Hangi sektörde calışıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Hangi sektörde calışıyorsunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 164,657 kez görüntülenmiş, 460 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı Hangi sektörde calışıyorsunuz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
A

aslii

Kullanıcı
16 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmir
ben kız melek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum ayrıca usta ögrticiyim geçen yıldan bu yana otistik bir çocugun bakımı ve egitimi ile ilgileniorum. bire bir ders veriorum. benim meslegim gerçeten çok fedakarlık isteyen ve aynı zamanda sabır hoşgörü isteyen bir meslek. eger benm branşımla ilgili çalışmak isteyen arkadaslar varsa onlara tavsiyem şu. lütfen dikkate alınız. bu tür bi işi yapmak gerçekten zor ve sabır azim isteyen bir meslek bunun için sabırı olmayan kendine güveni olmayan insanlar sadece iş yapıorum die bu işi seçmemelerini tavsiye ediorum. hem bunu yaptıklarıda kendilerine hemde ögrencilerini psikoljik bakımndan zarara ugratırlar bu yüzden yapamayacak insan seçmesin bu mesleği derim..

T

TrigonometRi

Kullanıcı
15 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Eğitim... Öğrenci :)

S

serhat3649

Kullanıcı
17 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
İnşaat sektöründe çalışıyorum. Elektrik tesisatı  , su tesisatı , kalorifer tesisatı , 3d modellme çizimleri yapıyorum

Yaptığım işi seviyorum

Bence ticaret hatta bu aralar plan aşamasında ama bi giysi mağazası açmayı düşünüyorum.

P

pt_tekaut

Kullanıcı
5 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
fizyoterapistim  kendime farklı açılardan bişeyler katabilmek ümidiyle kayıt oldum siteye.herkese işlerinde başarılar

C

cihanser

Kullanıcı
6 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Gaziantep
Ben de 657 liyim safariye katılıyorum.Ticaret te yaptım, ticaret gibisi yok .Belki geri ticarete dönerim . ama şimdiki işimi de seviyorum .

C

ContaQ

Kullanıcı
18 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
www.turkcemiz.net
Bir mağazacılık şirketinde muhasebede çalışıyorum.İşimi seviyorum..

Bence ticaret yapmak kamu personeli olmaktan daha iyi. Sebebi şu ki; ticaret yaptığımız vakit ülke ekonomisinin canlanmasına katkıda bulunuyoruz..

K

kaanmert

Kullanıcı
23 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
BEN İSTANBULDA KAMU DA SAĞLIK PERSONELİYİM
ŞİİR VE MAKALE YAZMAYA ÇALIŞIYORUM.YAZAR DEĞİLİM,ŞAİR DE AMATÖRCE TAKILIYORUM.

KENDİME AİT SAĞLIK SİTELERİM VAR.

KISACA BU KADAR

H

hanedeyim

ben bilgisayar ve güvenlik sistemleri yani genel olarak bilişim sektöründe çalışıyorum ama işletme mezunuyum biraz tezat amaaa ::)

H

harariye

Kullanıcı
22 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ben öğretmenim ve iyi ki diyorum iyi ki bu mesleği seçmişim..
meslekte ilk yılım 1. sınıf öğretmeniyim..
bu meslek gerçekten istekle aşkla ve coşkuyla yapılabilecek bir meslek..
çocukları sevmek işin ilk şartı..

S

skygodness

Kullanıcı
14 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben kamu personeli olarak çalışıyorum safari nickli arkadaşıma az biraz katılıyorum tabiki kamuda çalışıpda yükselebileceğin yerlerde var şuanki işimden 30 yaşımı doldurana kadar memnunum yaşımı doldurduktan sonra idari hakim veya savcılık için sınavlara gireceğim inş. tabi ticaretle uğraşmak kazanç açısından çok daha iyi

D

doğu-incim

Kullanıcı
13 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
özel sektörde ticarette risk vardır bu riski gözealabilenler ticaret yapabilir ancak pratik bi ticaret zekan olması gerekiyo yapabilmen için yapabilirmiydim bilemiyorum gerçekten.kamu personeli olarak çalışıyorum işimi de iş arkadaşlarımdan dolayı seviyorum yaptığın işin çok da çekici bi yanı yok aslında başka biş yapıyo olmayı tercih ederdim:(

S

semazen08

Kullanıcı
24 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Ben iktisat öğretmeniyim arkadaşlar..
Mesleğimi severek yapıyorum fakat öğrenci verimi ve onların motivasyonu hakkında çalışmalar yapmanın önemi daha fazla.Özellikle son dönem çalışmalarımda daha iyi anladım bunu.
Üniversite düzeyinde olmaları kişilik gelişimlerinin tam anlamıyla oturmuş olduğunun kanıtı değil.
Eksikler çok fazla hedef koyup bir plan üzerinde çalışma gibi ana tekniklerden yoksun pek çok öğrencim var..
Zaman içinde yine sohbet etmeyi umut ediyorum sizinle.
Şimdilik biraz çıtlattım,sevgiler herkese.
Ayrıca bu konudaki yorum ve paylaşımlarınızı beklerim efendim :)

A

altınay

Kullanıcı
2 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Uzun bi süreden sonra döndüm yine aranıza...Bİraz hayatla savaş halindeydim...SEN mi büyüksün BEN mi hesabı.Ziraat Mühendisliği son sınıfım..Tarım Makinaları bölümünden mezun olucam..Ziraatin toprakla en az ilgilenen bölümü :) pek bi kanım kaynamadığından(4 yıl sonunda:)) bende ekonomi masterı yapıp alan değiştirmeye karar verdim..GElecek yıllar umarım herkese bolca umut dağıtır...Sevgiler

A

Aşkınn

Kullanıcı
16 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
Balıkesir
inşaat sektöründeyim 6 yıldır inş mazlemeleri satan bi şirkette satış elemanı olarak çalışmaktayım aslında sözleşmeli ana sınıfı öğretmenliği yapma hakkımda var ama hiç başvurmadım şuan memnunum işimden

E

Eylül 06

Kullanıcı
17 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
ben şuan öğrenciyim cvlerde ne kadar mesleğiniz alanına öğrenci yazsam da henüz bir mesleğim yok.Bu yolda yürüyorum yalnızca ve ben muhasebe alanında birşeyler yapmak istiyorum.Ama önümde daha iki koskoca yıl var.Hayat nereye götürecek bilinmez.Tek bildiğim şey umarım MUTLU OLABİLECEĞİM BİR ALANDA ÇALIŞACAĞIM.Hepiniz için temennilerim aynı.

B

barisya

Kullanıcı
21 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
18
bulaşmadığım meslek dalı kalmadı gibi :) ilk olarak reklamcılıkla (grafik tasarım) başladım işe, sonra fotoğrafçılık, daha sonra medya, sonra iletişim, en sonda da bilişim :) sanırım doğru işi sonunda buldum işimden de hayatımdan da son derece mutluyum.

M

mavidüş

Kullanıcı
1 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ben de okul öncesi öğretmeniyim arkadaşlar.Şuan için ücretli olarak çalışıyorum.Bu sene kpssye hazırlanıp akşamlarıda ders çalışıyorum.Mutluyum ve kadroya geçmek adına umutluyum.Güzel ve rengarenk bir sınıfta minikleri hayata hazırlamak keşfetmelerine sağlamak bana keyif veriyor.Herkesin doğru ve sevdiği meslekte çalışmasını diliyorum.Çünkü o zaman daha bir güzel oluyor.

I

iko

Kullanıcı
16 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Merhaba,

Ben gıda sektöründe çalışan özel bir ithalat firmasında türkiye zincir marketler sorumlusu olarak çalışıyorum. İşimi seviyorum. Amatör olarak photoshopla uğraşıyorum. Fotograflara çok özel bir ilgim var. Kamu sektörü bana uygun değil. Ama günümüz şartlarına bakarsanız garanti altında olma koşulu ile şu an çok avantajlı.

Safari grafikerim demişsin. Senden photoshop ve corel draw programları ile ilgili bilgi rica etsem bana bazı konularda yardımcı olur musun?
Teşekkürler....

E

erdkncl

Kullanıcı
17 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
şuanki kriz ortamında en ideal meslek kamu sektörü,ben ticaretle uğraşıyorum,makina mühendisliği okudum ama hiç kendi işimi yapmadım. baba mesleği derlerya  elektronik sektöründe çoçukluğumdan bu yana çalışıyorum,sürekli türkiye içi doğu anadolu ve bazı balkan ülkelerini geziyorum.bir çok insanla ikili ilişkiler içindeyim.kamu sektörü en ideal-özel sektörün hiç ama hiçbir garantisi yok en büyük şirketler bile krizi bahane ederek bir çok çalışanını çıkardı yıllarca emek veren çalışanların coğu işsiz.yaşlarından ötürü yeni bir işte bulamıyorlar.