0km' Alıntı:[/i]Özel sektörün Pozitif yönleri; sevdiğim işi yapmam, farklı şehirleri gezme ve daha çok insanla tanışma, fikirlerine değer verilmesi ..
Negatif yönleri; zaman sorunu var, kendine ,ailene ,arkadaşlarına , sosyal aktivitelere vs.. zaman kalmıyor, akşam hangi saat çıkacağın belli olmuyor, hafta sonu sadece Pazar günü boş. O günde yatıp hiç kalkmamak istiyor insan. Ekonomik yönden düzenli değil, hiç bir garantisi yok, zaten ekonomi bozuksa psikoloji de bozuk oluyor, dolayısıyla bütün hayat alt üst oluyor.
Hangi sektörde calışıyorsunuz?
Yaklaşık bir yıl kadar önce kamuya geçtim.
Artı yönlere bakarsak; saat 17:00 de bitiyor mesai, hafta sonu boş zaten, hafta da o kadar az iş var ki buraya yazsam kimse inanmaz. Her türlü aktivite için vakit var..ekonomik anlamda da oldukça yüksek sayılır..şehir ayrı bir güzel, iş yeri ayrı. Garantili bir iş. Bankaya filan gidiyorsunuz maaş bordrosunu verince kefilsiz kredi imkânlarını rahatça sunuyorlar. İnsan kendini ayrı bir değeri varmış gibi hissettiriyorlar!!. Evlilik işlerinde de kolaylık sağlıyor, devlet memuru arıyorlar güvence için kız tarafı da erkek tarafı da. Bulunmaz bir nimet diyebilirim daha aklıma gelmeyen birçok yönden. Özelikle bu kriz yıllarında…
Eksi yönler; burada senin fikirlerin işlemez, bitirdiğin bölümle pek alakalı değil, herhangi birisi de gelse aynı işi yapabilir , mantık şu: işini yap hiçbir şeye karışma, ..sabit bir şehirde kalmak, dışarıyla pek ilişki yok, daha fazla insanla tanışma şansı az…sabitsin,yükselme şansı az..
Emniyetde göreviniz nedir ? Tam bilgi verirmisiniz.beyazdilekce' Alıntı:Emniyette çalışıyorum.Mesleğimi severim.Her meslekte olduğu gibi,işini hakkıyla adalet, dürüstlük ve aldığım parayı hak etme düşüncesi çerçevesinde yaptığın müddetçe mutlu ve huzurlu oluyorsun.
Tüm arkadaşlara mutlu ve huzurlu bir meslek hayatı diliyorum.
Codex bey üye arkadaşlardan yaramazlık yapanlar olursa,haberimiz olsun gereğini yaparızAsayiş Berkemal
Teşekkürler...

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.