Hangi sektörde calışıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Hangi sektörde calışıyorsunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 164,743 kez görüntülenmiş, 460 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı Hangi sektörde calışıyorsunuz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
P

palastan

Kullanıcı
9 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
ZHR' Alıntı:
Ben de hala öğrenciyim.Üniversiteye yeni başladım.Kocaeli üniversitesi ingilizce öğretmenliğindeyim.
bak kardes kendını bazı seylere kendını sımdıden hazırlan yoksa cok hayal kırıklıgına dusersın kusura bakma senı bu ısten sogutma gıbı cabam da yok yanlıs anlama da bıze oyle bır egıtım verıldıkı sankı her yer dort dortluk ama olmuyo bı sınıfa gırıyosun karsında 50 kısı ve bunun arasında kaynastırma ogrencıler , yaramazlar,uyuyanlar,......her turlusuyle mucadele etmen gerekıyo.ama bır tanesı bı sey ogretebıldıgınde senden bahtıyarıda olmuyor ben de ingilizce ogretmenıyım daha goreve baslayalı 1 sene oldu ama cok sevıyorum :)

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
kamuda calısıyorum coooooooooooooooooooooooook yorucu yaaa bi bayana asla tavsiye etmem gercekten bir bayan için en iyi meslek ögretmnlik bunu daha iyi anlıyrum ::)

labboa

labboa

Kullanıcı
21 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
kayseri
ben sağlıkçıyım,özel sektörde çalışıyorum işimide çok seviyorum...Ama bir kamukuruluşun da çalışmayı isterdim.Emeğimin karşılığını albilmek için....

B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
::) aslında özel sektör çoğu zaman kamudan daha iyi en azından para konusunda  ???

S

stevert

Kullanıcı
6 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
bursa
asansör sektöründeyim  ve mesleğimi eğitimle pekiştirmek için geçte olsa üniversiteye  başladım.
mesleğim zor , zahmetli bir iş.  Fakat tabi  imkanlar dahilinde kendi adıma yapacak olursam çok güzel geitirisi var.
şimdilik her yönüyle işimi kavramaya devam ediyorum.

ticaret herkesin başa çıkabileceği bişey değil  artı rızkın 10 da 9 u tic  buda bi ayrıntı...

C

cnslmst

bende açık hava reklamı yapan bir firmada bakım sorumlusu olarak çalışıyorum ve işimi severek yapıyorum... para benim için ikinci planda... zaten işimi severek yapmasaydım bakım sorumlusu olarak değilde bakım elemanı olarak çalışıyor olurdum herhalde..?

D

duygubahar

Kullanıcı
28 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
öğretmenim... içime sığmayan bi çocuk sevgisi var... doğru mesleği seçtiğime inanıyorum. ancak ülkemin eğitim şartlarından çok da memnun değilim...

B

berrak

Kullanıcı
28 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
pembe...
labboa' Alıntı:
ben sağlıkçıyım,özel sektörde çalışıyorum işimide çok seviyorum...Ama bir kamukuruluşun da çalışmayı isterdim.Emeğimin karşılığını albilmek için....

ben de sağlıkçıyım ama hani bi söz var ya devlete sırtını dayadınmı tamamdır diyee :'( ben dayadım evet ama sanki bizler hakkımızı yeterince alabiliyormuyuz ki vay aile hekimliği vat şu vay bu ... aldığım maaş gülünç gerçekten belki özelde çalışan arkadaşlar daha yüksek alıyordur hiç moralinizi bozmayın bencee çünkü bizim durumumuzda hiç iç açıcı değil :'(

B

bilgeazer

Kullanıcı
1 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
arkadaşlar ben bankacıyım.işimi seviyorum fakat bu kadar yorucu ve yıpratıcı bir mesleği seçtiğim için kendimi sevmiyorum :-[ 

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bu Başlık açıldığından bu yana 10.sayfanın sonuna gelinmiş, gerçi Safari herkesin mesleği için yüreklendirici yorumlar yapmış ve sayfa sayısının artışına katkıda bulunmuş ama ;)
Aramızda çeşitli mesleklerden olan arkadaşları görmek bende bir fikir oluşturdu; Mesleklere Sorular başlıklı bir bölümümüz olsa, ve mesleklerin amacını, hedeflerini anlatarak mesleğini tanıtsa arkadaşlarımız?

A

ayben

olabilir bunu birde Zynepçim yeni kategori adlı başlıkta dile getirir misiniz?  Özgür ilgilenecektir bunun için, güzel bir fikir bence güzel olur ;)

B

berrak

Kullanıcı
28 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
pembe...
Zynep' Alıntı:
Bu Başlık açıldığından bu yana 10.sayfanın sonuna gelinmiş, gerçi Safari herkesin mesleği için yüreklendirici yorumlar yapmış ve sayfa sayısının artışına katkıda bulunmuş ama ;)
Aramızda çeşitli mesleklerden olan arkadaşları görmek bende bir fikir oluşturdu; Mesleklere Sorular başlıklı bir bölümümüz olsa, ve mesleklerin amacını, hedeflerini anlatarak mesleğini tanıtsa arkadaşlarımız?

bencede çok güzel olurduu çünkü 10. sayfaya kadar okumak zor oluyor ve sanırım konunun dağılmasına sebep olmuş :'(

A

altyy

Kullanıcı
31 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
sevdiği işi yapan kişi daha mutlu yaşar bu bir gerçek ama şuda bir gerçek herşey para olmuşşş yanii her sektörden bilen de bilmeyende her işi yapıyor ticaret adınaa herkez bildiği işi yapsa aslında sorunda kalmazz. ozamn sen daha fazla alıyosun sen daha az alıyosun kavgasıda olmazz ne biliyosan onun karşılığını alırsın insanlarda acımasız oluncaa çek çekebilrsen TEŞEKRLER

G

gunesaz

Kullanıcı
27 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bende devlet memuresiyim. İşimi sevmek istiyorum. Öğretmen olmayı çok isterdim.

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
işletme öğrencisiyim 2.sınıftayım okul bitince kendi işimi kurmayı düşünüyorum kamu yada özel sektör olsun bi kaç sene kendimi geliştirmek adına çalışabilirim ama genel olarak düşünmüyorum çünkü emeğin karşılığını vermiyorlar kendi işimi kurmak en büyük hayalim bi mali müşavir bürosu dilerim inşallah o günlerde hala bu platformda yazışıyo oluruz  ;)

A

alparslan

Kullanıcı
2 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
.gözde.' Alıntı:
işletme öğrencisiyim 2.sınıftayım okul bitince kendi işimi kurmayı düşünüyorum kamu yada özel sektör olsun bi kaç sene kendimi geliştirmek adına çalışabilirim ama genel olarak düşünmüyorum çünkü emeğin karşılığını vermiyorlar kendi işimi kurmak en büyük hayalim bi mali müşavir bürosu dilerim inşallah o günlerde hala bu platformda yazışıyo oluruz  ;)
benimde küçük ablam işletmeyi bitirdi o da mali müşaverlik sınavını kazandı
ama benim ablamdan gördüğüm bayağı zor bir meslek
en azından olmak zor
:)

B

by_eka

Kullanıcı
5 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
erzurum
arkadaşlar ben elektrik elektronik işi ile uğrasıyorum yani ticaret eğer biraz kendinize güveniniz varsa korkmayın atılın ticarete hem kendınizi geliştirin hemde ülkenizi

S

Sorular__

Kullanıcı
1 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
bursa
eğitim sektöründe çalışiyorum..Bilgisayar öğretmeniyim..

H

hagıa sophıa

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Bir Basın Yayın kuruluşunda çalışıyorum ve işimi çok seviyorum...

Haber Muhabiriyim ve ticaretin daha etkili olduğunu düşnüyorum... 

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
alparslan' Alıntı:
.gözde.' Alıntı:
benimde küçük ablam işletmeyi bitirdi o da mali müşaverlik sınavını kazandı
ama benim ablamdan gördüğüm bayağı zor bir meslek
en azından olmak zor
:)
şimdi ablanın yerinde olmak isterdim... işinin başında ne güzel oh valla evet aslında zor sınavlar bunu gözümde pek büyütmüyorum çünkü her mesleğin kendine göre zorlukları var bu iştede başlamak zor meslek liselerinden direk olarak 2 yıllık üni.ye ordanda 4 yıllığa geçiş çok olduğundan sınavların zorluğu bir nevi ayıklama amaçlı sınavdan sonra gerisi kolay herşey sistematik ve teknik sen pek yorulmuyosun yani çalışırken  ;D o yüzden birazda bu mesleği seçtim (biraz rahatına düşkünmüyüm neyim sanki... ;D)