B
bıldırcın
Tek kelimeyle Harika 
:alkis :alkis :alkis :alkis

:alkis :alkis :alkis :alkis
SUNFLOWERS' Alıntı:senarist081' Alıntı:SUNFLOWERS' Alıntı:Kırıldım şimdi beni nasıl unutursun?![]()
İnşallah 3.bölümde...![]()
![]()
Teşekkürler Tarık ama bana da çok az rol vermişsin. :-[SUNFLOWERS' Alıntı:Kırıldım şimdi beni nasıl unutursun?![]()
Yok artık Bülent en çok replik sende.Allah gözünü doyursun ;DBülent' Alıntı:Teşekkürler Tarık ama bana da çok az rol vermişsin. :-[SUNFLOWERS' Alıntı:Kırıldım şimdi beni nasıl unutursun?![]()
Bülent' Alıntı:Teşekkürler Tarık ama bana da çok az rol vermişsin. :-[SUNFLOWERS' Alıntı:Kırıldım şimdi beni nasıl unutursun?![]()
bıldırcın' Alıntı:Yok artık Bülent en çok replik sende.Allah gözünü doyursun ;DBülent' Alıntı:Teşekkürler Tarık ama bana da çok az rol vermişsin. :-[SUNFLOWERS' Alıntı:Kırıldım şimdi beni nasıl unutursun?![]()
bıldırcın' Alıntı:Yok artık Bülent en çok replik sende.Allah gözünü doyursun ;DBülent' Alıntı:Teşekkürler Tarık ama bana da çok az rol vermişsin. :-[SUNFLOWERS' Alıntı:Kırıldım şimdi beni nasıl unutursun?![]()
Zynep' Alıntı:bıldırcın' Alıntı:Yok artık Bülent en çok replik sende.Allah gözünü doyursun ;DBülent' Alıntı:Teşekkürler Tarık ama bana da çok az rol vermişsin. :-[SUNFLOWERS' Alıntı:Kırıldım şimdi beni nasıl unutursun?![]()
Alıştı ya başrole![]()
Ama ben bu konuyu gerçekten birleştirmek durumundayım bu arada![]()
Amin. ;Dbıldırcın' Alıntı:Yok artık Bülent en çok replik sende.Allah gözünü doyursun ;DBülent' Alıntı:Teşekkürler Tarık ama bana da çok az rol vermişsin. :-[
Peki.senarist081' Alıntı:Bence de sevildiğini bil Bülent..![]()
Alışmak sevmekten daha zor geliyor...Zynep' Alıntı:Alıştı ya başrole![]()
![]()
Zynep' Alıntı:Konular tarafımdan birleştirilmiştir. Teşekkürler.
İlk defa gülerek birleştiriyorum bir konuyu bu arada![]()
Zynep' Alıntı:Evett, şimdi gelelim 2.filmimize!
Ne o Tarık, herkese rol vermişin yine? Allah Allahh... ben yeterdim!![]()
![]()
Teşekkürler en güzel Adminim.Zynep' Alıntı:Kalabalık sevmiyorum! (Başrol oyuncusu kaprisi, olmazsa olmaz!)
Bülent kalabilir, şöförüm, bahçıvan, ahçı... hangi rolü isterse verin Tarık Bey!
![]()
![]()
yaratici_idea' Alıntı:Bu da çok güzel olmuş..
Malzeme: İnsan. Oldukça yaratıcı.
Teşekkürler senarist.
SUNFLOWERS' Alıntı:Senarist 3 bölüme başladınmı? ;D ;D
Karışmam! yoksa soluk aldırmam sana :doverim
senarist081' Alıntı:SUNFLOWERS' Alıntı:Senarist 3 bölüme başladınmı? ;D ;D
Karışmam! yoksa soluk aldırmam sana :doverim
Valla tamamen o anki ruh halimle alakalı bir olay,hem iki konu istikakımı da bugün için doldurdum..Dediğim gibi ilerleyen günlerde seni de dahil edicem,emin ol..Kafama maşa yemeyi istemem hele hele bu eli maşalı bir bayansa ;D ;D
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.