Hangi sektörde calışıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Hangi sektörde calışıyorsunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 164,663 kez görüntülenmiş, 460 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı Hangi sektörde calışıyorsunuz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
Y

yavuzsayoğlu

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
osmaniye
şu an öğrenciyim fakat ileride ticaret ile uğraşmak ve ticaret üzerine seminerler vermek isterim
ve bu işleri seveceğimden eminim
bence ticaret

C

cinarozl

Kullanıcı
14 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
edirne
Selam ben de bu siteye yeni katıldım
halen çalıştığım sektör otomotiv.5  yıldır satış danışmanlığı yapmaktayım.
İşimi çok ama çooook seviyorum,eğitimlerimle de bunu pekiştiriyorum fakat artık emeğimin karşılığını almak istiyorum.İyi bir kariyer yaptıktan sonra da kendi işimi kurmak istiyorum.

B

batılı

Kullanıcı
24 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
ist
slm arkadaşlar yeni üye oldum :) tekstilciyim ama ne yazıkki artık ölü bi piyasa  :( ve işsizim şuan aslında severek yapıyordum işimi işsiz olmak çok kötüüüü... :(

B

batılı

Kullanıcı
24 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
ist
ya benden başka kise yokmuşşşşşşşşş ne kötü :-[

B

bıldırcın

Hoşgeldin batılı :)
Yeni katılanlar bölümünde kendine sayfa açarsan yarın sabah herkes karşılar seni ;)

B

batılı

Kullanıcı
24 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
ist
a süper seni göre bilmek kimse yok zannetmiştim harika bi site
:)

B

bıldırcın

Hımm ben varım gece kuşu :D Buralardaysan geyik bölümüne gel  sohbet edelim konu sapmasın ;)

H

hakan.ak

Kullanıcı
11 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
www.hakanak.com.tr
BEn bir otomobil fabrikasında yazılım geliştirici olarak çalışıyorum,

bu arada kendi şirketim var

tabi bunlar tamamen mesleğime olan aşkımdan dolayı

arkadaşlar, sevmeyerek yaptığınız iş varsa bırakın

çünkü ilerisi OLMAZ

bence :)

Z

zamansizyagmur01

Kullanıcı
14 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
adana
bende büyük bir petrol hattı projesinde IT stajyeriyim şimdilik.işimi seviyorum ama imkanım olsaydı havacı(pilot) olmak isteerdimm.ama hersey kısmet.. :)

A

aydın41

Kullanıcı
29 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Evet doğru duydunuz,çünkü mesleğimi aslında sanatımı çok seviyorum.Gümüş Takı üzerine çalışıyorum.
Gümüşü has halde alıp,onu eriterek ve bazı işlemlerden geçirerek levha veya tel haline getiriyorum.Sonrada
onu tamamen ellerimde işleyerek ve hayalimde yarattığım tasarımla kolye,küpe,yüzük vebenzeri takı ürünleri
haline getiriyorum.Yada müşterimin istediği doğrultusunda onun hayalindeki modeli metale aktarıyorum.Çok zor
bir iş ama ürün bittiği zamanki hazzı hiç bir yerde bulamassınız.

A

alparslan

Kullanıcı
2 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
gerçekten çok güzel birşey
var olandan birşeyler oluşturmak gerçekten hem sabır hemde yetenek ister
size mesleğinizde sonsuz başarılar
;)

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
çok zevkli bir mesleğiniz var
hayellerini gerçekleştiren, olduğu yerde mutlu olan insanlar görmek neredeyse imkansız artık
sizin adınıza ne kadar sevindim bilemezsiniz ve dilerim hepimiz sevdiğimizi işi yaparak aynı duyguyu paylaşabiliriz sizinle
motive edici, samimi yazınız için teşekkür ederim  ::)

B

Bülent

Öyle kuru kuruya inanmam ben.

Koy bakalım foruma resimlerini...  :)

A

aydın41

Kullanıcı
29 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Hepinize teşekkür ederim.Belki inanmayacaksınız ama yaptığım hiç bir modelin resmini çekmedim.Ağırlıklı olarak
sipariş üzerine çalıştığım için müşterilerimin isteğiydi bu.Böyle bir şeyi isteme haklarıda var çünkü onlara özel
ürünler bunlar paylaşmak istemeyebilirler.Kendi yaptıklarıma gelirsekte her halde alışkanlık oldu nedense fotoğraflarını çekmek gibi bir ihtiyaç duymadım.Aslında güzel bir arşiv oluşturabilirdim.Bundan sonra bunu dikkate alacağım.

B

bıldırcın

Bülent' Alıntı:
Öyle kuru kuruya inanmam ben.

Koy bakalım foruma resimlerini...  :)
Ben resime de inanmam ancak yollarsa adresime kendi tasarımlarından bir hediye paketi belki! inanırım ;D

A

aydın41

Kullanıcı
29 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Oldu. özel bir tasarımınız varmıydı hayalinizde.

R

Real_Factor

Kullanıcı
9 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Ben taki ve aksesuara cok merakli biri değilim ama neticede bayanlaraı takıların özel yaptığı kanısındayım.Tasarımcıları tebrik ediyorum. Sevgiyle kalın. :)

E

erhan.ozden

Kullanıcı
10 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
www.erhanozden.com
9-10 yaşındaydım .o zamanlar gümüşyakada çadır kurar öyle tatil yapardık.kağıt helvacı amca geçerdi hergün birhün koşup yetiştim biryandan yiyor biryandanda sıkı sorular soruyordum. hatıdladığım ona - bu işi seviyor musun amca sana göre ağır değil mi diye sormuştum o da - insan işini sevdikten sonra bütün işler güzeldir demişti. (gerçekten oldu uydurmuyorum)