Kendinigeliştir.com replikleri(Bizzat bendeniz tarafından hazırlanmıştır)

• Konbuyu başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde senarist081 tarafından oluşturulan Kendinigeliştir.com replikleri(Bizzat bendeniz tarafından hazırlanmıştır) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 56,836 kez görüntülenmiş, 313 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Kendinigeliştir.com replikleri(Bizzat bendeniz tarafından hazırlanmıştır)
Konbuyu başlatan senarist081
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Marie
B

Bülent

bıldırcın' Alıntı:
Sıcak su koy  termoforla geçer
Geçmezse ben sana üflerim burdan
Nefesim kuvvetlidir bilirsin :D
Aman üfleme!
Telepati ile kulak çınlatan, pireleri duyan, üflerse çatıları uçurur, neme lazım...  :)

B

bıldırcın

Aman üfleme!
Telepati ile kulak çınlatan, pireleri duyan, üflerse çatıları uçurur, neme lazım..
Haklısın bana fazla takılmaya gelmez
Mazallah buradan adam uçururum :eek:

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Arkadaşlar hepinizden bir ricam olacak.
Bir hafta kadar önce senarist ile konuşmamızda, kendisine bu sayfayı Mizah'ta sabitlereyerek, adına ayırabileceğimden sözetmiştim. Bu sözümü elbette tutmak istiyorum.
Ancak, bu akşam bir kaç üyemizden, lütfen "kimdir, nedendir" şeklinde bir soru gelmesin, şöyle bir iki mesaj aldım.
Konular giderek geyiğe kaymakta, ve bizler diğer konulara adapte olamamaktayız.
Kendilerine, üyelerimizin hangi bölümde ne paylaşmak istiyorlarsa "özgür" olduklarından söz ettim elbette.
Ancak benim de gözlemdiğim ve Yönetim olarak tartıştığımız bir konu var ki, özellikle siz eski üyelerimizin, artık bizleri çok yakından tanıyan kişiler olarak, yardımcı olacağınız kanaatindeyim, bu nedenle paylaşmak isterim.
Aramızda çok seviyeli, hoşsohbete dayalı bir dostluk kurduk.
Ben şahsen, tüm arkadaşlarımın her konuya son derece ilgili ve takipçi olduğunun farkındayım.
Ancak, aramıza yeni katılan üyelerimiz, özellikle "tanışmak, kaynaşmak" amaçlı açılmış "Geyik" sayfasına girdikleri zaman, kendilerini ifade etme güçlüğü yaşıyorlar son günlerde, ve araya girip kendilerini tanıtamıyorlar, dolayısı ile kaynaşmaları zorlaşıyor.
Özellikle senarist kardeşimin açtığı ve bu sayfa altında konuşulması daha doğru olan konunun bugün nerdeyse günün tamamında o sayfada paylaşılması benimde dikkatimi çekti.
Hiç kimseyi kısıtlamak, uyarmak, kırmak istemediğimi sizler iyi biliyorsunuz artık ve elimden geldiğince hemen her konuda sizlerle beraberim.
Bu sayfayı sabitliyorum ve rica ediyorum, bu konuyla ilgili yazılacak olan mesajlar konu altında devam etsin.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ve keyifli paylaşımlar diliyorum.
Teşekkür ederim.

S

senarist081

Bu şekilde daha iyi oldu diyebilirim..Hem tamam belki bu fikir benden çıktı ama..Sizlerde pekala bunu yapabilirsiniz,zor bir tarafı yok çünkü..Zeynep hanım bu ince fikriniz için Teşekkürlerime de sunuyorum size..

S

senarist081

KENDİNİGELİŞTİR REPLİKLERİ-3(Bu bölümde sevgili Adminimiz Zeynep Hanımın Pınarla ilgili olan Gaflarını da bulucaksınız..Tüyleriniz ürperebilir,benden söylemesi  ;)

SUNFLOWERS:Sevgili eşim geliyor ...
Yaşasın alışverişşş!!!!(Tipik bir türk kadını)

LİLASLMN:ben,kabiliyetsizim heralde!!!(What!!!)

BÜLENT:Vay, vay, vay...(Sinsilik peşinde yine bu :-\)

BÜLENT:Tövbeler tövbesi...

SUNFLOWERS:Yalanmı?

BÜLENT:Korkulur senden.   

SUDE19811981:bu sene bitirmek istiyorum(Niyekine bir şans daha versen çocuğa ne çıkar,amma kaprislisiniz siz kızlar yaa..)

BÜLENT:Seyirciye sataşmayalım lütfen.(Anlamadım,ne seyircisi :(

SUDE19811981:  kimseyle ko-nuş-mu-yo-rum üfff(Pardon tamam kızma yaa,ben bitirmek istiyorum deyince bir ilişkiniz var sanmıştım da :-\)

SUDE19811981: sus yeterrrrrrrrrr  :ciglik :ciglik(Amanın ne asabi bu yaaa)

SUDE19811981:uykum var  ;D

BÜLENT:Al kalın bir kitap, yakından okuyormuş gibi koy başını üzerine ve uyu. 

BÜLENT:Ahanda film başladı...  (Günaydın!!!)

RE-MEMBER:güzel bir söz söylediniz...bu konuda haklısınız...

GÜLŞAH:iyi geceler kimse var mı?(İyi geceler mi,Gülşah kendindemisin saat daha sabahın dokuzu  ;D ;D)

ASLI82:kimse yokmu yahu ?(Buyrun yardımcı olayım,birine mi bakmıştınız..Ben nöbetçi üye..Admin,moderatör hepsi şu anda tenefüsteler  ;D)

ÖLÜDENİZ:Bir an kendimi nasrettin hocanın eşeğine ters binmiş gibi hissettim (Ne alaka anlamadım,Nasrettin Hoca ve Eşşek  ;D )

SUDE19811981:yatağıma kavuşsam da bir güzel uyusam(Bir türlü yatamadın gitti yaaa Sude  ;D)

ZEYNEP:Yorgunlar ordusuna benide alın. Gözlerim kapandı kapanacak:(
Sanırsınız  ki 4 eleman masa kurmuş okey oynuyorlar gözkapaklarımın üstünde, taşlar çok ağır geldi... (Adminim Allah rahatlık versin,ben yokluğunuzu aratmam emin olun..Apoletizi bana güvenle verebilirsiniz  ;D)

ASLI82:hu hu ben geldim(Yine mi sen !!  :mad:

ZEYNEP:pınarcım tıkla canımcım linke:)
http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,657.0.html(Zeynep Hanım,bu link neyin nesi oluyor şimdi biz üyeler alındık doğrusu size..Bir torpil falan söz konusu olmasın,burnuma hiç de iyi kokular gelmiyor  ;D)

LİLASLMN:gene aynı işlemi yapacağım öyle mi..(Bülent,Nihal korktuğumuz başımıza gelmek üzere..Zeynep hanım Pınarı yerine yetiştiriyor galiba..Oysa ki biz de ne kadar hevesliydik :-\)

ZEYNEP:Evet  :)(Gördünüz mü arkadaşlar,zeynep hanım da tasdikledi)

BÜLENT:Keşke bundan benim de haberim olsaydı.(Keşke :'(

BILDIRCIN:Kasıtlımıydı bu?(Ben artık kasıt aramaya da başladım yani)

LİLASLMN: Zeynep bu isabetli fikrin için teşekkürler(Ne diyelim hayırlı olsun Pınar,Admin yardımcılığın)

BILDIRCIN:çok alçak gönüllüsün

BILDIRCIN:İnsanlık hali canım olur böyle şeyler....