Hangi sektörde calışıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm herkese .bende pastaneçiyim. hem usta  hemde işletmeçiyim. .babamın ve  iki  üç  büyüğümün  istegiyle  bu  işte yıllardır  çalışdım.  .ama ben okumayı istemişdim. babam  okutmak istemedi. ve okutmadıda .meslege verdi  beni.  şu an  esnafım .sosyal güvencesi  çok  az  ve  tatili  hemen  hemen  hiç  yok    gecesi  yok    gündüzü  yok. sadece gece yarısı  boş  oluyorum  ve  o zaman da  yatıyorum.

Merhaba Arkadaşlar;

İlk olarak bu muhteşem siteyi açtığınız için hepinize sonsuz teşekkür ederim...

Benim Mesleğim Bir Operatörün Çağrı Merkezinde Müşteri Temsilcisiyim.

İşler bu aralar yoğun ve olabildiğince hak yeniyor.

Hakkımızı savunmaya kalktıkmıda Mimleniyoruz...

Siz siz olun Çağrı Merkezinde çalışmayın :)

Saygılar...

Şansın varmış be dostum,girişimcilik ruhu maalesef herkeste olmuyor.Sanat tar :-\ihi bölümünden mezun olmuş 6 yıldır evli bugüne kadar hiçbir işte sürekli çalışamamış,oto yıkamacılığına dahi razı.

Keremli' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar;

Benim Mesleğim Bir Operatörün Çağrı Merkezinde Müşteri Temsilcisiyim.

İşler bu aralar yoğun ve olabildiğince hak yeniyor.

Hakkımızı savunmaya kalktıkmıda Mimleniyoruz...

Siz siz olun Çağrı Merkezinde çalışmayın :)

Saygılar...
Hak yeniyor konusunu açsan belki yanlış bir değelendirme olabilir.Biz de bilgi sahibi oluruz bazı şeylerden

Keremli' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar;

Sağolasın...

Küçük bir ricam olacak. Aslında bu konuyu açmamın en büyük nedeni buydu :

Mesleğin içinde olan arkadaşlar, artısı ve eksisiyle değerlendirip (nasıl girilir? hoşunuza giden yanları? illallah ettiren tarafları? başvuru şekilleri? piyasa analizi? vs. vs.) bu bölüme "yeni bir konu" olarak açarsa daha da güzel olur.

Örneğin Çağrı Merkezinde müşteri temsilcisi nedir? Ne değildir? Ne iş yapar? Burada çalıştığınız firmanın ismini verebilirsiniz... İnsan kaynakları tarafını eleştirebilir ya da ne şekilde işlediğni dillendirebilirsiniz. Bu sayede çok insanın da önünü açacağız, diye düşünüyorum.

Saygılar.

ben anokulu öğretmenliği yapıyorum.işimden memnunum çocuklar enerji veriyor.kamuya baglı oldugumuz için ilerisini düşünmemize gerek kalmıyor  önü açık bir meslek.

Ben hem okuyorum hemde özel bir hastanede akşamları kayıt kabul olarak çalışıyorum. İş hayatımdan memnunum çünkü sınav stresi diye bişey yok işinde iyi isen, insanlara nasıl davranacağını biliyosan sevilirsin.Ama okul hayatından pek memnun değilim istemediğim bi bölümde ve istemediğim bir şehirdeyim (ne kadar okumak isterseniz işte)...Saygılar.

benim meslek öğrencilik
dalga değilbenimki daralttıda içimi dökem burada dedim
tam 6 yaşından beri bu işle iştigalim çok sıkıcı olmaya başladı vallahi >:( >:(

hayalhane' Alıntı:
benim meslek öğrencilik
dalga değilbenimki daralttıda içimi dökem burada dedim
tam 6 yaşından beri bu işle iştigalim çok sıkıcı olmaya başladı vallahi >:( >:(
mecbur okuyacaz napalım
okuyana ekmek yoksa okumayana hiç yok bu dünyada

merhaba ben özel kolluk görevlisiyim işimden memnunum zor yanı bu meslek türkiyede daha tam benimsenmedi ama ilerde en iyi meslek gurubları arasına gireceğinden eminim herkes kolluk görevi yapamaz paylaşmak istedim teşekkürler

Biyoloji son sınıftayım. Bu sene sonu itibari ile biyolog, yaklaşık 4 yıllık yeni bir lisans programı sonunda ise psikolog olmayı hedefliyorum. ardından bir 4 yıl da doktora yapıp psikoterapist olmak istiyorum.. önümde daha 8 yıl kadar bir eğitim dönemi beni bekliyor.. herkesin sevdiği mesleği yapması dileğimle..

Geri