H
hagy21
Kullanıcı
burda hiç öğrenci yok mu demişsin de ben de cevap veriyim dedim;öğrenciyim fen bilgisi öğret. 3.sınıf belki bi anlam tasır senin için görüşmek üzre
biliyorum sitemiz muhasebeyle ilgili değil ama muhasebeci olduğunu bildiğimiz biri MAİL ile bilgilerimizi paylaşma imkanı sağlayacağını düşünüyorum en azından ben bana sorulanı yanıtsız bırakmam...Ayben' Alıntı:Ne yazık ki sitemiz muhasebeyle ilgili değil bunun için çok güzel siteler vardır eminimsterious' Alıntı:ne güzel sitede bol miktarda muhasebeci var birbirimize yardımımız olabilir.
sizcede bir sorun olamazsa...
Kanal frekansını ve yayın saatini verirseniz dinlemek isterim senarist.senarist081' Alıntı:Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müd.İcra Dairesinde çalışıyorum..Ek olarak Düzcede çıkan bir derginin de Halk İlişkiler sorumlusuyum.Hafta sonları yerel bir radyoda da yayın yapıyorum..
Yeni Katılanlar Bölüm'ünde "Yeni Konu Başlat" butonuna basarak, kendinize bir sayfa açabilir ve arkadaşlarımızla tanışabilirsiniz.yağmureal' Alıntı:bende yeni üyeyim ve sizinle burda tanışmak istedim daha doğrusu zorunda kaldım kusura bakmayın burayıda meşgul ettim :-[