Hangi sektörde calışıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Hangi sektörde calışıyorsunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 164,666 kez görüntülenmiş, 460 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı Hangi sektörde calışıyorsunuz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
H

hagy21

Kullanıcı
7 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
diyarbakır
burda hiç öğrenci yok mu demişsin de ben de cevap veriyim dedim;öğrenciyim fen bilgisi öğret. 3.sınıf belki bi anlam tasır senin için görüşmek üzre
:)

O

ohayyam

Kullanıcı
20 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Makina Muhendisiyim. Petrol ve gas sektorunde, yurtdisinda calismaktayim...

Dünya dediğin bir bakışımızdır bizim;
Ceyhun nehri kanlı göz yaşımızdır bizim;
Cehennem, boşuna dert çektiğimiz günler,
Cennetse gün ettiğimiz günlerdir bizim.

OMER HAYYAM

S

sterious

Kullanıcı
28 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ayben' Alıntı:
sterious' Alıntı:
ne güzel sitede bol miktarda muhasebeci var birbirimize yardımımız olabilir.
sizcede bir sorun olamazsa...
Ne yazık ki sitemiz muhasebeyle ilgili değil bunun için çok güzel siteler vardır eminim ;)
biliyorum sitemiz muhasebeyle ilgili değil ama muhasebeci olduğunu bildiğimiz biri MAİL ile bilgilerimizi paylaşma imkanı sağlayacağını düşünüyorum en azından ben bana sorulanı yanıtsız bırakmam...

M

matematikci83

Kullanıcı
8 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmir
matematik öğretmeniyim. atamada cok problem yaşadım yıllardır matematik öğretmenliğine kadro verilmiyordu. şimdi oldum ama taa memleketim izmirden muşa gittim zorunlu hizmete. memnunmuyum bilmiyorum valla,bilimlerin anası matematiğide,öğrencileride,öğretmeyi de cok seviyorum ama mutlu da değilim.

kocaman

kocaman

Kullanıcı
5 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
hem öğrenciyim hemde muhasebe burosunda çalışıyorum ikisinide severek yapıyorum :D

L

laleselen

Kullanıcı
2 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
BENDE YANGIN SİSTEMLERİ SEKTÖRÜNDE YÖNETİCİYİM.ASLIN DA MUHASEBECİYİM AMA HER İKİSİNİDE YAPABİLMEK ÇOK GÜZEL, MESLEĞİN ZOR YANLARI OLSADA BEN SEVEREK YAPIYORUM.HERŞEYDEN ÖNCE MESLEĞİ SEVMEK GEREK.....

H

hagy21

Kullanıcı
7 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
diyarbakır
hayırlı olsun ben de öğretmen adayıyım ilgi alanım yani... ama benim bölüm atama yönünden seninkindeen biraz zayıf ne yapcaz bilmiyorum ama
sınava girip çıkcaz hayırlısı artık
senin adına da sevindim umarım mutlu olursun muş ta...emre

S

simona

Bencede Ticaret!
Ben ihracat ithalat sectorun de çalışiyorum...
Ve gerçekten bu iş bana inanılmaz bir gelişim getırdı....
Aynı anda ...bu iş gerçekten çok seviyorum...
;)

A

Aris

Kullanıcı
12 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
ben turizm ile uğrasıyorum türkiyenın en iyi otellerinden birinde çalısıyorum  ve mesleğimi cok seviyorum.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
senarist081' Alıntı:
Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müd.İcra Dairesinde çalışıyorum..Ek olarak Düzcede çıkan bir derginin de Halk İlişkiler sorumlusuyum.Hafta sonları yerel bir radyoda da yayın yapıyorum..
Kanal frekansını ve yayın saatini verirseniz dinlemek isterim senarist.

Ç

çiLingiR

Kullanıcı
13 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbuL
ben daha okumaktayım..:)
sınıf öğretmenliği 3.sınıf

çok tebessüm

çok tebessüm

Kullanıcı
16 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
bende öğretmenim  özel sektörde çalışyorum dünyaya bir daha gelsem yine öğretmen olmak isterdim herhalde :) onları çoooook seviyorum

S

selda

bende (cilt ve bakım uzmanıyım)
özel bir şirkette çalıştm.
şu an çalışmyorum.
değişik projelerim var  :D

Y

yağmureal

Kullanıcı
19 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
bende yeni üyeyim ve sizinle burda tanışmak istedim daha doğrusu zorunda kaldım :) kusura bakmayın burayıda meşgul ettim :-[

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
yağmureal' Alıntı:
bende yeni üyeyim ve sizinle burda tanışmak istedim daha doğrusu zorunda kaldım :) kusura bakmayın burayıda meşgul ettim :-[
Yeni Katılanlar Bölüm'ünde "Yeni Konu Başlat" butonuna basarak, kendinize bir sayfa açabilir ve arkadaşlarımızla tanışabilirsiniz.

B

berrak**

Kullanıcı
16 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ben de mat. öğretmeniyim.Eğer kpss yi tutturursam atama bekliycem.Aslında hala tam olarak bir mesleğim var diyemiyorum :mad: