nebileyim-ya
Kullanıcı
meslegim ögercilik hayatta zaten hepimiz ögernciyizde 
itsmyturn' Alıntı:İnsan Kaynakları-Halkla ilişkiler stajı yapıyorum. Bu yönde ihtisaslaşma kararı aldım.
Cσ∂єx' Alıntı:itsmyturn' Alıntı:İnsan Kaynakları-Halkla ilişkiler stajı yapıyorum. Bu yönde ihtisaslaşma kararı aldım.
Tabi her meslek önemli ve kişiye özeldir.
Ancak benim de severek takibini yaptığım sektörlerden biri.
Umarım başarıyı yakalarsın.
itsmyturn' Alıntı:İnsan Kaynakları-Halkla ilişkiler stajı yapıyorum. Bu yönde ihtisaslaşma kararı aldım.
Önce bir hedefin olduğuna ve bu kadar kararlı belirttiğine ne kadar güzel!Ana konumuza gelince, henüz öğrenciyim; ancak ilerde inşallah ben de göğsümü gere gere(!) ''Mesleğim Psikologluk!'' diyebileceğim,en büyük hedefim!
Ooo süper, hem de üreticisin. Sana çook sorularım olacak, hoşgeldin.Bende kimya mühendisiyim..
dideM' Alıntı:Ooo süper, hem de üreticisin. Sana çook sorularım olacak, hoşgeldin.Bende kimya mühendisiyim..))
hadi sor sor...
tabikide bekliyorum sorularını...
Nihayet mezun oldum ve bir boya fabrikasında Ar-Ge mühendisi olarak çalışıyorum..
Yaptığım işe bayılıyorum..Hergün yeni şeylerle uğraşmak,formül yapmak ortaya bir ürün çıkarmak inanılmaz keyifli..

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.