B
Bülent
Sepet?SUNFLOWERS' Alıntı:Bülent gece gecede senin sepet güzel çalışıyor![]()
Saksı mı demek istedin?

Sepet?SUNFLOWERS' Alıntı:Bülent gece gecede senin sepet güzel çalışıyor![]()
Bülent' Alıntı:Sepet?SUNFLOWERS' Alıntı:Bülent gece gecede senin sepet güzel çalışıyor![]()
Saksı mı demek istedin?![]()
Zynep' Alıntı:Tarık eline sağlık ama link gayet yerinde verilmiş bir link yani? Konu başında "gaf" demişsin ama?
Bu arada paragraf içlerindeki kendi düşüncelerini, ya da yazıları koyultursan çok şık olur gibi?![]()
Korsan' Alıntı:Bu editörlük işine iice soyundunuz veselam.
Hoş filmlerin galasına hiç davette edilmiok oda ayrı bir konu![]()
Zynep' Alıntı:Estağfuruulah Tarık
Ben de okumaya başlamadan dedim kendi kendime... "ehh yaşlılık yapmışımdır bir gaf..."![]()
![]()
senarist081' Alıntı:Korsan' Alıntı:Bu editörlük işine iice soyundunuz veselam.
Olur mu hiç Korsan şimdi ayıp ettin işte..Benim eklediklerim genelde mizah ve konuş-kaynaş bölümünden oluyor..Açıkcası senin pek devamlılığın yok bölümlerde birkaç sözünü kullandım diye hatırlıyorum ama.. :-\
Korsan' Alıntı:senarist081' Alıntı:Korsan' Alıntı:Bu editörlük işine iice soyundunuz veselam.
Olur mu hiç Korsan şimdi ayıp ettin işte..Benim eklediklerim genelde mizah ve konuş-kaynaş bölümünden oluyor..Açıkcası senin pek devamlılığın yok bölümlerde birkaç sözünü kullandım diye hatırlıyorum ama.. :-\
Yaf beni filme zaten almaalmaman daha iyide galalara çagırı abi onu demek istedim
Zynep' Alıntı:O yapımcının elinin açıklığına bağlı senarist, beni aşar bu konu![]()
senarist081' Alıntı:Zynep' Alıntı:O yapımcının elinin açıklığına bağlı senarist, beni aşar bu konu![]()
Yani Bülent'e... ;D ;D Bülent hadi pamuk eller cebe..Cebindeki akrebi çıkarmanın zamanı geldi de geçti bile..![]()
Bülent' Alıntı:senarist081' Alıntı:Zynep' Alıntı:O yapımcının elinin açıklığına bağlı senarist, beni aşar bu konu![]()
Yani Bülent'e... ;D ;D Bülent hadi pamuk eller cebe..Cebindeki akrebi çıkarmanın zamanı geldi de geçti bile..![]()
Hallederiz Tarık'çığım. Sen orayı hiç düşünme... Denizde kum, bende para...![]()
Ben orayı bilmiyorum. Çorlu'da yapalım.senarist081' Alıntı:Tamam o halde..Galayı Beykozdaki Hidiv Kasrında yapmayı öneriyorum ben...Oylamaya sunalım lütfen.. ;D ;D
senarist081' Alıntı:Bülent' Alıntı:senarist081' Alıntı:Zynep' Alıntı:O yapımcının elinin açıklığına bağlı senarist, beni aşar bu konu![]()
Hallederiz Tarık'çığım. Sen orayı hiç düşünme... Denizde kum, bende para...![]()
Tamam o halde..Galayı Beykozdaki Hidiv Kasrında yapmayı öneriyorum ben...Oylamaya sunalım lütfen.. ;D ;D
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.