Hangi sektörde calışıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burda hiç öğrenci yok mu demişsin de ben de cevap veriyim dedim;öğrenciyim fen bilgisi öğret. 3.sınıf belki bi anlam tasır senin için görüşmek üzre
:)

Makina Muhendisiyim. Petrol ve gas sektorunde, yurtdisinda calismaktayim...

Dünya dediğin bir bakışımızdır bizim;
Ceyhun nehri kanlı göz yaşımızdır bizim;
Cehennem, boşuna dert çektiğimiz günler,
Cennetse gün ettiğimiz günlerdir bizim.

OMER HAYYAM

Ayben' Alıntı:
sterious' Alıntı:
ne güzel sitede bol miktarda muhasebeci var birbirimize yardımımız olabilir.
sizcede bir sorun olamazsa...

Ne yazık ki sitemiz muhasebeyle ilgili değil bunun için çok güzel siteler vardır eminim ;)

biliyorum sitemiz muhasebeyle ilgili değil ama muhasebeci olduğunu bildiğimiz biri MAİL ile bilgilerimizi paylaşma imkanı sağlayacağını düşünüyorum en azından ben bana sorulanı yanıtsız bırakmam...

matematik öğretmeniyim. atamada cok problem yaşadım yıllardır matematik öğretmenliğine kadro verilmiyordu. şimdi oldum ama taa memleketim izmirden muşa gittim zorunlu hizmete. memnunmuyum bilmiyorum valla,bilimlerin anası matematiğide,öğrencileride,öğretmeyi de cok seviyorum ama mutlu da değilim.

BENDE YANGIN SİSTEMLERİ SEKTÖRÜNDE YÖNETİCİYİM.ASLIN DA MUHASEBECİYİM AMA HER İKİSİNİDE YAPABİLMEK ÇOK GÜZEL, MESLEĞİN ZOR YANLARI OLSADA BEN SEVEREK YAPIYORUM.HERŞEYDEN ÖNCE MESLEĞİ SEVMEK GEREK.....

hayırlı olsun ben de öğretmen adayıyım ilgi alanım yani... ama benim bölüm atama yönünden seninkindeen biraz zayıf ne yapcaz bilmiyorum ama
sınava girip çıkcaz hayırlısı artık
senin adına da sevindim umarım mutlu olursun muş ta...emre

Bencede Ticaret!
Ben ihracat ithalat sectorun de çalışiyorum...
Ve gerçekten bu iş bana inanılmaz bir gelişim getırdı....
Aynı anda ...bu iş gerçekten çok seviyorum...
;)

ben turizm ile uğrasıyorum türkiyenın en iyi otellerinden birinde çalısıyorum  ve mesleğimi cok seviyorum.

senarist081' Alıntı:
Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müd.İcra Dairesinde çalışıyorum..Ek olarak Düzcede çıkan bir derginin de Halk İlişkiler sorumlusuyum.Hafta sonları yerel bir radyoda da yayın yapıyorum..

Kanal frekansını ve yayın saatini verirseniz dinlemek isterim senarist.

bende öğretmenim  özel sektörde çalışyorum dünyaya bir daha gelsem yine öğretmen olmak isterdim herhalde :) onları çoooook seviyorum

bende (cilt ve bakım uzmanıyım)
özel bir şirkette çalıştm.
şu an çalışmyorum.
değişik projelerim var  :D

bende yeni üyeyim ve sizinle burda tanışmak istedim daha doğrusu zorunda kaldım :) kusura bakmayın burayıda meşgul ettim :-[

yağmureal' Alıntı:
bende yeni üyeyim ve sizinle burda tanışmak istedim daha doğrusu zorunda kaldım :) kusura bakmayın burayıda meşgul ettim :-[

Yeni Katılanlar Bölüm'ünde "Yeni Konu Başlat" butonuna basarak, kendinize bir sayfa açabilir ve arkadaşlarımızla tanışabilirsiniz.

ben de mat. öğretmeniyim.Eğer kpss yi tutturursam atama bekliycem.Aslında hala tam olarak bir mesleğim var diyemiyorum >:(

Geri