S
SUNFLOWERS
Emeğine sağlık Tarık çok güzel olmuş
Ama çok yoruldun!!
Hasta hasta bunları yaptığın için tekrar ellerine gözlerine emeğine sağlık
Ama çok yoruldun!!
Sizlere bu yorgun,hastalıklı beden kurban olsun.....SUNFLOWERS' Alıntı:Emeğine sağlık Tarık çok güzel olmuş
Ama çok yoruldun!!
Aman efendim bu laflar karşısında çok eziliyoruz...senarist081' Alıntı:Sizlere bu yorgun,hastalıklı beden kurban olsun.....SUNFLOWERS' Alıntı:Emeğine sağlık Tarık çok güzel olmuş
Ama çok yoruldun!!
Bak ya böyle konuşma Tarık valla ağlarım ben :'( :'(Sizlere bu yorgun,hastalıklı beden kurban olsun.....
Ne kadar iyisin,tabii ki Yönetmen bir projede senaristle eşit zamanlı omuz omuza çalışır..Benim senaryoda tıkandığım yerde sen devam ettirebilmelisin,bu da sen de fazlasıyla var..Zaten başından beri Yönetmen olarak seni düşünüyordum aslını sorarsan ama baktım ki;Gözde baya hevesli,kızın hevesini kırmıyayım dedim ama şu birkaç gün içinde gördüm ki;Gözde bizim hızımıza ayak uyduramaz kolay değil bir büyük sitede Koskoca moderatörsün boru mu yahu..Hem moderatörlük hem yönetmenlik ağır gelir diye düşündüm..Bu iş için en uygunu sensin Nihal..bıldırcın' Alıntı:Evet ya Tarığa iyi bakmamız lazım Senarist olmadan film olmaz dı değil mi :-\
Tarık sen dinlen biz senin yerine konuya göz kulak ayak vs oluruz
bıldırcın' Alıntı:Bak ya böyle konuşma Tarık valla ağlarım ben :'( :'(Sizlere bu yorgun,hastalıklı beden kurban olsun.....
Biliyosun sulugözüm zaten :'( :'(
Kimseye kurban olmana gerek yok
Sen bence KG de bir tanesin
Ayy teşekkür ederim Tarık :-[Ne kadar iyisin,tabii ki Yönetmen bir projede senaristle eşit zamanlı omuz omuza çalışır..Benim senaryoda tıkandığım yerde sen devam ettirebilmelisin,bu da sen de fazlasıyla var..Zaten başından beri Yönetmen olarak seni düşünüyordum aslını sorarsan ama baktım ki;Gözde baya hevesli,kızın hevesini kırmıyayım dedim ama şu birkaç gün içinde gördüm ki;Gözde bizim hızımıza ayak uyduramaz kolay değil bir büyük sitede Koskoca moderatörsün boru mu yahu..Hem moderatörlük hem yönetmenlik ağır gelir diye düşündüm..Bu iş için en uygunu sensin Nihal..
Bence gayet güzel O0senarist081' Alıntı:Bu arada kızlar imzamdaki güller nasıl görünüyor bu arada..
Ben de beyazını severim ama bu arka planda gözükmez sanırım..O yüzden kırmızı her yerde rengini ve asaletini belli eder..bıldırcın' Alıntı:Bence gayet güzel O0senarist081' Alıntı:Bu arada kızlar imzamdaki güller nasıl görünüyor bu arada..
Gülleri severim ama beyaz her zaman ilk tercihimdir
Kolay gelsin arkadaş!ar.bıldırcın' Alıntı:Bülent in kulakları çınlasın
Çınlamak ne kelime, zar patlayacak sandım.bıldırcın' Alıntı:Bülent geldi yaa
Valla içine doğdu galiba
Ya da az önce kulaklarını çınlatmıştım
Hissetti kanımca
Benim film şeridi daha çok hoşuma gitmiştisenarist081' Alıntı:Bu arada kızlar imzamdaki güller nasıl görünüyor bu arada..
;D ;DÇınlamak ne kelime, zar patlayacak sandım.
bıldırcın' Alıntı:Bülent geldi yaa
Valla içine doğdu galiba
Hissetti kanımca
Bülent' Alıntı:Kolay gelsin arkadaş!ar.bıldırcın' Alıntı:Bülent in kulakları çınlasın
Kulaklarım bu yüzden çınlayıp durmuş demek ki...
İyi adam iyi lafın üstüne gelir derler ya... ;D ;DBülent' Alıntı:Çınlamak ne kelime, zar patlayacak sandım.bıldırcın' Alıntı:Bülent geldi yaa
Valla içine doğdu galiba
Hissetti kanımca
Bu nasıl anma'dır Nihal?bıldırcın' Alıntı:;D ;DÇınlamak ne kelime, zar patlayacak sandım.
Hayırdır Bülent seni bu vakitlerde görmeye alışık değilim :
Tam üstüne bastın çek ayağınıİyi adam iyi lafın üstüne gelir derler ya...
Cidden mi,avatarla uyum sağlaması bakımından düşünmüştüm..Film şeridi sanki sırıtır gibi gelmişti bana :-\SUNFLOWERS' Alıntı:Benim film şeridi daha çok hoşuma gitmiştisenarist081' Alıntı:Bu arada kızlar imzamdaki güller nasıl görünüyor bu arada..