Hangi sektörde calışıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Hangi sektörde calışıyorsunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 164,664 kez görüntülenmiş, 460 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı Hangi sektörde calışıyorsunuz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
muhasebeyi oldum olası sevemedim ama muhasebeci olan arkadaşlarımın çoğu içine girince seviyorsun diyorlar sende nasıl bir duygu gelişti melissa severek mi tercih ettin

melissa

melissa

Kullanıcı
25 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmir
evet seviyorum sende girsen seversin.seviyorum hesap felan kafayı yormayı.

melissa

melissa

Kullanıcı
25 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmir
çok severek seçtim zaten.bu mesleği eskiden hep hoşuma giderdi .nasip oldu yani

C

ceylan2221984

Kullanıcı
19 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
adana
ben bir eğitim kurumunda bilgi işlemde çalışıyorum işimi seviyorum ama mesai saatlerini sevmiyorum çünkü sabah günde 13 saate yakın çalışıyorum ve haftanın 6 günü böyle...:(

F

fatihkebap_90

Kullanıcı
1 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
antalya
arkadaşlar ben restaurant işletiyorum içkisiz 450 metrekare 20 çalışanım var.müşterilerim köylü ahmet amca öğrenci esnaf memur amir memur bürokrat millet vekili bakan hepsi severek yapıyorum.teknolojiyi seviyorum restaurantta kullanıyorum :eek:

B

Bülent

Merhaba fatihkebap_90.
Ne güzel, iştah açıcı bir iş.  :)
İşlerinizde kolaylıklar dilerim.

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
aşçılık bencede çok zevkli bir meslek olsa gerek değişik tadlar, aynı zamanda değişik kültürler demek...

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
roze duymadığım için sordum ve çok ilginç bir simi var gözlükçülüğün ama bir kelime daha öğrenmenin keyfini yaşadım  :eek:

R

roze

GulsahToptas' Alıntı:
roze duymadığım için sordum ve çok ilginç bir simi var gözlükçülüğün ama bir kelime daha öğrenmenin keyfini yaşadım  :eek:

önemli değil Gülşahcım.Dükkanın adına optik, bu işi yapanlara optisyen denir ;)

S

SENFONİ

Kullanıcı
22 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
BENDE ÖSS ÖGRENCİSİYİM GSLİSESİNDE OKUYORUM MÜZİK ÖGRTMNİ OLCGM İNŞLHH :laylaylom :)

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
ne kadar güzel bir bölüm senfoni gerçi nickinde güzel inşallah başarılarını burada bizimle de paylaşırsın :turk

Y

yavuzsayoğlu

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
osmaniye
şu an erciyes üniversitesinde iktisat okuyorum fakat pdr yi çok istiyordum bırakıp pdr okumak istiyorum ve ticaret in yanında seminerler vermek istiyorum