiyorum. Çorlu'da yapalım.senarist081' Alıntı:Tamam o halde..Galayı Beykozdaki Hidiv Kasrında yapmayı öneriyorum ben...Oylamaya sunalım lütfen.. ;D ;D
Tarık ben gelirimsenarist081' Alıntı:Tamam o halde..Galayı Beykozdaki Hidiv Kasrında yapmayı öneriyorum ben...Oylamaya sunalım lütfen.. ;D ;DBülent' Alıntı:Hallederiz Tarık'çığım. Sen orayı hiç düşünme... Denizde kum, bende para...senarist081' Alıntı:Yani Bülent'e... ;D ;D Bülent hadi pamuk eller cebe..Cebindeki akrebi çıkarmanın zamanı geldi de geçti bile..Zynep' Alıntı:O yapımcının elinin açıklığına bağlı senarist, beni aşar bu konu