Hangi sektörde calışıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Hangi sektörde calışıyorsunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 164,766 kez görüntülenmiş, 460 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı Hangi sektörde calışıyorsunuz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
M

mavili

Kullanıcı
29 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
tekstil de  çalişiyorum  her gün deyişik deyişik işler elimden geçiyor zekli yani

bende ticaret diyorum  :)

G

gülçinrehber

Kullanıcı
7 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
  eğitim sektörundeyım...

ben de öğretmenim, rehberlikçiym özelde çalışıyorum. aynı zamanda bu çalıştığım kurumun genel müdürlükteki insan kaynakları işlerini de ben yrütüyorum, i.k danışmanıyım. yaptığım her iki işten de zevk alıyorum..

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
Keşek bende olsam  :) Sevdiğim mesleklerden  biri! Rehberlik & Psikolog.

Kolay gelsin.

D

deep_oceans

Kullanıcı
17 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
değirmendere/izmit
ben bir otomobil firmasında çalışıyorum reklam olamasın diye ismini vermiyorum sadece diyeceğim şu ki türkiyenin bu tarz üretim prensiplerine bağlı bir değil bir çok fabrika ortamına ihtiyacı var umarım bir çok sektöre gelişimleri açısından faydalı oluruz .bizimle bağlı olarak çalışan 2 firmanın sitesine uğradım birileri gelişmek için bizlerden bişeyler kapmışlar sanırım :)sitelerinde umarım reklem açısından yazmamışlardır biz bu prensiplerle ilerliyoruz diye .çalışma ortamı çalışanlarındır o işletmeyi geliştirmekte yok etmekte çalışanın elindedir hayatta ne oldum değil ne olucam diyeceksiniz.hayatımdan memnun  bir şekilde iş ortamımda gelişime açıklılığım ve iş yerimin gelişimi için bir çok alanda çalışmalar yaptım ve yapmaya devam edicem gelişim sürekli iyileştirme her zaman üst yönetim tarafından çalışanın desteğiyle olur 

D

dileklerperisi

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Safari' Alıntı:
feridis' Alıntı:
DileklerPerisi' Alıntı:

Bu arada ben de genel muhasebe çalışıyorum.
Hedef; Yeminli Mali Müşavir ;)
Eevet önünde tam 10 senen var dile kolay.allah yardımcın olsun ;)
ewet arkadaşlar 10 sene
gerçekten Allah yardımcım olsun.
ama her şey gerçekten istemekte bitiyor öyle değil mi?

0

06ozge

Kullanıcı
23 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
ben muhasebe sitede yeniyim işimi seviyorum kamu her zaman iyidir bence ticaret inişli çıkışlıdır hesabını bilmek önemli  :)

M

maviii

Kullanıcı
22 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
ben muhasebeciyim...kamuda çalışmak garantili oldugu için tercih edilir...ama ticaret farklıdır risklidir herkes ticareti tercih edemez belli bi yetenek ve beceri gerektirir...ben girişimcilik taraftarıyım ve mutlaka ticaretle ilgili bi işte çalışmak istiyorum..

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
maviii' Alıntı:
ben muhasebeciyim...kamuda çalışmak garantili oldugu için tercih edilir...ama ticaret farklıdır risklidir herkes ticareti tercih edemez belli bi yetenek ve beceri gerektirir...ben girişimcilik taraftarıyım ve mutlaka ticaretle ilgili bi işte çalışmak istiyorum..
;)

K

kartanesi

Kullanıcı
24 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
ben öğretmenim.. mesleğimi seviyor sayılırım daha tam anlamıyla tadına vardığım söylenemez çünkü. aslında insan sevdiği işi yapıyorsa hangi sektörde olduğu çok da önemli olmasa gerek

P

papatya782007

Kullanıcı
12 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
bende tüm gün vatandaşın  derdini dinliyorum  :-\  işim zor walla. kafayı sıyırmak üzereyim.

F

funda HR

Kullanıcı
9 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Anaokulu öğretmeniyim 5yaş grubuyla çalışıyorum, dünyanın en zevkli,eğlenceli işi yorgun birgünün ardından ufacık elleriyle sizi düşünerek yaptığı resimi verdiğinde yorgunluğun yerini mutluluk alıyor

A

aloneangel

Kullanıcı
26 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
ben de bi tekstil firmasında tasarımcıyım..çok seviyorum işimi çok zevkli ama bi okadar da dikkat gerektiriyo küçük bi hata herşeye mal olabiliyo.. :)

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
funda HR' Alıntı:
Anaokulu öğretmeniyim 5yaş grubuyla çalışıyorum, dünyanın en zevkli,eğlenceli işi yorgun birgünün ardından ufacık elleriyle sizi düşünerek yaptığı resimi verdiğinde yorgunluğun yerini mutluluk alıyor
Çok tatlı bir iş...
Mükemmel bir anne adayısın bir taraftan da...

Sana bol bol Üstün DÖKMEN okumanı tavsiye ederim...

P

passiflora

Kullanıcı
17 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Bilgi Teknolojileri  Üst Düzey Yöneticiyim.  İşimi  çok seviyorum. İdareci olmak bir kenara ekip çalışmasına önem veriyorum.

M

mustafa

Kullanıcı
25 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ALANYA
basın-yayın sektörünce çalışıyorum, yerel bir televizyonda ana yayın  sorumlusuyum işimden gayet mutluyum çok zevkli güzel bir meslek tavsiye ederim... :)

H

hakan.ak

Kullanıcı
11 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
www.hakanak.com.tr
software & App. Developer 'ım

okulumuda bu yonde okudum işimide çook severek yapıyorum

inanın ctesi pazar bile fabrikaya gidiyorum ve gunde ortalama 15 saat çalışıyorum.

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ne güzel yorumlar bunlar böyle   ::)
içim açıldı doğrusu   :)