Günümüzün popüler mesleği nedir?

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Meslekler Rehberi kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Günümüzün popüler mesleği nedir? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 61,375 kez görüntülenmiş, 155 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Meslekler Rehberi
Konu Başlığı Günümüzün popüler mesleği nedir?
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan shrewd_ua
A

Ag

Kullanıcı
22 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
özellikle şu bir kaç yıldır tıp da çok büyük bir yükseliş var. en düşük tıp -yanılmıyorsam kafkas(kars) üni- 8500. yü alıyor. yani çoğu mühendisliği arkada bırakmış durumda ve bu artış devam ediyor. tıbbın yanında dişçilik ve eczacılığın puanları da çok yükseliyor. zannediyorum sebebi para kazandıran meslekler olmaları. mühendislik isteyenlerin önü açılıyor  ;)

A

Ag

Kullanıcı
22 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
bilişimin populerliğinin yavaş yavaş düştüğü kanaatindeyim.

B

Bilgesu

Kullanıcı
4 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bana kalırsa en popüler ve en çok seçilen meslek [color=red[u]]doktor[/u].[/color]seçeceğim meslek olduğundan söylemiyorum ama zor olduğu halde seçilmesi ülkemizdeki insanların zor olucağını düşünmeden insanların hayatını kurtarmak istediğini anlayabiliriz.
Açılaması: Bu meslek kutsal ve sevilen bir meslek olduğu için popüler...

:)...YANİ BENCE BÖYLE...:)               

M

MENEKŞE1

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
GİRESUN
tabiki inşaat yani mütahitlik ve inşatın her kolu para kazancanız en iyi mesleklerden biri

D

DonJuan

her ne meslek olursa olsun ,
gelişmeye , geliştirmeye ön ayak olmalıdır .
kişiler kendilerini tatmin edebilmelidirler içlerinde yaptıkları işin .
yoksa hayat her geçen bir gün çekilmez hala gelebilir .

büyük oynanırsa büyük kazanılır ...
herhangi bir meslek söyleyemem.
yine de ticaret diyorum ben .
pazarlama ...

S

selbishka86

Kullanıcı
27 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
Istanbul
arkadaslar hepinize katiliyorum ...
ben de suan cogunuz gibi ogrenciyim ve okulu bitirince meslegimi de yapacam
ama onemli olan diplomayi beklemek deil bence .... kendi isini kurabilmek
suan disariya baktigimizda bos zamanlarimizi kullanabilecegimiz bi suru isler var ....
bence en iyisi kendi mesleginin yaninda kendi isini kurabilmektir
siz nasil tepki veriosunuz ????

M

melisacelensu

Kullanıcı
4 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
kesinlikle restorant ısletmecılıgı ve gıda sektoru cunku herkes gıymeden gezmeden kesebılır ama bogazdan kesemez bılındık ayda yaklasık 700 mılyar kazanan restorantlar vr

B

burak uçar

Kullanıcı
4 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
  Bence de psikologluk.ben  hedef olarak seçtim bu mesleği.

N

nida1

Kullanıcı
5 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
joyfula çokkkk katılıyorum.dünyada hastadan bol ne var.bende psikolog olmak istiyorum ;) ;) ;)

S

serhat3649

Kullanıcı
17 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
kocaeli
yönetim bilişim ci çok güzel para var çokta açık var çünkü devlet ünilerinde sadece boğaziçinde var tabe özellerdede var amerikada ünilerin %80 inde var.Yönetici yetiştirio yane her alanda iş bulabilirsiniz.Hiç Bi iş bulamassanız ordan öğrendiklerinizle kendi işinizi kurarsınız

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Zynep' Alıntı:
maxMESA' Alıntı:
Çok para verseler demek her işi yapacaksınız.
Benden çok yaşayacaksın. Az önce tam bunu yazarken bağlantım gitti, yazamadım.
Zynep neden yazmadı ben yazıvereyim dedim [:

Bazı arkadaşlara önerim, çok para kazandıran ya da geleceği olan mesleği seçmekten çok, sevdiğiniz ve gerçekten birşeyler yapabileceğiniz mesleğe yönelin. Zaten para nasıl olsa sizi bulur. Daha yazacağım çok şey var ama kalp kırmak istemiyorum :)

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
Bencede çok para demek başarı demek değil insan sevdiği işte başarılı oluyor. Başarıyı yakalayınca zaten kapılar açılıyor ozaman para kazanmaya başlıyor zaten ben "Psikolojik rehberlik ve Danışman" olmak istiyorum. :( :(

D

DonJuan

hocam kişisel yetenekleri ve ilgi alanlarına göre değişebilir .
çok güzel resim çizen birisi , sanatla para kazanabileceği gibi ,
güzel ve etkili konuşan insanlar ise , gelişen şartlarla beraber ticaret ve pazarlamayla mutlu olabilirler .

önemli olan sevebilinen bir işe sahip olmak .
garanti iş herşeyin çözümü değil !

G

gözlük

Kullanıcı
5 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
noter bence ideal meslek tabii aklınız basınızdaysa yoqsa o kadar parayla hiç de ideal olmaz :)

L

lakot

Kullanıcı
16 Kas 2006
En iyi cevaplar
0
0
Hatay
www.lakot.tr.cx
Günümüzün ve gelecek 5 yılın en popüler mesleği Telekominükasyon müh.Ama çok üzgünüm ki Türkiye'de bu alanda çok işçi açığı varken eğitim veren okul sayısıda bir tane ve puanı Say2'den 354.Gerçekten başarmak çok isterdim ama başarmayacağımı ben de biliyorum  :-\