Hangi sektörde calışıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Hangi sektörde calışıyorsunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 164,666 kez görüntülenmiş, 460 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı Hangi sektörde calışıyorsunuz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Rica ederim..
Aslında ben de rahatladım bi nebze de olsa çünkü belli etmemeye çalışsam da aynı sorun bende de var aslında. Ama öğreniyorum yavaş yavaş sinirlenmemeyi. Başka türlü olmuyor.
Ya o kadar emek veriyorsun patronun kaytarana laf etmiyor onu görmüyor ama sana söylenecek bişey buluyor.

Ya aslında olay kendine güvenmekten geçiyor. Muhasebe karışık bi iştir, sen orayı toparlamışsın düzeltmişsin. Bir süre sonra senin de konuşma zamanın gelecektir çünkü muhasebe şirketin ana kısmıdır ve patron sen iyi olduktan sonra senin için ne kendi bişy der ne de başkasına söyletir!

Biraz daha sabır emin ol düzelecektir.

S

sterious

Kullanıcı
28 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
bana kimseye laf söyletmiyor sadece kendi laf söylüyor müdüre bile bu adama laf söyleme dedi ama hernedense sadece kendisi söylüyor bide çok ağır laflar söylüyor
çokda anlamış değilim...

sabrediyorum düzeleceğini düşünerek inşallah...

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
:)
Bak aslında dediğim kıvama gelmiş! Ya o galiba patronluğun özünde var. Adam kimseye hak tanımıyor, herşey onun hakkıymış gibi davranıyor.
Ya Demirel'in bi lafı vardıya; Yaptıysam ben yaptım..
Aynen öyle!

Ama yine de bence çok iyi bir gelişme bu söylediğin! Bekleyebiliyorsan biraz daha sabret derim ben, daha da iyi olacaktır!

S

sterious

Kullanıcı
28 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
müdürümü yüzüstü bırakıp gidemem söz verdim siz gidene kadar burdayım diye
verdiğim sözden de dönmem sabredeceğim

çok çok teşekkür ederim didem

sen hangi sektörde ne görev yapıyorsun?...

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben laboratuvar cihazlarının satış ve servisini yapan bir firmada çalışıyorum.
Şimdilik biraz sıkıntılıyım, bazı insanlara gerçekten katlanamıyorum ama ben de sabrediyorum. İleride zaten ofisle pek işim kalmayacak ve rahat edicem  ;)

S

sterious

Kullanıcı
28 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
sabrederek iyi yerlere ulaşacağımıza inanıyorum
güzel bi sektörde çalışıyorsunuz
iyi çalışmalar
kusura bakmayın bulabildiğim aralıklarda ancak yazabiliyorum...

I

ibrahim58

Kullanıcı
9 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sivas
ticaret para kazanma yönün den doğru ama arkadaşlar birde olaya diğer taraftan bakın kamu personelinin kendine ayırdığı zaman çok herşey para değil ticarette 1 ay işe gitmediğiniz zaman aç kalırsınız ticaret yapan hasta da olsa işini yapmak zorunda dinlenmek yok

I

iyivakit

Kullanıcı
13 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
BEN EKSPERİM gayrimenkul Değerleme Uzmanı diğer bir ifadeyle çok zevkli bir meslek aynı zamanda  muhasebeciyim.

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
İşinizi sevmeniz çok güzel! İki işi bir arada nasıl yapıyorsunuz?

I

iyivakit

Kullanıcı
13 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
burda tek eksper ben değilim.Ben genelde şehirdışı ekspertiz işlemlerinin raporlarını yazıyorum.Muhasebe işlerim hafif olduğu zamanlar tabii.
sevdikten sonra yapılıyor herhalde pek zor değil.

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
Allah kısmet ederse bende mali müşavir adayıyım  ;D işimi çok çok seviyorum daha yolun başında olmama rağmen. işinde mutlu olmak çok önemli çünkü şeçtiğiniz meslek sizinle ömür tüketiyor ve günün en güzel saatlerini orda geçiriyorsunuz bu açıdan doğru kararlar verilmeli insan hayatında para ne kadar önemli ise mutlu olmakta o kadar önemli arkadaşlar  ;)

S

senarist081

Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müd.İcra Dairesinde çalışıyorum..Ek olarak Düzcede çıkan bir derginin de Halk İlişkiler sorumlusuyum.Hafta sonları yerel bir radyoda da yayın yapıyorum..

S

senarist081

Vaktimi yararlı şeylerle geçirmek istiyorum,bu bana hem maddi hem de manevi anlamda çok şey katıyor.Boş durmayı sevmeyen bir yapım var..

S

sterious

Kullanıcı
28 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
ne güzel sitede bol miktarda muhasebeci var birbirimize yardımımız olabilir.
sizcede bir sorun olamazsa...

A

ayben

sterious' Alıntı:
ne güzel sitede bol miktarda muhasebeci var birbirimize yardımımız olabilir.
sizcede bir sorun olamazsa...
Ne yazık ki sitemiz muhasebeyle ilgili değil bunun için çok güzel siteler vardır eminim ;)

C

celikgirl

Kullanıcı
6 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
trabzon
celikworl.tr.gg
merhaba ben de yönetici adayıyım. ama daha çoooookkk yolum var. çünkü, işletme 3. sınıf öğrencisiyim. burda hiç öğrenci yok mu herkes mesleğini eline almış kötü hissettim kendimi şimdi. :-[

P

Paradoks

celikgirl' Alıntı:
merhaba ben de yönetici adayıyım. ama daha çoooookkk yolum var. çünkü, işletme 3. sınıf öğrencisiyim. burda hiç öğrenci yok mu herkes mesleğini eline almış kötü hissettim kendimi şimdi. :-[
KORKMAYIN BENDE SİZE ESLİK EDİYORUM.. :)