Hangi sektörde calışıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Hangi sektörde calışıyorsunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 164,765 kez görüntülenmiş, 460 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı Hangi sektörde calışıyorsunuz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
S

sehla

Kullanıcı
5 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
ben son 3 yıldır dünyanın en ağır yorucu, yorucu olduğu kadarda en güzel işini yapıyorum. yani anneyim  :) 3 yıl öncesine kadar özel bir eğitim kurumunda halkla ilişkiler ve idari işler sorumlusu olarak çalışıyordum. çocukda yaparım kariyerde demedim  :) kariyere ara verdim. çünkü onu büyütürken bırakıp gitmeye gönlüm elvermedi eğitimini sevgiyi ve en önemlisi onunla doya doya vakit geçirmek dünyanın en güzel işi bence. ama büyüdü artık kısmetse yakın bir zaman da tekrar kariyere kaldığım yerden devam edeceğim.  ;)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
sehla' Alıntı:
ben son 3 yıldır dünyanın en ağır yorucu, yorucu olduğu kadarda en güzel işini yapıyorum. yani anneyim  :) 3 yıl öncesine kadar özel bir eğitim kurumunda halkla ilişkiler ve idari işler sorumlusu olarak çalışıyordum. çocukda yaparım kariyerde demedim  :) kariyere ara verdim. çünkü onu büyütürken bırakıp gitmeye gönlüm elvermedi eğitimini sevgiyi ve en önemlisi onunla doya doya vakit geçirmek dünyanın en güzel işi bence. ama büyüdü artık kısmetse yakın bir zaman da tekrar kariyere kaldığım yerden devam edeceğim.  ;)
ne güzell.. tebrikler..

S

sarmut

Kullanıcı
31 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
safari merhaba
ben senin site yöneticisi old biliyorum fakat merak ediyorum ne işle meşgulsün *?
ben grup asitanlıgı yapıyorum işimi sevmesem 7 yıldır aynı yerde dayanamazdım ama işim cok sabır gerektiriyor işimin en zor yanı :kapris cekmek zaman zaman ama yine bircok riskk tasıyan mesleklerden sanslı göruyorum..

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
sarmut' Alıntı:
safari merhaba
ben senin site yöneticisi old biliyorum fakat merak ediyorum ne işle meşgulsün *?
ben grup asitanlıgı yapıyorum işimi sevmesem 7 yıldır aynı yerde dayanamazdım ama işim cok sabır gerektiriyor işimin en zor yanı :kapris cekmek zaman zaman ama yine bircok riskk tasıyan mesleklerden sanslı göruyorum..
ßen ulusal bi gazetede grafiker olarak çalışıyorum.

A

ayben

bende müşteri temsilcisiyim küçük bir şirkette ama çok zevkli her gün yeni şeyler öğreniyorum :)

S

sarmut

Kullanıcı
31 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ayben müşteri temsilciğiliği güzeldir. gelişime açık olursun :)

T

tnctrkcell

ben daha öğrenciyim pamukkale üniversitesi elektrik elektronik mühendisliğinde okuyorum.belki tercih yapma durumunda olan arkadaşlara tavsiyelerde bulunabilirim.iş alanı çok geniş,zevkli(tabi kendi adıma),elektronik mühendisleri daha çok yazılım,otomasyon vb. işleri ile ilgilenirler.sadece elektonik mühendisliği olan üniversitelerde var.elektrik mühendisleri ise daha çok proje,kalite kontrol işlerine bakarlar.projeye imza atma yetkisine sadece elektrik mühendisleri sahiptir,fakat elektronik sektörü elektrik sektörüne göre kapsama alanı çok daha geniş olan bir sektördür.bunun yanında elektrik elektronik mühendisliği bölümü olan üniversitelerde var(pamukkale üniversitesi gibi).bu bölümü okuyanların ise hem imza yetkisi hemde elektronik sektörüyle ilgilenebilme imkanı var...idealllerinize ulaşmanız temennisiyle...

U

Umutlu

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Aydın
Merhaba arkadaşlar.. Bende yerel bir gazete de grafiker olarak çalışıyorum şimdilik. Bakalım zaman bize ne gösterecek ve nerelere gideceğiz. İşimi severek yaptığım için biraz başarılıyım :D  :D Herkesi tanıdığıma şimdiden memnun oldum..

Z

ZHR

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Ben de hala öğrenciyim.Üniversiteye yeni başladım.Kocaeli üniversitesi ingilizce öğretmenliğindeyim.

P

POZİTİF

Kullanıcı
5 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
İZMİR
BEN ÖZEL BİR SEKTÖRDE MUHASEBE DEPARTMANINDA ÇALIŞIYORUM.

İŞİMİ SEVİYORUM

BENCE ÖZEL YADA KAMU FARKETMEZ HUZURLU OLMAK VE GARANTİSİ OLMASI ÖNEMLİ
GARANTİ DERKEN SİGORTA VE GELİR  YÖNÜNDEN

İŞİNİ SEVMEKTE ÇOK ÖNEMLİ BENCE

N

nevada

Kullanıcı
22 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
Ben de öğrenciyim. Gazi hukuk ta 2. senem.

E

emrahla_gonul_limani

Kullanıcı
9 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
erzurum
MEDYA SEKTÖRÜNDE YEREL BİR RADYODA PROGRAMCI OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM.

SEVMENİNDE ÖTESİNDE BİR ŞEY BEMİM AŞIĞIM BEN YAPTIĞIM İŞE YA ;)