Hangi sektörde calışıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mesleğiniz kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Hangi sektörde calışıyorsunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 164,662 kez görüntülenmiş, 460 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mesleğiniz
Konu Başlığı Hangi sektörde calışıyorsunuz?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
U

uygarturk

Kullanıcı
12 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
konya
ben bir demiryolu  personeliyim  devlet memuru olmak devleti temsil etmek ve  vatana millete hizmet etmek çok güzel

M

meleğim82

Kullanıcı
6 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmir
selam ben özge özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmeni olarak çalışıyorum. işimi çok seviyorum.

Z

zamansizyagmur01

Kullanıcı
14 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
adana
harikalar yaratıyorsun hı çok güzel..

C

cansus88

Kullanıcı
15 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
afyon
bende öğrenciyim ama özel hastanede çalışıorum mesleğim radyoloji teknisyenliği ama bi adımla ticarete atıldım daha yeniyim ve umut vaad eden bi firmaylayım

F

feride_frd

Kullanıcı
24 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
sağlık sektöründeyim.11 yıldır 112'de çalışıyorum.Birçok görevlendirmelerim oldu mesela 1999 depremine ilk gönderilen ekipteydim.Maddi yönünü bu seneye kadar hiç düşünmemiştim ama bu yıl farkettim ki ne ilk müdahalesini yaptığımız insanlar veya yakınlarından ne de amirlerimizden bir teşekkür almadım .Yaptığım işin farkındaydım tüm acil eğitimlerine katıldım ve her yaralıyı,hastayı kendi yakınım gibi değerlendirdim,kısacası insanları önemsedim.Ben ve benim gibi işini sevgi ile yapan,işini sevdiği için yapan bir çok arkadaşım saygı görmedik.Artık maddi boyutu önem kazanmalı belkide

R

Real_Factor

Kullanıcı
9 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Özel sektörde çalışıyorum.Kamuya sırtımı dayamak isterdim dermişim  :)

C

catzilla

Cσ∂єx' Alıntı:
Arkadaşlar hangi sektörde calışıyorsunuz?

Yaptıgız işi seviyormusunuz ?

Sizce ticaret mi? yoksa kamu personeli olmak mı?
Uzun yıllar özel sektörde çalıştım.

Şu anda çalışmıyorum, ev hanımıyım.

İleride, şifalı bitkiler üzerine aktar vb. bir iş yeri açmayı düşünüyorum. :)

U

uğur akkaya

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
manisa
Ya Gamzelim bişi sorcam izninle bankada eğitim görüyorum derken tam anlamadım???
ben tematik bölümü okuyorum mesela bankada çalışma imkanımızda var ama hangi kısmında hiç bi bilgim yok sizin varsa ve mümkünse paylaşırsanız sevinirim. teşekküler
SAYGILARIMLA :)

T

Tuzlu Kahve

Kullanıcı
14 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Ben de psikolojik danışmanlık okuyorum son sınıfım artık

M

militya44

Kullanıcı
4 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
mersin
safari katılıyorum işsizlikte var tabi güvenilir işte yok
bu devir de zor bilmem anlatabiliyor muyum :'( :'(

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
özel sektördeyim telekominikasyon üzerine işimi seviyorum ama daha çok iş yerindeki ortamımı ve arkadaşlarımı seviyorum iş kadar iş yerindeki insanlarda önemli sevdiğim bi işi sevmediğim insanlarla yapamam ama sevmediğim bi işte sevdiğim insanlarla çalışabilirim tabi bu her iş ve her insan için geçerli değil

M

melek hemşire

Kullanıcı
27 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
hemşire denilince insanların aklına neler geldiğini az çok tahmin edebiliyorum. bu meslekle ilgili insanların beyninde o kadar çok önyargı oluşmuş durumdaki bu imajı değiştirmek neredeyse imkansız. bunun nedeni her meslekte olduğu gibi bu meslekte de işini hakkını vererek yapmayan şahıslar yüzündendir. bizim mesleğimiz fedakarlık gerektiren bir meslektir. o kadar çok fedakarlıkta bulunmanız gerekir ki neredeyse özel hayatınız kalmaz. ayrıca sabır da gerektirir. bu meslek kesilikle yapmak isteyen kişiler tarafından icra edilmeli aksi takdirde verilen hizmet kaliteli olmaz.

M

melek hemşire

Kullanıcı
27 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
inşallah karşınıza hep melek gibi hemşireler çıkar ne diyim...ama inanın her sektörde olduğu gibi bu sektörde de maalesef olumsuz örnekler olabiliyor.

senem3485

senem3485

Kullanıcı
1 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
ben bankacıyım.işime aşık biriyim.devamlı insanlarla iç içe olmak harika bir duygu.tüm stresimi işimde atıyorum ve her sabah işe giderken gülerek gidiyorum.